Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu


Gepofte aardappel met knapperige schil en romige binnenkant


Bereidingswijze

  1. Kook de aardappels 6 minuten in een pan met ruim water.
  2. Haal de aardappels uit het water en laat 5 minuten afkoelen.
  3. Neem 2 stukken aluminiumfolie van ongeveer 25/25 cm en leg de aardappel in het midden.
  4. Giet de olie over de aardappels met een snufje zout en peper en vouw de folie goed dicht.
  5. Plaats de aardappels met folie ongeveer 15 minuten op de gril van de barbecue en draai elke 5 minuten om.
  6. Doe de crème fraise in een kom en meng dit met de knoflook, citroensap, kerriepoeder, peterselie en de bieslook.
  7. Haal de aardappel van de BBQ en maak een snede aan de bovenkant. Vouw de aardappel open en doe hier 2 el van het crème fraise mengsel in en een beetje peper en zout.

Tip

Een el Inproba Wok Teriyaki over de aardappel geeft een extra Oosterse smaak aan de aardappel.

Deel dit recept via:

Print dit recept

Recepten overzicht

Aantal personen

2 personen

Bereidingstijd

30 minuten

Benodigdheden

2 grote aardappels (ongeschild)
2 el Inproba Wok Oil
125 g cr?me fraise
1 el Inproba Gehakte Knoflook
2 el citroensap
1 tl kerriepoeder
10 g peterselie (gehakt)
10 g gesneden bieslook
Aluminiumfolie

Eet smakelijk namens Inproba!

Benodigde Inproba producten:

Contact

Inproba B.V. Consumentenservice
Postbus 38
3740 AA Baarn

consumentenservice@inproba.nl
T: 035 - 54 299 22
F: 035 - 54 216 91

Volg ons op

Facebook YouTube Instagram