Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu

Meer oog voor milieu

Bij Inproba gaan we bewust om met het milieu. We kijken continu kritisch naar ons eigen productieproces en maken afspraken met leveranciers. Voor onze gebouwen en productielijnen nemen we tal van maatregelen om energie te besparen. Door goede afvalscheiding en hergebruik (van bijvoorbeeld bakolie) produceren we zo min mogelijk restafval. En we zoeken voortdurend naar minder milieubelastende verpakkingen en verpakking besparende technieken.

Deze milieubesparende maatregelen neemt Inproba onder meer:

  • We besparen 7-10% karton door het zoveel mogelijk weglaten van trays. Kartonnen dozen worden - waar mogelijk - kleiner gemaakt, waardoor wij minder ‘lucht’ vervoeren.
  • Er lopen twee projecten die het ‘papieren kantoor’ moeten terugdringen, uiteindelijk moet dit 40% afdrukken besparen.
  • Gebruikte bakolie wordt aangeboden voor verwerking in biodiesel, zo wordt 5% van het organisch afval omgezet naar nieuwe energie.
  • Ons aircosysteem heeft een milieulabel.
  • Wij kijken heel goed naar een optimale belading van de pallets; hoe minder ‘lucht’ we vervoeren, hoe beter. Ook dit leidt tot minder uitstoot van CO2.
  • We zijn alert op milieuvriendelijke alternatieven voor binnenkomende verpakkingsmaterialen (alternatieven als bijvoorbeeld bulkleveringen worden gestimuleerd).
  • Bent u benieuwd naar alle milieubesparende maatregelen binnen ons bedrijf? Bekijk dan onze MVO brochure! 

Nieuws over ons goede doel ICFON

11-04-2019

Het is de hoogste tijd voor nieuws over het goede doel dat wij steunen: hulpverleningsorganisatie ICFON in Nepal! Inproba treedt in de voetsporen van de hulpverleners in Nepal. Wat doet ICFON no...

Lees verder

Libelle Zomerweek

28-03-2019

Van 23 t/m 29 mei is de Libelle Zomerweek! En… wij zijn erbij! Kom gezellig shoppen, leuke workshops volgen, meezingen met bekende artiesten, heerlijk eten, inspiratie opdoen bij spetterende mo...

Lees verder
Pittige makreel op toast
15 minuten, 4-6 personen
Vietnamese visreepjes
20 minuten, 4 personen
Stoombroodjes uit Shanghai
60 minuten, 4 personen
Geroosterde Aardappels met Sardines
25 minuten, 4 personen
Gegrilde OriŽntaalse Zalm
20 minuten, 4 personen
Groene Vis-Curry
20 minuten, 4 personen
Kokos Tilapia
20 minuten, 4 personen
Garnalen in Kokoscurry
10 minuten, 4 personen
Mihoen Hanoi met garnalen
20 minuten, 4 personen
Duivelse Garnalen
ca. 25 minuten, 4 personen
Thaise Tilapia
30 minuten (+ 30 minuten marinadetijd), 4 personen
Curry Tilapia
40 minuten, 4 personen
Honey Pops
20 minuten (+30 minuten marineren), 4 personen
Satť Ajam
105 minuten (incl. 1 uur wachttijd), 4 personen
Roulleaux van kip ŗ la Bogor
120 minuten (incl. 60 minuten afkoelen), 4 personen
Nasi Goreng
15 minuten, 3-4 personen
Kip Siam
25 minuten, 3-4 personen
Eendeborstfilet
25 minuten, 4 personen
Roergebakken Thaise Kipfilet
20 minuten, 4 personen
Balinese Satť Wokschotel
30 minuten, 4 personen
Pittige Thaise Kippensoep
25 minuten, 4 personen
Tokio Style Teriyaki
Ī 40 minuten, 4 personen
Sticky BBQ chicken
Ī 20 minuten, 4 personen
Rode Kip Curry
20 minuten, 4 personen
Indische Nasi Burger
30 minuten, 4 personen
Indiase gehaktballetjes
40 minuten, 4 personen
Gehaktrolletjes in pikante tomatensaus
60 minuten (incl. 30 minuten oventijd), 4 personen
Vietnamese spareribs
Ī 40 minuten, 4 personen
Chinese Sweet & Sour
15 minuten, 2 - 3 personen
Balinese Rundersmoor
1 uur en 15 minuten, 4 personen
Sweet Chili Spare Ribs
45 minuten, 4 personen
Rijsttafel
60 minuten, 4 personen
Broodje OriŽntaals
10 minuten, 4 personen
Pikante Biefstuk (Nua Pad Prik)
20 minuten, 4 personen
Stamppot Paksoi
35 minuten, 4 personen
Groene asperges met rundvlees stew
ca. 30 minuten, 3-4 personen
Gevulde champignons
30 minuten, 15 stuks
Omelet Nasi Goreng
15 minuten, 3 personen
Spicy Bloemkool
35 minuten, 2 personen
Oosterse stamppot andijvie
Ī 35 minuten, 4 personen
Gevulde Ananas
25 minuten, 4 personen
Gado Gado
60 minuten, 4 personen
Rudjak
45 minuten, 4 personen
Winterse borreltafel
varieert, 4-6 personen
Ovenschotel zuurkool
65 minuten (incl. 30 minuten oven), 4 personen
Stamppot Snijbonen Java
40 minuten, 4 personen
Pittig Gepofte Aardappels
30 minuten, 4 personen
Spekkoek
90 tot 120 minuten, 4 personen
Oosterse eierbal
30 minuten, 10 personen
Oosterse Kokos Quiche
55 minuten, 6 personen
Visspiesjes in Kokosmarinade
10 minuten + 3 uur marineertijd, 4 personen
Pisang Goreng
15 minuten, 4 personen
Pikante Tosti
10 minuten, 4 personen
OriŽntaalse Stoompasteitjes
1 uur en 15 minuten, 4 personen
Chili Garnalen Bitterbal
60 minuten (+ 1 dag opstijven in koeling) , 10 personen
Indische maiskoekjes
25 minuten, 4 personen
Loempia's
40 minuten, 10 stuks
Satť Gehakt Balletjes
40 minuten, 4 personen
Gooische dip
10 minuten, 4-6 personen
Thaise roerbaksaus
5 minuten, 4 personen
Oosterse Kokosmarinade
10 minuten + 2 uur marineertijd, 10 personen
Oosterse Barbecue Marinade
10 minuten , 10 personen
Japanse dip
5 minuten, 4 personen
Frisse chili dip
10 minuten, 4-6 personen
Oosterse pompoensoep
50 minuten, 4 personen
Soto Ajam
60 minuten, 4 personen
Pittige Oosterse Vissoep
20 minuten, 4 personen
Smoothie
10 minuten, 4 personen
Choco-kokos Fondue
15 minuten, 4 personen
Sabayon Frappť de Coco
30 minuten, 6 personen
Aardbeien Smoothie
10 minuten, 4 personen
Kokos - Limoenijsje
5 minuten (invriezen ca. 4 uur), 4 stuks
Fruity yoghurt met een 'bite'
15 minuten, 4-6 personen
Facebook YouTube