Bereidingswijze
- Kook de mie zoals aangegeven op de verpakking.
- Verhit de olie in een wok en bak het vlees bruin en gaar.
- Voeg de groente toe en roerbak ca. 2 minuten mee.
- Voeg vervolgens de Boemboe Bami Goreng en 50 ml water toe.
- Voeg de gekookte mie toe en roerbak het geheel ca. 1 minuut mee.
Tip
Serveer met gebakken ei, atjar tjampoer, sambal, gebakken uitjes en/of seroendeng van Inproba.
Variatietips:
1. Vervang de gemengde groente door 250 g sperziebonen, 100 g komkommer (in reepjes) en 1 sweet pepper en serveer met een lekkere sat?saus.
2. Vervang het varkensvlees door grote garnalen met 100 g kleine broccoliroosjes, 100 g snijbonen en 1 paksoi. Voeg op het laatste moment wat schijfjes banaan aan het gerecht toe.
Oosterse keuken
Indonesië
Aantal personen
3 - 4 personen
Bereidingstijd
15 minuten
Benodigdheden
250 g mie
2 el Inproba Wok Oil of plantaardige olie
300 g varkensvlees (in reepjes gesneden)
400-500 g gemengde groente (bijv. wortel, ui, prei, taug?, witte kool, etc.)
100 g Inproba Boemboe Bami Goreng
50 ml water