Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu

Sponsoring

De ingrediënten voor onze producten betrekken we uit verschillende landen. Veelal landen waar de bevolking het moeilijker heeft dan in Nederland. Met name in deze regio’s tonen wij graag onze maatschappelijke betrokkenheid. Daarnaast steunen wij regionale projecten en organisaties, zowel in de vorm van een financiële bijdrage als in de vorm van producten.

Onderstaand een greep uit de sponsoringen: 


Wij zijn een structurele samenwerking aangegaan met Icfon, een organisatie die zich inzet voor het verhogen van het welvaartsniveau in Nepal. Meer informatie over deze samenwerking. 


Wij zijn al jaren hoofdsponsor van de plaatselijke voetbalvereniging de 'Eemboys'. Als hoofdsponsor staan we prominent vermeld op de borst van het vlaggenschip van v.v. Eemboys en hangt er een groot spandoek achter het doel op het hoofdveld. Mede dankzij de sponsoren is het voor de leden mogelijk hun sport te blijven beoefenen.

Wij wensen hun voor dit seizoen ook weer veel succes in de competitie!

Zie ook www.eemboys.nl


Naast het voetbalveld zijn we ook te zien in de manege Het Adelaarsnest te Bunschoten.
Voor een jaarlijkse bijdrage hangt er een mooi reclamebord van Inproba in de rijhallen van de manege.


 

 

Ook sponsoren wij het dames 2 team van de lokale volleybalvereniging Touché 86.
De dames laten hier vol trots hun nieuwe shirts zien met Inproba als sponsor!   

 

 

 



 

Inproba sponsort twee Baarnse BMX fietscrossers, Sal en Lance Meijers. Mede dankzij de steun van Inproba kunnen zij hun jaarlijkse tenue samenstellen.

 

 

 


​Inproba sponsort wederom de Wintercup 2016/2017 van de Baarnse Atletiekvereniging.

 


Inproba was een van de sponsors van de Koningsdagevenementen in Baarn, georganiseerd door NoName-events. 


 

Prijsuitreiking Gekozen Product van het Jaar

27-02-2019

Afgelopen week was het dan zover en hebben wij de award voor 'Gekozen Product van het Jaar 2019' in ontvangst mogen nemen voor onze Chilli Sauce Sweet 50% minder suiker. Wij zijn enorm trots o...

Lees verder

Recept Winterse borreltafel

13-02-2019

Het is tijd voor het vierde  recept van onze 'Winterse borreltafel'. De nachten zijn nog koud, dus nog altijd tijd voor een goede stoofpot. Hier een recept voor een lekkere stoofpot met e...

