Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu


Tokio Style Teriyaki


Bereidingswijze

  1. Bak de kip aan in de wokolie
  2. Voeg de paksoi, selderije en spinazie toe en roerbak dit voor ca. 2 minuten
  3. Voeg vervolgens de taugé, tomaat en komkommer erbij
  4. Blus dit af met sesamolie, gembersiroop en de teriyaki woksaus en breng dit geheel aan de kook
  5. Breng op smaak met peper en zout
  6. Voeg als laatste de cashewnoten toe.

Tip

1. Als u de saus te dun vindt, kunt u dit eventueel binden met wat maÔzena of anders het vocht van de groente eruit halen.
2. Serveer dit gerecht met noodles en wasabi.

Print dit recept

Recepten overzicht

Oosterse keuken

Japan

Aantal personen

4 personen

Bereidingstijd

Ī 40 minuten

Benodigdheden

400 g kipfilet
2 el Inproba Wok Oil
1 kleine paksoi (gesneden in reepjes)
50 g bleekselderij (in stukjes)
200 g spinazie
100 g taugť
2 tomaten (in reepjes)
50 g komkommer (in reepjes)
1 el sesamolie
1 el gembersiroop
1 flesje Inproba Teriyaki Woksaus
peper en zout
20 stuks cashewnoten

Eet smakelijk namens Inproba!

Benodigde Inproba producten:

Contact

Inproba B.V. Consumentenservice
Postbus 38
3740 AA Baarn

consumentenservice@inproba.nl
T: 035 - 54 299 22
F: 035 - 54 216 91
Facebook YouTube