Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu

Eerlijke ingrediŽnten

Puur natuur
Natuurlijk voldoet Inproba aan alle strenge wettelijke eisen die er zijn voor de ingrediënten van onze producten. Maar dat vinden wij niet genoeg. We willen dat onze producten zo veel mogelijk ‘puur natuur’ zijn. Dus beperken we kunstmatige toevoegingen waar we kunnen. 

Daarnaast willen we als Nederlands bedrijf met Eerlijk Oosterse waarden duidelijk zijn over wat er in onze producten zit. Dit vinden we erg belangrijk. Tegenover de consument en tegenover onszelf.

Zo min mogelijk zout en suiker
Wij zijn een voedselproducent van kant en klare producten. Dit houdt in dat wij onze producten houdbaar moeten maken, anders bederven ze. Dit doen wij bijvoorbeeld door gebruik te maken van pasteurisatie en sterilisatie. Soms betekent het dat we, anders dan bij een vers product, nog “iets” moeten toevoegen om de houdbaarheid van een product te garanderen. Dit kan bijvoorbeeld zout, suiker of een voedingszuur zijn. Zout en suiker zijn tegenwoordig hete hangijzers in onze maatschappij. En terecht: overmatig gebruik van deze stoffen kan aantoonbare gezondheidsrisico’s opleveren. Wij zien er op toe dat hiervan altijd zo weinig mogelijk toegevoegd wordt en dat wij voor de meest bewuste opties kiezen, maar voor smaak en houdbaarheid kunnen wij (nog) niet helemaal zonder. Ook zijn wij voortdurend op zoek naar mogelijkheden om zout en suiker in onze recepten te beperken of te vervangen door andere natuurlijke alternatieven. Dat vinden wij zelf heel erg belangrijk.

Inspelen op ontwikkelingen voedselindustrie en gezondheidstrends
Eerlijk oosters betekent voor ons een zo puur mogelijke smaak.
Wij spelen daarbij zo goed en zo snel mogelijk in op de ontwikkelingen binnen de voedselindustrie en de wetenschap. Als voedselproducent buigen wij zo flexibel mogelijk mee met de nieuwste inzichten op gezondheidsgebied binnen de wettelijke en technische kaders die wij hebben.

Zo werkt Inproba aan eerlijke ingrediënten:

  • We onderscheiden ons door een aantal 100% natuurlijke producten: Nasi Goreng, Bami Goreng, Ketjap Manis, Ketjap Asin, Sojasaus, Thai Green Curry, Gebakken Uitjes, Mango Chutney, Cassave en Seroendeng.
  • We voegen geen kunstmatige kleur-, en smaakstoffen & conserveringsmiddelen toe aan: Ketjap Marinade, Gehakte Knoflook, Woksauzen, Oester Saus, Saté Marinade Mix en Pinda Satésaus Mix.
  • We voegen geen kunstmatige geur-, kleur-, en smaakstoffen toe aan onze Romige Kokosmelk.
 
  • Binnen Inproba maken wij geen gebruik van genetisch gemodificeerde producten.
 
  • Wij gebruiken alleen duurzame palmolie of we kiezen voor een beter alternatief.
 
  • Bij Inproba serveren wij onze werknemers en gasten 100% biologische én Fair Trade koffie en thee. De cacao is UTZ gecertificeerd.
 
  • Binnen Inproba zijn alle kooi-eieren vervangen door scharreleieren.

Wilt u meer weten? Klik op een van onderstaande onderwerpen voor meer info

 

Inproba op de Margriet Winter Fair

31-10-2018

Bezoek ons op de Margriet Winter Fair! Van 23 t/m 29 november vindt de Margriet Winter Fair plaats in de Brabanthallen in Den Bosch. Wij zijn er bij, jij ook? Kom onze nieuwste Chilli Sauce 50%...

Lees verder

Nog zo'n leuk boodschappenpakket!

06-09-2018

Wederom een kans om voordelig kennis te maken met onze Inproba Chilli Sauce Sweet 50% minder suiker! Dit keer zit deze in het Nazomer boodschappenpakket van Scoupy; voor slechts € 12,95 krijg...

