Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu

Het is tijd om de kikker te volgen

Nieuws overzicht

Publicatiedatum 23-09-2022

We kijken steeds bewuster naar de producten die we consumeren, we willen meer weten over waar ons voedsel vandaan komt en dat het op een verantwoorde manier geproduceerd wordt. Maar hoe weet je of dat zo is?

Je hoeft niet naar de uiteinden van de aarde te reizen om de planeet te beschermen,
volg gewoon de kikker!

Wanneer je een product koopt met het kikker symbool van Rainforest Alliance dan weet je dat producten duurzamer zijn geteeld en geoogst. Rainforest Alliance is een Internationale non-profit organisatie die zich inzet voor het creëren van een betere toekomst voor mens en natuur. Rainforest Alliance werkt samen met boeren, bedrijven en consumenten om bossen te beschermen en boeren te helpen.

Landbouw is verantwoordelijk voor 70 procent van de wereldwijde ontbossing. Door producten te kiezen met het Rainforest Alliance Certified™ keurmerk, oftewel het beeldmerk met de ‘kikker’, ondersteunt u boerderijen die voldoen aan de normen van Rainforest Alliance voor het behoud van dieren in het wild, de bescherming van hun natuurlijke omgeving en het verbeteren van het levensonderhoud van arbeiders en lokale gemeenschappen.

Inproba maakt de lekkerste oosterse producten voor de beste prijs. Daarbij vinden wij het heel belangrijk dat deze zo duurzaam mogelijk worden geproduceerd. Daarom werkt Inproba sinds enkele jaren samen met Rainforest Alliance. Dit betekent dat 100% van de door ons gebruikte chilipepers wordt ingekocht van Rainforest Alliance gecertificeerde boerderijen.

Van 26 september tot en met 2 oktober start the campagne Follow the frog van Rainforest Alliance. Om extra onder de aandacht te brengen dat producten met ‘het symbool met de kikker’ jou helpen keuzes te maken die beter zijn voor mens en natuur.

Blijf op de hoogte, meld je aan voor onze nieuwsbrief.


Inproba deelt geheimen van glutenvrije ketjap in boeiende podcast met NCV

05-12-2023

De Nederlandse Coeliaki Vereniging (NCV) heeft onlangs contact met ons opgenomen om deel te nemen aan een boeiende podcast, en natuurlijk hebben we met plezier ingestemd. In de afgelopen week brachten...

Lees verder

Wij zijn genomineerd voor de Gezonde Innovatie Award

09-10-2023

Onze Sweet Chilli saus 50% minder suiker is genomineerd voor de Gezonde Innovatie Award 2023-2024! Deze prijs erkent producten en initiatieven die de bevordering van een gezonder eetpatroon onder...

