Bereidingswijze
- Doe de azijn samen met de suiker, zout, vissaus, chilisaus en gembersiroop in een kleine pan en zet deze op matig vuur. Breng het geheel al roerend aan de kook.
- Haal de pan van het vuur en laat het geheel afkoelen.
- Schil de komkommer en de wortel, halveer beide in lengte en snijd de lengtes tot slot overdwars in plakjes van ongeveer 3 mm dik.
- Meng de groente, de rode ui, chilipeper en azijndressing door elkaar.
- Garneer de salade met de pinda’s en koriander.
Aantal personen
2 personen
Bereidingstijd
20 minuten
Benodigdheden
1,5 dl rijstazijn
70 g suiker
1 tl zout
2 el Inproba Vis Saus
2 el Inproba Sweet Chilli Sauce
2 el gembersiroop
0,5 komkommer
150 g wortel
1 stuk rode ui (gesneden in kwart ringen)
1 stuk rode chilipeper (gesneden in kleine stukjes)
50 g geroosterde ongezouten pinda?s
8 blaadjes korianderblad