Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu


Choco-kokos Fondue


Bereidingswijze

  1. Verwarm in een steelpan met dikke bodem zachtjes de kokosmelk (niet laten koken!)
  2. Breek de chocolade erboven in stukjes en laat het op een heel laag vuur al roerend smelten in de warme kokosmelk.
  3. Rooster intussen in een droge koekenpan met anti-aanbaklaag de gemalen kokos in 1 tot 2 min. lichtbruin. Laat het daarna in een kom afkoelen.
  4. Roer de Piña Colada door de chocoladefondue.
  5. Doe de chocoladefondue over in een schaal en zet het op een rechaud op tafel.
     

Dip de hapjes in de chocolade en wentel het vervolgens door de geroosterde kokos.

Print dit recept

Recepten overzicht

Aantal personen

4 personen

Bereidingstijd

15 minuten

Benodigdheden

200 ml Inproba Romige Kokosmelk
300 g melkchocolade
50 g gemalen kokos (schaafsel)
2 el PiŮa Colada

Voorbeelden te gebruiken diphapjes;
- in partjes gesneden fruit zoals; mandarijn, appel, peer, banaan, mango, kiwi,
- marshmallows, lange vingers, cashewnoten, cake, slagroomsoesjes.

Eet smakelijk namens Inproba!

Benodigde Inproba producten:

Contact

Inproba B.V. Consumentenservice
Postbus 38
3740 AA Baarn

consumentenservice@inproba.nl
T: 035 - 54 299 22
F: 035 - 54 216 91
Facebook YouTube