Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu


Zoetzure komkommer


Bereidingswijze

  1. Doe de azijn samen met de suiker, zout, vissaus, chilisaus en gembersiroop in een kleine pan en zet deze op matig vuur. Breng het geheel al roerend aan de kook.
  2. Haal de pan van het vuur en laat het geheel afkoelen.
  3. Schil de komkommer en de wortel, halveer beide in lengte en snijd de lengtes tot slot overdwars in plakjes van ongeveer 3 mm dik.
  4. Meng de groente, de rode ui, chilipeper en azijndressing door elkaar.
  5. Garneer de salade met de pinda’s en koriander.

Deel dit recept via:

Print dit recept

Recepten overzicht

Aantal personen

2 personen

Bereidingstijd

20 minuten

Benodigdheden

1,5 dl rijstazijn
70 g suiker
1 tl zout
2 el Inproba Vis Saus
2 el Inproba Sweet Chilli Sauce
2 el gembersiroop
0,5 komkommer
150 g wortel
1 stuk rode ui (gesneden in kwart ringen)
1 stuk rode chilipeper (gesneden in kleine stukjes)
50 g geroosterde ongezouten pinda?s
8 blaadjes korianderblad

Eet smakelijk namens Inproba!

Benodigde Inproba producten:

Contact

Inproba B.V. Consumentenservice
Postbus 38
3740 AA Baarn

consumentenservice@inproba.nl
T: 035 - 54 299 22
F: 035 - 54 216 91

Volg ons op

Facebook YouTube Instagram