Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu


Rundvlees Stew


Bereidingswijze

  1. Meng in een kommetje de sherry met de maïzena en sojasaus.
  2. Schep de reepjes vlees erdoor en marineer het vlees ca. 15 minuten.
  3. Verhit 1 el van de olie in een wok.
  4. Roerbak het vlees hierin in 2-3 minuten gaar.
  5. Schep het vlees uit de pan op een bord.
  6. Verhit het restant van de olie in de wok.
  7. Verwijder het onderste gedeelte van de groene asperges, zijn het wat dikkere asperges, kook deze dan gedurende 4 minuten in weinig water voor.
  8. Roerbak de asperges met de Sambal Badjak op middelmatig vuur in 6-8 minuten gaar; voeg een scheutje water toe als de pan te droog wordt.
  9. Roerbak de uitjes en tomaten enkele minuten mee.
  10. Voeg de oestersaus en enkele el water toe en breng alles aan de kook.
  11. Schep het vlees erdoor en laat dit goed heet worden.
  12. Haal de asperges alvast uit de pan en leg deze op een bord.
  13. Schep het vleesmengsel over de asperges.
     

Tip

Vervang de asperges eens door sperziebonen; lekker met rijst.

Print dit recept

Recepten overzicht

Aantal personen

3-4 personen

Bereidingstijd

ca. 30 minuten

Benodigdheden

2 el droge sherry (of rijstwijn)
1 el maÔzena
2 el Inproba Soja Sauce of Inproba Ketjap Asin
400 g runderreepjes (of reepjes lamsvlees)
3 el Inproba Wok Oil
500 g groene asperges
2 tl Inproba Sambal Badjak
2 lente- of bosuitjes (in ringen)
2 tomaten (in partjes gesneden)
2 el Oester Saus

Eet smakelijk namens Inproba!

Contact

Inproba B.V. Consumentenservice
Postbus 38
3740 AA Baarn

consumentenservice@inproba.nl
T: 035 - 54 299 22
F: 035 - 54 216 91
Facebook YouTube