Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu

Meer oog voor milieu

Bij Inproba gaan we bewust om met het milieu. We kijken continu kritisch naar ons eigen productieproces en maken afspraken met leveranciers. Voor onze gebouwen en productielijnen nemen we tal van maatregelen om energie te besparen. Door goede afvalscheiding en hergebruik (van bijvoorbeeld bakolie) produceren we zo min mogelijk restafval. En we zoeken voortdurend naar minder milieubelastende verpakkingen en verpakking besparende technieken.

Deze milieubesparende maatregelen neemt Inproba onder meer:

  • We besparen 7-10% karton door het zoveel mogelijk weglaten van trays. Kartonnen dozen worden - waar mogelijk - kleiner gemaakt, waardoor wij minder ‘lucht’ vervoeren.
  • Er lopen twee projecten die het ‘papieren kantoor’ moeten terugdringen, uiteindelijk moet dit 40% afdrukken besparen.
  • Gebruikte bakolie wordt aangeboden voor verwerking in biodiesel, zo wordt 5% van het organisch afval omgezet naar nieuwe energie.
  • Ons aircosysteem heeft een milieulabel.
  • Wij kijken heel goed naar een optimale belading van de pallets; hoe minder ‘lucht’ we vervoeren, hoe beter. Ook dit leidt tot minder uitstoot van CO2.
  • We zijn alert op milieuvriendelijke alternatieven voor binnenkomende verpakkingsmaterialen (alternatieven als bijvoorbeeld bulkleveringen worden gestimuleerd).
  • Bent u benieuwd naar alle milieubesparende maatregelen binnen ons bedrijf? Bekijk dan onze MVO brochure! 

Inproba op de Margriet Winter Fair

31-10-2018

Bezoek ons op de Margriet Winter Fair! Van 23 t/m 29 november vindt de Margriet Winter Fair plaats in de Brabanthallen in Den Bosch. Wij zijn er bij, jij ook? Kom onze nieuwste Chilli Sauce 50%...

Lees verder

Nog zo'n leuk boodschappenpakket!

06-09-2018

Wederom een kans om voordelig kennis te maken met onze Inproba Chilli Sauce Sweet 50% minder suiker! Dit keer zit deze in het Nazomer boodschappenpakket van Scoupy; voor slechts € 12,95 krijg...

Lees verder
Vegetarische wok pannetje
15 minuten, 2 - 3 personen
Licht Pikante Chili Salade
60 minuten, 4 personen
Spicy Bloemkool
35 minuten, 2 personen
Omelet Nasi Goreng
15 minuten, 3 personen
Prei met Romige Kokosmelk
25 minuten, 4 personen
Oosterse stamppot andijvie
Ī 35 minuten, 4 personen
Pittig Gepofte Aardappels
30 minuten, 4 personen
Sajoer Groente
15 minuten, 3 - 4 personen
Gevulde Ananas
25 minuten, 4 personen
Ovenschotel zuurkool
65 minuten (incl. 30 minuten oven), 4 personen
Gado Gado
60 minuten, 4 personen
Stamppot Snijbonen Java
40 minuten, 4 personen
Gooische dip
10 minuten, 4-6 personen
Frisse chili dip
10 minuten, 4-6 personen
Oosterse Barbecue Marinade
10 minuten , 10 personen
Japanse dip
5 minuten, 4 personen
Oosterse Kokosmarinade
10 minuten + 2 uur marineertijd, 10 personen
Thaise roerbaksaus
5 minuten, 4 personen
Thaise viskoekjes
20 minuten, recept voor 25 viskoekjes
Curry Tilapia
40 minuten, 4 personen
Garnalen in Kokoscurry
10 minuten, 4 personen
Geroosterde Aardappels met Sardines
25 minuten, 4 personen
Kokos Tilapia
20 minuten, 4 personen
Mihoen Hanoi met garnalen
20 minuten, 4 personen
Duivelse Garnalen
ca. 25 minuten, 4 personen
Groene Vis-Curry
20 minuten, 4 personen
OriŽntaalse Vis
35 minuten, 4 personen
Pittige Oosterse Vissoep
20 minuten, 4 personen
Thaise Tilapia
30 minuten (+ 30 minuten marinadetijd), 4 personen
Gegrilde OriŽntaalse Zalm
20 minuten, 4 personen
Pittige Thaise Kippensoep
25 minuten, 4 personen
Nasi Goreng
15 minuten, 3-4 personen
Tokio Style Teriyaki
Ī 40 minuten, 4 personen
Sticky BBQ chicken
Ī 20 minuten, 4 personen
Oriental Pilaf
20 minuten (+ 60 minuten kooktijd), 4 personen
Kip Semarang
30 minuten, 4 personen
Satť Ajam
105 minuten (incl. 1 uur wachttijd), 4 personen
Eendeborstfilet
25 minuten, 4 personen
Roergebakken Thaise Kipfilet
20 minuten, 4 personen
Kip Siam
25 minuten, 3-4 personen
Pittige kippendijen uit de oven
40 minuten (incl. 30 minuten oventijd), 4 personen
Kantonese Wokschotel
Ī 20 minuten, 4 personen
Babi Pangang
45 minuten, 4 personen
Groene asperges met rundvlees stew
ca. 30 minuten, 3-4 personen
Rijsttafel
60 minuten, 4 personen
Stamppot Paksoi
35 minuten, 4 personen
Indische Nasi Burger
30 minuten, 4 personen
Rundvlees met Oestersaus
25 minuten, 4 personen
Islamitische Curry
15 minuten (+1,5 u kooktijd), 4 personen
Japanse Teriyaki
15 minuten, 2 - 3 personen
Javaanse varkensreepjes
45 minuten, 4 personen
Bami Goreng
40 minuten, 4 personen
Babi Ketjap
30 minuten, 4 personen
Chinese Sweet & Sour
15 minuten, 2 - 3 personen
Kokos - Limoenijsje
5 minuten (invriezen ca. 4 uur), 4 stuks
Choco-kokos Fondue
15 minuten, 4 personen
Aardbeien Smoothie
10 minuten, 4 personen
Smoothie
10 minuten, 4 personen
Sabayon Frappť de Coco
30 minuten, 6 personen
Visspiesjes in Kokosmarinade
10 minuten + 3 uur marineertijd, 4 personen
Pisang Goreng
15 minuten, 4 personen
Chili Garnalen Bitterbal
60 minuten (+ 1 dag opstijven in koeling) , 10 personen
Satť Gehakt Balletjes
40 minuten, 4 personen
Spekkoek
90 tot 120 minuten, 4 personen
Loempia's
40 minuten, 10 stuks
Oosterse eierbal
30 minuten, 10 personen
Oosterse Kokos Quiche
55 minuten, 6 personen
OriŽntaalse Stoompasteitjes
1 uur en 15 minuten, 4 personen
Pikante Tosti
10 minuten, 4 personen
Facebook YouTube Instagram