Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu

Meer oog voor milieu

Bij Inproba gaan we bewust om met het milieu. We kijken continu kritisch naar ons eigen productieproces en maken afspraken met leveranciers. Voor onze gebouwen en productielijnen nemen we tal van maatregelen om energie te besparen. Door goede afvalscheiding en hergebruik (van bijvoorbeeld bakolie) produceren we zo min mogelijk restafval. En we zoeken voortdurend naar minder milieubelastende verpakkingen en verpakking besparende technieken.

Deze milieubesparende maatregelen neemt Inproba onder meer:

  • We besparen 7-10% karton door het zoveel mogelijk weglaten van trays. Kartonnen dozen worden - waar mogelijk - kleiner gemaakt, waardoor wij minder ‘lucht’ vervoeren.
  • Er lopen twee projecten die het ‘papieren kantoor’ moeten terugdringen, uiteindelijk moet dit 40% afdrukken besparen.
  • Gebruikte bakolie wordt aangeboden voor verwerking in biodiesel, zo wordt 5% van het organisch afval omgezet naar nieuwe energie.
  • Ons aircosysteem heeft een milieulabel.
  • Wij kijken heel goed naar een optimale belading van de pallets; hoe minder ‘lucht’ we vervoeren, hoe beter. Ook dit leidt tot minder uitstoot van CO2.
  • We zijn alert op milieuvriendelijke alternatieven voor binnenkomende verpakkingsmaterialen (alternatieven als bijvoorbeeld bulkleveringen worden gestimuleerd).
  • Bent u benieuwd naar alle milieubesparende maatregelen binnen ons bedrijf? Bekijk dan onze MVO brochure! 

Prijsuitreiking Gekozen Product van het Jaar

27-02-2019

Afgelopen week was het dan zover en hebben wij de award voor 'Gekozen Product van het Jaar 2019' in ontvangst mogen nemen voor onze Chilli Sauce Sweet 50% minder suiker. Wij zijn enorm trots o...

Lees verder

Recept Winterse borreltafel

13-02-2019

Het is tijd voor het vierde  recept van onze 'Winterse borreltafel'. De nachten zijn nog koud, dus nog altijd tijd voor een goede stoofpot. Hier een recept voor een lekkere stoofpot met e...

Lees verder
Mihoen Hanoi met garnalen
20 minuten, 4 personen
Garnalen in Kokoscurry
10 minuten, 4 personen
Duivelse Garnalen
ca. 25 minuten, 4 personen
Gegrilde OriŽntaalse Zalm
20 minuten, 4 personen
Pittige makreel op toast
15 minuten, 4-6 personen
Kokos Tilapia
20 minuten, 4 personen
Vietnamese visreepjes
20 minuten, 4 personen
Thaise viskoekjes
20 minuten, recept voor 25 viskoekjes
OriŽntaalse Vis
35 minuten, 4 personen
Curry Tilapia
40 minuten, 4 personen
Groene Vis-Curry
20 minuten, 4 personen
Geroosterde Aardappels met Sardines
25 minuten, 4 personen
Pittige kippendijen uit de oven
40 minuten (incl. 30 minuten oventijd), 4 personen
Paksoi Thai Curry
15 minuten, 4 personen
Pittige Thaise Kippensoep
25 minuten, 4 personen
Oriental Pilaf
20 minuten (+ 60 minuten kooktijd), 4 personen
Honey Pops
20 minuten (+30 minuten marineren), 4 personen
Roergebakken Thaise Kipfilet
20 minuten, 4 personen
Kip Semarang
30 minuten, 4 personen
Kantonese Wokschotel
Ī 20 minuten, 4 personen
Roulleaux van kip ŗ la Bogor
120 minuten (incl. 60 minuten afkoelen), 4 personen
Balinese Satť Wokschotel
30 minuten, 4 personen
Eendeborstfilet
25 minuten, 4 personen
Kip Bangkok
35 minuten, 4 personen
Balinese Rundersmoor
1 uur en 15 minuten, 4 personen
Rijsttafel
60 minuten, 4 personen
Japanse Teriyaki
15 minuten, 2 - 3 personen
Stamppot Paksoi
35 minuten, 4 personen
Oosterse Quiche
20 minuten voorbereiding en 35 minuten baktijd, 4 personen
Sweet Chili Spare Ribs
45 minuten, 4 personen
Winterse stoofpot met zomerse twist
30 minuten + 2 uur stoven, 4 personen
Indische Nasi Burger
30 minuten, 4 personen
Gehaktrolletjes in pikante tomatensaus
60 minuten (incl. 30 minuten oventijd), 4 personen
Broodje OriŽntaals
10 minuten, 4 personen
Bami Goreng (met boemboe)
15 minuten, 3 - 4 personen
Varkenshaas in Sauce Aigre Doux
30 minuten, 4 personen
Stamppot Snijbonen Java
40 minuten, 4 personen
Spicy Bloemkool
35 minuten, 2 personen
Oosterse spruitjes
Ī 25 minuten, 4 personen
Gevulde Ananas
25 minuten, 4 personen
Licht Pikante Chili Salade
60 minuten, 4 personen
Ovenschotel zuurkool
65 minuten (incl. 30 minuten oven), 4 personen
Winterse borreltafel
varieert, 4-6 personen
Gevulde champignons
30 minuten, 15 stuks
Pittig Gepofte Aardappels
30 minuten, 4 personen
Kaasfondue
25 minuten, 4 personen
Omelet Nasi Goreng
15 minuten, 3 personen
Prei met Romige Kokosmelk
25 minuten, 4 personen
Satť Gehakt Balletjes
40 minuten, 4 personen
Spekkoek
90 tot 120 minuten, 4 personen
Pikante Tosti
10 minuten, 4 personen
Chili Garnalen Bitterbal
60 minuten (+ 1 dag opstijven in koeling) , 10 personen
Loempia's
40 minuten, 10 stuks
OriŽntaalse Stoompasteitjes
1 uur en 15 minuten, 4 personen
Oosterse eierbal
30 minuten, 10 personen
Oosterse Kokos Quiche
55 minuten, 6 personen
Visspiesjes in Kokosmarinade
10 minuten + 3 uur marineertijd, 4 personen
Pisang Goreng
15 minuten, 4 personen
Frisse chili dip
10 minuten, 4-6 personen
Gooische dip
10 minuten, 4-6 personen
Japanse dip
5 minuten, 4 personen
Thaise roerbaksaus
5 minuten, 4 personen
Oosterse Barbecue Marinade
10 minuten , 10 personen
Oosterse Kokosmarinade
10 minuten + 2 uur marineertijd, 10 personen
Oosterse pompoensoep
50 minuten, 4 personen
Pittige Oosterse Vissoep
20 minuten, 4 personen
Soto Ajam
60 minuten, 4 personen
Smoothie
10 minuten, 4 personen
Sabayon Frappť de Coco
30 minuten, 6 personen
Kokos - Limoenijsje
5 minuten (invriezen ca. 4 uur), 4 stuks
Choco-kokos Fondue
15 minuten, 4 personen
Fruity yoghurt met een 'bite'
15 minuten, 4-6 personen
Aardbeien Smoothie
10 minuten, 4 personen
Facebook YouTube