Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu

Non-GMO verklaring

Non GMO staat voor: Non Genetically Modified Organism. In het Nederlands vertaalt dit zich naar: niet-genetisch gemodificeerde organismen. Bij non GMO producten zijn de eigenschappen van planten, bacteriën of gisten niet veranderd door genetische modificatie.

Het gebruik van genetisch gemodificeerde organismen –oftewel GMO’s- is omstreden, aangezien de gezondheidsrisico’s hiervan voor de mens nog niet geheel duidelijk zijn. Ook zijn de effecten van genetische modificatie op het milieu nog niet voldoende in kaart gebracht.

Zolang de effecten van genetische modificatie niet volledig inzichtelijk zijn, hebben wij binnen Inproba afgesproken dat wij geen gebruik zullen maken van grondstoffen die (mogelijk) genetisch gemodificeerd zijn.

Januari 2018

Gebakken uitjes in duurzame mono verpakking

12-01-2023

De gebakken uitjes van Inproba zitten vanaf nu in een duurzame mono verpakking. Het gebruikte folie bestaat uit één laag in plaats van meerdere lagen. Hierdoor is het zakje 100 recycleba...

Lees verder

V-label satésaus

05-01-2023

De satésaus kant & klaar van Inproba heeft voortaan het V-label logo! V-label is het grootste vegan en vegetarische keurmerk in de wereld. Het opvallende logo op verpakkingen is een betr...

Lees verder
Pittige aardappelsoep
20 minuten, 2 personen
Oosterse venkelsoep
30 minuten, 2 a 3 personen
Oosterse pompoensoep
50 minuten, 4 personen
Pittige Oosterse Vissoep
20 minuten, 4 personen
Soto Ajam
60 minuten, 4 personen
Thaise kokossoep
20 minuten, 4 personen
Pittige Chinese tomatensoep
25 minuten, 4 personen
Oosterse eierbal
30 minuten, 10 personen
Pisang Goreng
15 minuten, 4 personen
Oosterse Kokos Quiche
55 minuten, 6 personen
Spekkoek
90 tot 120 minuten, 4 personen
Smoothie
10 minuten, 4 personen
Romanoff dessert
55 minuten (waarvan 30 minuten marineren), 4 personen
Fruity yoghurt met een 'bite'
15 minuten, 4-6 personen
Aardbeien Smoothie
10 minuten, 4 personen
Gegrilde ananas met vanille ijs
20 minuten, 2 personen
Thaise roerbaksaus
5 minuten, 4 personen
Frisse chili dip
10 minuten, 4-6 personen
Oosterse Barbecue Marinade
10 minuten , 10 personen
Japanse dip
5 minuten, 4 personen
Gooische dip
10 minuten, 4-6 personen
Oosterse Kokosmarinade
10 minuten + 2 uur marineertijd, 10 personen
Pikante Tosti
10 minuten, 4 personen
Broodje Oriental
15 minuten, 2 personen
Broodje Sticky Chicken
20 minuten, 1 personen
Oosterse omelet
20 minuten, 1 personen
Omelet Nasi Goreng
15 minuten, 3 personen
Winterse borreltafel
varieert, 4-6 personen
Oosterse stamppot andijvie
35 minuten, 4 personen
Kaasfondue
25 minuten, 4 personen
Oranje Tompouce met pit
1,5 uur, 6 personen
Zomerse borreltafel
varieert, 4-6 personen
Oosterse Quiche
20 minuten voorbereiding en 35 minuten baktijd, 4 personen
Gevulde champignons
30 minuten, 15 stuks
Sweet Chili Spare Ribs
45 minuten, 4 personen
Stamppot Snijbonen Java
40 minuten, 4 personen
Vietnamese spareribs
40 minuten, 4 personen
Stamppot Paksoi
35 minuten, 4 personen
Indiase gehaktballetjes
40 minuten, 4 personen
Winterse stoofpot met zomerse twist
30 minuten + 2 uur stoven, 4 personen
Balinese Rundersmoor
1 uur en 15 minuten, 4 personen
Oosters Kerst Gehaktbrood (Meatloaf)
20 minuten (+40 minuten oventijd), 4 personen
Groene asperges met rundvlees stew
ca. 30 minuten, 3-4 personen
Babi Pangang
45 minuten, 4 personen
Curry Tilapia
40 minuten, 4 personen
Chili Garnalen Bitterbal
60 minuten (+ 1 dag opstijven in koeling) , 10 personen
Vietnamese visreepjes
20 minuten, 4 personen
Mihoen Hanoi met garnalen
20 minuten, 4 personen
Garnalen in Kokoscurry
10 minuten, 4 personen
Gegrilde Oriëntaalse Zalm
20 minuten, 4 personen
Duivelse Garnalen
ca. 25 minuten, 4 personen
Kokos Tilapia
20 minuten, 4 personen
Visspiesjes in Kokosmarinade
10 minuten + 3 uur marineertijd, 4 personen
Oriëntaalse Vis
35 minuten, 4 personen
Thaise Tilapia
30 minuten (+ 30 minuten marinadetijd), 4 personen
Thaise viskoekjes
20 minuten, recept voor 25 viskoekjes
Honey Pops
20 minuten (+30 minuten marineren), 4 personen
Kip Semarang
30 minuten, 4 personen
Poke Bowl Kip
30 minuten, 2 personen
Tokio Style Teriyaki
ca. 40 minuten, 4 personen
Kip Bangkok
35 minuten, 4 personen
Sticky BBQ chicken
? 20 minuten, 4 personen
Roergebakken Thaise Kipfilet
20 minuten, 4 personen
Eendeborstfilet
25 minuten, 4 personen
Pittige Thaise Kippensoep
25 minuten, 4 personen
Oriental Pilaf
20 minuten (+ 60 minuten kooktijd), 4 personen
Kip Siam
25 minuten, 3-4 personen
Kip Teriyaki Wraps
25 minuten, 2 - 3 personen
Oosterse gepofte aardappel
+30 minuten, 2 personen
Vegetarische wok pannetje
15 minuten, 2 - 3 personen
Vega Yakitori met groenten loempia's
35 minuten, 2-3 personen
Spicy Bloemkool
35 minuten, 2 personen
Gado Gado
60 minuten, 4 personen
Quinoa salade
20 minuten, 2 personen
Indische maiskoekjes
25 minuten, 4 personen
Gegrilde courgette en aubergine
15 minuten, 2 personen
Gevulde Ananas
25 minuten, 2 personen
Oosterse tapas
10 minuten, 2 personen
Rudjak
45 minuten, 4 personen

Volg ons op

Facebook YouTube Instagram