Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu


Thai Curry maaltijdsalade


Bereidingswijze

  1. Meng de olie met de groene curry pasta en marineer de kipreepjes hierin (minimaal 10 minuten laten staan).
  2. Verhit een wok op hoog vuur en bak hierin de gemarineerde kipreepjes. Bak deze in ± 3 minuten mooi bruin en gaar.
  3. Voeg de puntpaprika toe en bak deze 1 minuut mee.
  4. Voeg de kokosmelk toe en laat even sudderen.
  5. Verdeel de sla over twee slakommen of borden en verdeel hier de kipreepjes over.
  6. Verdeel de mango over de twee borden en garneer met de seroendeng en wat korianderblaadjes.

 

Tip

Erg lekker met plat brood.

Voor een vegetarische variant, gebruik je i.p.v. kip tahoe reepjes.

Voeg voor een extra fruitige variant nog 2 perziken toe.

Deel dit recept via:

Print dit recept

Recepten overzicht

Aantal personen

2 personen

Bereidingstijd

20-25 minuten

Benodigdheden

3 el Inproba Wok Oil
Zakje Inproba Thaise Groene Curry
150 g kipreepjes
1 zoete puntpaprika (jn reepjes)
100 ml Inproba Romige Kokosmelk
200 g slamix (rucola, veldsla, pluksla)
100 g verse mango (in blokjes)
Inproba Seroendeng
verse korianderblaadjes

Eet smakelijk namens Inproba!

Contact

Inproba B.V. Consumentenservice
Postbus 38
3740 AA Baarn

consumentenservice@inproba.nl
T: 035 - 54 299 22
F: 035 - 54 216 91

Volg ons op

Facebook YouTube Instagram