Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu


Bami Goreng (met boemboe)


Bereidingswijze

  1. Kook de mie zoals aangegeven op de verpakking.
  2. Verhit de olie in een wok en bak het vlees bruin en gaar.
  3. Voeg de groente toe en roerbak ca. 2 minuten mee.
  4. Voeg vervolgens de Boemboe Bami Goreng en 50 ml water toe.
  5. Voeg de gekookte mie toe en roerbak het geheel ca. 1 minuut mee.

Tip

Serveer met gebakken ei, atjar tjampoer, sambal, gebakken uitjes en/of seroendeng van Inproba.

Variatietips:

1. Vervang de gemengde groente door 250 g sperziebonen, 100 g komkommer (in reepjes) en 1 sweet pepper en serveer met een lekkere sat?saus.
2. Vervang het varkensvlees door grote garnalen met 100 g kleine broccoliroosjes, 100 g snijbonen en 1 paksoi. Voeg op het laatste moment wat schijfjes banaan aan het gerecht toe.

Deel dit recept via:

Print dit recept

Recepten overzicht

Oosterse keuken

Indonesië

Aantal personen

3 - 4 personen

Bereidingstijd

15 minuten

Benodigdheden

250 g mie
2 el Inproba Wok Oil of plantaardige olie
300 g varkensvlees (in reepjes gesneden)
400-500 g gemengde groente (bijv. wortel, ui, prei, taug?, witte kool, etc.)
100 g Inproba Boemboe Bami Goreng
50 ml water

Eet smakelijk namens Inproba!

Benodigde Inproba producten:

Contact

Inproba B.V. Consumentenservice
Postbus 38
3740 AA Baarn

consumentenservice@inproba.nl
T: 035 - 54 299 22
F: 035 - 54 216 91

Volg ons op

Facebook YouTube Instagram