Lees verder
Vietnamese visreepjes
20 minuten, 4 personen
Kokos Tilapia
20 minuten, 4 personen
Groene Vis-Curry
20 minuten, 4 personen
Geroosterde Aardappels met Sardines
25 minuten, 4 personen
Curry Tilapia
40 minuten, 4 personen
Pittige makreel op toast
15 minuten, 4-6 personen
Duivelse Garnalen
ca. 25 minuten, 4 personen
Stoombroodjes uit Shanghai
60 minuten, 4 personen
Gegrilde OriŽntaalse Zalm
20 minuten, 4 personen
Thaise Tilapia
30 minuten (+ 30 minuten marinadetijd), 4 personen
OriŽntaalse Vis
35 minuten, 4 personen
Mihoen Hanoi met garnalen
20 minuten, 4 personen
Eendeborstfilet
25 minuten, 4 personen
Rode Kip Curry
20 minuten, 4 personen
Pittige Thaise Kippensoep
25 minuten, 4 personen
Satť Ajam
105 minuten (incl. 1 uur wachttijd), 4 personen
Pittige kippendijen uit de oven
40 minuten (incl. 30 minuten oventijd), 4 personen
Kip Bangkok
35 minuten, 4 personen
Sticky BBQ chicken
Ī 20 minuten, 4 personen
Honey Pops
20 minuten (+30 minuten marineren), 4 personen
Paksoi Thai Curry
15 minuten, 4 personen
Roulleaux van kip ŗ la Bogor
120 minuten (incl. 60 minuten afkoelen), 4 personen
Nasi Goreng
15 minuten, 3-4 personen
Roergebakken Thaise Kipfilet
20 minuten, 4 personen
OriŽntaalse Biefstukreepjes met Groente
30 minuten (+ 90 tot 120 minuten marineertijd), 4 personen
Gehaktrolletjes in pikante tomatensaus
60 minuten (incl. 30 minuten oventijd), 4 personen
Pittige gehaktballetjes
Ī 20 minuten, 4 personen
Oosterse Quiche
20 minuten voorbereiding en 35 minuten baktijd, 4 personen
Varkenshaas in Sauce Aigre Doux
30 minuten, 4 personen
Rijsttafel
60 minuten, 4 personen
Balinese Rundersmoor
1 uur en 15 minuten, 4 personen
Pikante Biefstuk (Nua Pad Prik)
20 minuten, 4 personen
Bami Goreng (met boemboe)
15 minuten, 3 - 4 personen
Bami Goreng
40 minuten, 4 personen
Chinese Sweet & Sour
15 minuten, 2 - 3 personen
Winterse stoofpot met zomerse twist
30 minuten + 2 uur stoven, 4 personen
Tahoe Sajoer
45 minuten, 4 personen
Ovenschotel zuurkool
65 minuten (incl. 30 minuten oven), 4 personen
Stamppot Snijbonen Java
40 minuten, 4 personen
Sajoer Groente
15 minuten, 3 - 4 personen
Licht Pikante Chili Salade
60 minuten, 4 personen
Gado Gado
60 minuten, 4 personen
Oosterse stamppot andijvie
Ī 35 minuten, 4 personen
Oosterse spruitjes
Ī 25 minuten, 4 personen
Pittig Gepofte Aardappels
30 minuten, 4 personen
Vegetarische wok pannetje
15 minuten, 2 - 3 personen
Omelet Nasi Goreng
15 minuten, 3 personen
Winterse borreltafel
varieert, 4-6 personen
Satť Gehakt Balletjes
40 minuten, 4 personen
OriŽntaalse Stoompasteitjes
1 uur en 15 minuten, 4 personen
Spekkoek
90 tot 120 minuten, 4 personen
Oosterse Kokos Quiche
55 minuten, 6 personen
Pikante Tosti
10 minuten, 4 personen
Loempia's
40 minuten, 10 stuks
Oosterse eierbal
30 minuten, 10 personen
Chili Garnalen Bitterbal
60 minuten (+ 1 dag opstijven in koeling) , 10 personen
Visspiesjes in Kokosmarinade
10 minuten + 3 uur marineertijd, 4 personen
Pisang Goreng
15 minuten, 4 personen
Thaise roerbaksaus
5 minuten, 4 personen
Japanse dip
5 minuten, 4 personen
Frisse chili dip
10 minuten, 4-6 personen
Gooische dip
10 minuten, 4-6 personen
Oosterse Barbecue Marinade
10 minuten , 10 personen
Oosterse Kokosmarinade
10 minuten + 2 uur marineertijd, 10 personen
Pittige Oosterse Vissoep
20 minuten, 4 personen
Oosterse pompoensoep
50 minuten, 4 personen
Soto Ajam
60 minuten, 4 personen
Smoothie
10 minuten, 4 personen
Fruity yoghurt met een 'bite'
15 minuten, 4-6 personen
Aardbeien Smoothie
10 minuten, 4 personen
Choco-kokos Fondue
15 minuten, 4 personen
Kokos - Limoenijsje
5 minuten (invriezen ca. 4 uur), 4 stuks
Sabayon Frappť de Coco
30 minuten, 6 personen
Facebook YouTube