Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu


Kokos Tilapia


Bereidingswijze

  1. Verwarm de olie in een braadpan.
  2. Voeg de kokosmelk, gehakte knoflook, sambal badjak, kurkuma, lente-ui, vissaus, de helft van het limoensap, een derde van de limoenrasp en peper en water toe: breng alles aan de kook.
  3. Leg de asperges in het kokosmengsel en laat dit gedurende ca. 5 minuten zachtjes koken met de deksel op de pan.
  4. Wrijf de Tilapia filet in met limoensap en strooi er wat zout over.
  5. Leg de vis op de asperges en stoof het gerecht op laag vuur met de deksel op de pan in 6 á 8 minuten gaar.
  6. Schep de vis en de asperges uit de pan en verdeel dit over 4 (voorverwarmde) borden.

Schenk het kokosmengsel over de vis.

Tip

Garneer het gerecht met plakjes limoen en wat blaadjes basilicum. Ook lekker met pandan rijst.

Print dit recept

Recepten overzicht

Oosterse keuken

Thailand

Aantal personen

4 personen

Bereidingstijd

20 minuten

Benodigdheden

1 el Inproba Wok Oil
250 ml Inproba Romige Kokosmelk
2 tl Inproba Gehakte Knoflook
2 tl Inproba Sambal Badjak
2 lente-uitjes (gesneden)
1 tl Kurkuma
1 el Inproba Vis Saus
1 limoen (geraspt & sap)
1 tl peper
100 ml water
800 groene asperges
4 st ŗ 125-150 g Tilapia filet
1 tl zout

Eet smakelijk namens Inproba!

Onze nieuwsbrief

Inproba B.V. Consumentenservice
Postbus 38
3740 AA Baarn

consumentenservice@inproba.nl
T: 035 - 54 299 22
F: 035 - 54 216 91
Facebook YouTube