Lees verder
Oosterse venkelsoep
30 minuten, 2 a 3 personen
Pittige aardappelsoep
20 minuten, 2 personen
Tom Ka Kai
35 minuten, 4 personen
Thaise kokossoep
20 minuten, 4 personen
Soto Ajam
60 minuten, 4 personen
Oosterse pompoensoep
50 minuten, 4 personen
Pittige Oosterse Vissoep
20 minuten, 4 personen
Pittige Chinese tomatensoep
25 minuten, 4 personen
Oosterse eierbal
30 minuten, 10 personen
Pisang Goreng
15 minuten, 4 personen
Oosterse Kokos Quiche
55 minuten, 6 personen
Fruity yoghurt met een 'bite'
15 minuten, 4-6 personen
Gegrilde ananas met vanille ijs
20 minuten, 2 personen
Aardbeien Smoothie
10 minuten, 4 personen
Spekkoek
90 tot 120 minuten, 4 personen
Retro Romanoff dessert met pit
55 minuten (waarvan 30 minuten marineren), 4 personen
Smoothie
10 minuten, 4 personen
Oosterse Barbecue Marinade
10 minuten , 10 personen
Thaise roerbaksaus
5 minuten, 4 personen
Oosterse Kokosmarinade
10 minuten + 2 uur marineertijd, 10 personen
Frisse chili dip
10 minuten, 4-6 personen
Gooische dip
10 minuten, 4-6 personen
Japanse dip
5 minuten, 4 personen
Omelet Nasi Goreng
15 minuten, 3 personen
Broodje Oriental
15 minuten, 2 personen
Broodje Sticky Chicken
20 minuten, 1 personen
Oosterse omelet
20 minuten, 1 personen
Pikante Tosti
10 minuten, 4 personen
Oosterse stamppot andijvie
35 minuten, 4 personen
Zomerse borreltafel
varieert, 4-6 personen
Oranje Tompouce met pit
1,5 uur, 6 personen
Kaasfondue
25 minuten, 4 personen
Winterse borreltafel
varieert, 4-6 personen
Oosterse Quiche
20 minuten voorbereiding en 35 minuten baktijd, 4 personen
Chinese Sweet & Sour
15 minuten, 2 - 3 personen
Saté Gehakt Balletjes
40 minuten, 4 personen
Gevulde courgette uit de oven
30 minuten, 2 personen
Japanse Teriyaki
15 minuten, 2 - 3 personen
Winterse stoofpot met zomerse twist
30 minuten + 2 uur stoven, 4 personen
Oosterse spruitjes
25 minuten, 4 personen
Babi Ketjap
30 minuten, 4 personen
Groene asperges met rundvlees stew
ca. 30 minuten, 3-4 personen
Islamitische Curry
15 minuten (+1,5 u kooktijd), 4 personen
Oosters Kerst Gehaktbrood (Meatloaf)
20 minuten (+40 minuten oventijd), 4 personen
Visspiesjes in Kokosmarinade
10 minuten + 3 uur marineertijd, 4 personen
Vietnamese visreepjes
20 minuten, 4 personen
Gegrilde Oriëntaalse Zalm
20 minuten, 4 personen
Thaise Tilapia
30 minuten (+ 30 minuten marinadetijd), 4 personen
Oriëntaalse Vis
35 minuten, 4 personen
Thaise viskoekjes
20 minuten, recept voor 25 viskoekjes
Groene Vis-Curry
20 minuten, 4 personen
Garnalen in Kokoscurry
10 minuten, 4 personen
Duivelse Garnalen
ca. 25 minuten, 4 personen
Stoombroodjes uit Shanghai
60 minuten, 4 personen
Geroosterde Aardappels met Sardines
25 minuten, 4 personen
Kokos Tilapia
20 minuten, 4 personen
Pittige Thaise Kippensoep
25 minuten, 4 personen
Kip Semarang
30 minuten, 4 personen
Nasi Goreng
15 minuten, 3-4 personen
Kip Siam
25 minuten, 3-4 personen
Poke Bowl Kip
30 minuten, 2 personen
Tokio Style Teriyaki
ca. 40 minuten, 4 personen
Balinese Saté Wokschotel
30 minuten, 4 personen
Kantonese Wokschotel
? 20 minuten, 4 personen
Honey Pops
20 minuten (+30 minuten marineren), 4 personen
Japanse Cone Wraps
30 minuten, 4 personen
Eendeborstfilet
25 minuten, 4 personen
Balinese sandwich
20 minuten, 2 personen
Oosterse gepofte aardappel
+30 minuten, 2 personen
Vegetarische wok pannetje
15 minuten, 2 - 3 personen
Vega Yakitori met groenten loempia's
35 minuten, 2-3 personen
Oosterse tapas
10 minuten, 2 personen
Rudjak
45 minuten, 4 personen
Gegrilde courgette en aubergine
15 minuten, 2 personen
Gevulde Ananas
25 minuten, 2 personen

Contact

Inproba B.V. Consumentenservice
Postbus 38
3740 AA Baarn

consumentenservice@inproba.nl
T: 035 - 54 299 22
F: 035 - 54 216 91

Volg ons op

Facebook YouTube Instagram