Lees verder
Licht Pikante Chili Salade
60 minuten, 4 personen
Ovenschotel zuurkool
65 minuten (incl. 30 minuten oven), 4 personen
Spicy Bloemkool
35 minuten, 2 personen
Rudjak
45 minuten, 4 personen
Pittig Gepofte Aardappels
30 minuten, 4 personen
Omelet Nasi Goreng
15 minuten, 3 personen
Oosterse stamppot andijvie
Ī 35 minuten, 4 personen
Tahoe Sajoer
45 minuten, 4 personen
Vegetarische wok pannetje
15 minuten, 2 - 3 personen
Gevulde Ananas
25 minuten, 4 personen
Sajoer Groente
15 minuten, 3 - 4 personen
Oosterse spruitjes
Ī 25 minuten, 4 personen
Oosterse Kokosmarinade
10 minuten + 2 uur marineertijd, 10 personen
Frisse chili dip
10 minuten, 4-6 personen
Thaise roerbaksaus
5 minuten, 4 personen
Gooische dip
10 minuten, 4-6 personen
Oosterse Barbecue Marinade
10 minuten , 10 personen
Japanse dip
5 minuten, 4 personen
OriŽntaalse Vis
35 minuten, 4 personen
Thaise Tilapia
30 minuten (+ 30 minuten marinadetijd), 4 personen
Curry Tilapia
40 minuten, 4 personen
Gegrilde OriŽntaalse Zalm
20 minuten, 4 personen
Thaise viskoekjes
20 minuten, recept voor 25 viskoekjes
Vietnamese visreepjes
20 minuten, 4 personen
Pittige Oosterse Vissoep
20 minuten, 4 personen
Kokos Tilapia
20 minuten, 4 personen
Stoombroodjes uit Shanghai
60 minuten, 4 personen
Mihoen Hanoi met garnalen
20 minuten, 4 personen
Geroosterde Aardappels met Sardines
25 minuten, 4 personen
Garnalen in Kokoscurry
10 minuten, 4 personen
Nasi Goreng
15 minuten, 3-4 personen
Roergebakken Thaise Kipfilet
20 minuten, 4 personen
Pittige Thaise Kippensoep
25 minuten, 4 personen
Tokio Style Teriyaki
Ī 40 minuten, 4 personen
Eendeborstfilet
25 minuten, 4 personen
Sticky BBQ chicken
Ī 20 minuten, 4 personen
Pittige kippendijen uit de oven
40 minuten (incl. 30 minuten oventijd), 4 personen
Balinese Satť Wokschotel
30 minuten, 4 personen
Kip Bangkok
35 minuten, 4 personen
Kantonese Wokschotel
Ī 20 minuten, 4 personen
Kip Semarang
30 minuten, 4 personen
Satť Ajam
105 minuten (incl. 1 uur wachttijd), 4 personen
Islamitische Curry
15 minuten (+1,5 u kooktijd), 4 personen
Indische Nasi Burger
30 minuten, 4 personen
Chinese Sweet & Sour
15 minuten, 2 - 3 personen
Vietnamese spareribs
Ī 40 minuten, 4 personen
Oosterse Quiche
20 minuten voorbereiding en 35 minuten baktijd, 4 personen
Pikante Biefstuk (Nua Pad Prik)
20 minuten, 4 personen
Indiase gehaktballetjes
40 minuten, 4 personen
Japanse Teriyaki
15 minuten, 2 - 3 personen
Rijsttafel
60 minuten, 4 personen
Babi Ketjap
30 minuten, 4 personen
Broodje OriŽntaals
10 minuten, 4 personen
Bami Goreng (met boemboe)
15 minuten, 3 - 4 personen
Kokos - Limoenijsje
5 minuten (invriezen ca. 4 uur), 4 stuks
Aardbeien Smoothie
10 minuten, 4 personen
Sabayon Frappť de Coco
30 minuten, 6 personen
Choco-kokos Fondue
15 minuten, 4 personen
Smoothie
10 minuten, 4 personen
Pisang Goreng
15 minuten, 4 personen
Visspiesjes in Kokosmarinade
10 minuten + 3 uur marineertijd, 4 personen
OriŽntaalse Stoompasteitjes
1 uur en 15 minuten, 4 personen
Chili Garnalen Bitterbal
60 minuten (+ 1 dag opstijven in koeling) , 10 personen
Satť Gehakt Balletjes
40 minuten, 4 personen
Spekkoek
90 tot 120 minuten, 4 personen
Oosterse eierbal
30 minuten, 10 personen
Oosterse Kokos Quiche
55 minuten, 6 personen
Pikante Tosti
10 minuten, 4 personen
Loempia's
40 minuten, 10 stuks
Facebook YouTube Instagram