Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu

Non-GMO verklaring

Non GMO staat voor: Non Genetically Modified Organism. In het Nederlands vertaalt dit zich naar: niet-genetisch gemodificeerde organismen. Bij non GMO producten zijn de eigenschappen van planten, bacteriën of gisten niet veranderd door genetische modificatie.

Het gebruik van genetisch gemodificeerde organismen –oftewel GMO’s- is omstreden, aangezien de gezondheidsrisico’s hiervan voor de mens nog niet geheel duidelijk zijn. Ook zijn de effecten van genetische modificatie op het milieu nog niet voldoende in kaart gebracht.

Zolang de effecten van genetische modificatie niet volledig inzichtelijk zijn, hebben wij binnen Inproba afgesproken dat wij geen gebruik zullen maken van grondstoffen die (mogelijk) genetisch gemodificeerd zijn.

Januari 2018

Inproba deelt geheimen van glutenvrije ketjap in boeiende podcast met NCV

05-12-2023

De Nederlandse Coeliaki Vereniging (NCV) heeft onlangs contact met ons opgenomen om deel te nemen aan een boeiende podcast, en natuurlijk hebben we met plezier ingestemd. In de afgelopen week brachten...

Lees verder

Wij zijn genomineerd voor de Gezonde Innovatie Award

09-10-2023

Onze Sweet Chilli saus 50% minder suiker is genomineerd voor de Gezonde Innovatie Award 2023-2024! Deze prijs erkent producten en initiatieven die de bevordering van een gezonder eetpatroon onder...

Lees verder
Pittige Oosterse Vissoep
20 minuten, 4 personen
Pittige aardappelsoep
20 minuten, 2 personen
Pittige Chinese tomatensoep
25 minuten, 4 personen
Oosterse venkelsoep
30 minuten, 2 a 3 personen
Oosterse pompoensoep
50 minuten, 4 personen
Tom Ka Kai
35 minuten, 4 personen
Thaise kokossoep
20 minuten, 4 personen
Soto Ajam
60 minuten, 4 personen
Oosterse Kokos Quiche
55 minuten, 6 personen
Oosterse eierbal
30 minuten, 10 personen
Pisang Goreng
15 minuten, 4 personen
Gegrilde ananas met vanille ijs
20 minuten, 2 personen
Smoothie
10 minuten, 4 personen
Aardbeien Smoothie
10 minuten, 4 personen
Spekkoek
90 tot 120 minuten, 4 personen
Retro Romanoff dessert met pit
55 minuten (waarvan 30 minuten marineren), 4 personen
Fruity yoghurt met een 'bite'
15 minuten, 4-6 personen
Gooische dip
10 minuten, 4-6 personen
Thaise roerbaksaus
5 minuten, 4 personen
Frisse chili dip
10 minuten, 4-6 personen
Oosterse Kokosmarinade
10 minuten + 2 uur marineertijd, 10 personen
Japanse dip
5 minuten, 4 personen
Oosterse Barbecue Marinade
10 minuten , 10 personen
Omelet Nasi Goreng
15 minuten, 3 personen
Broodje Oriental
15 minuten, 2 personen
Pikante Tosti
10 minuten, 4 personen
Broodje Sticky Chicken
20 minuten, 1 personen
Oosterse omelet
20 minuten, 1 personen
Kaasfondue
25 minuten, 4 personen
Zomerse borreltafel
varieert, 4-6 personen
Winterse borreltafel
varieert, 4-6 personen
Oranje Tompouce met pit
1,5 uur, 6 personen
Oosterse stamppot andijvie
35 minuten, 4 personen
Groene asperges met rundvlees stew
ca. 30 minuten, 3-4 personen
Oosterse spruitjes
25 minuten, 4 personen
Rundvlees met Oestersaus
25 minuten, 4 personen
Gevulde champignons
30 minuten, 15 stuks
Saté Gehakt Balletjes
40 minuten, 4 personen
Indiase gehaktballetjes
40 minuten, 4 personen
Javaanse varkensreepjes
45 minuten, 4 personen
Oosters Kerst Gehaktbrood (Meatloaf)
20 minuten (+40 minuten oventijd), 4 personen
Pikante Biefstuk (Nua Pad Prik)
20 minuten, 4 personen
Stamppot Snijbonen Java
40 minuten, 4 personen
Orëntaalse Biefstukreepjes met Groente
30 minuten (+ 90 tot 120 minuten marineertijd), 4 personen
Babi Pangang
45 minuten, 4 personen
Poke Bowl Zalm
35 minuten, 2 personen
Garnalen in Kokoscurry
10 minuten, 4 personen
Thaise Tilapia
30 minuten (+ 30 minuten marinadetijd), 4 personen
Mihoen Hanoi met garnalen
20 minuten, 4 personen
Geroosterde Aardappels met Sardines
25 minuten, 4 personen
Gegrilde Oriëntaalse Zalm
20 minuten, 4 personen
Duivelse Garnalen
ca. 25 minuten, 4 personen
Curry Tilapia
40 minuten, 4 personen
Oriëntaalse Vis
35 minuten, 4 personen
Chili Garnalen Bitterbal
60 minuten (+ 1 dag opstijven in koeling) , 10 personen
Visspiesjes in Kokosmarinade
10 minuten + 3 uur marineertijd, 4 personen
Tokio Style Teriyaki
ca. 40 minuten, 4 personen
Eendeborstfilet
25 minuten, 4 personen
Roergebakken Thaise Kipfilet
20 minuten, 4 personen
Sticky BBQ chicken
? 20 minuten, 4 personen
Kip Bangkok
35 minuten, 4 personen
Oriental Pilaf
20 minuten (+ 60 minuten kooktijd), 4 personen
Kip Siam
25 minuten, 3-4 personen
Pittige kippendijen uit de oven
40 minuten (incl. 30 minuten oventijd), 4 personen
Honey Pops
20 minuten (+30 minuten marineren), 4 personen
Kip Teriyaki Wraps
25 minuten, 2 - 3 personen
Kantonese Wokschotel
? 20 minuten, 4 personen
Saté Ajam
105 minuten (incl. 1 uur wachttijd), 4 personen
Oosterse gepofte aardappel
+30 minuten, 2 personen
Oosterse tapas
10 minuten, 2 personen
Rudjak
45 minuten, 4 personen
Indische maiskoekjes
25 minuten, 4 personen
Vegetarische wok pannetje
15 minuten, 2 - 3 personen
Pittig Gepofte Aardappels
30 minuten, 4 personen

Volg ons op

Facebook YouTube Instagram