Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu


Ori?ntaalse Vis - Met Chinese kool


Bereidingswijze

  1. Haal de stukjes vis door een mengsel van de sambal, ketjap, gembersiroop en citroensap.
  2. Meng het sesamzaad door de Chinese kool.
  3. Kook intussen de aardappeltjes in ca. 15 minuten gaar.
  4. Bak de vis in de boter gaar in een koekenpan.
  5. Voeg vervolgens de kool toe en roerbak deze even mee.
  6. Serveer de vis in het midden van een bord met de aardappels er in een kring omheen.

Deel dit recept via:

Print dit recept

Recepten overzicht

Aantal personen

4 personen

Bereidingstijd

35 minuten

Benodigdheden

600 gr kabeljauwfilet (in kleine stukjes gesneden)
2 tl Inproba Sambal Oelek
4 el Inproba Ketjap Manis of Inproba Ketjap Manis 30% minder suiker
4 el gembersiroop
4 tl citroensap
2 tl sesamzaad
600 gram Chinese kool (in smalle repen gesneden)
700 gram krielaardappeltjes (geschild)
45 gram boter

Eet smakelijk namens Inproba!

Contact

Inproba B.V. Consumentenservice
Postbus 38
3740 AA Baarn

consumentenservice@inproba.nl
T: 035 - 54 299 22
F: 035 - 54 216 91

Volg ons op

Facebook YouTube Instagram