Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu


Kaasfondue


Bereidingswijze

  1. Verwarm de wijn en bouillon goed in een fonduepan.
  2. Voeg de geraspte kaas, al roerende, langzaam toe en breng aan de kook.
  3. Voeg de (in koud water opgeloste) maïzena toe en roer het geheel goed door; dit gaat het schiften tegen.
  4. Roer er tenslotte de sambal door.
  5. Serveer direct op een warmhoudplaatje.

Tip

Ook lekker met fruit, zoals druiven of stukjes appel, peer, ananas en meloen.

Print dit recept

Recepten overzicht

Aantal personen

4 personen

Bereidingstijd

25 minuten

Benodigdheden

250 ml droge witte wijn
150 ml kip/groente bouillon (van een tablet)
200 g GruyŤre (geraspt)
200 g Emmentaler (geraspt)
200 g (jong) belegen kaas (geraspt)
1 ŗ 2 el maÔzena (opgelost in enkele el koud water)
2 el Inproba Sambal Badjak of Manis (of meer naar smaak)

Naar keuze om te dippen:
- Stokbrood
- Stukjes wortel, bleekselderij, champignon, paprika, cherrytomaatjes, zilveruitjes, augurkjes, broccoli, Schwarzwalderham etc.

Eet smakelijk namens Inproba!

Benodigde Inproba producten:

Onze nieuwsbrief

Inproba B.V. Consumentenservice
Postbus 38
3740 AA Baarn

consumentenservice@inproba.nl
T: 035 - 54 299 22
F: 035 - 54 216 91
Facebook YouTube