Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu


Javaanse varkensreepjes


Bereidingswijze

  1. Marineer de kip- of varkensreepjes in een mengsel van de knoflookpasta, wokolie en sambal gedurende 10 minuten.
  2. Verhit een wok en roerbak de reepjes tot deze goudbruin zijn en voeg vervolgens de ui toe. Bak dit ongeveer 2 minuten.
  3. Voeg de paprika, champignons en selderij toe en bak dit mengsel ca. 1 minuut.
  4. Voeg op het laatst de sla, rode peper en Ketjap Manis toe, meng het geheel goed en bak dit even kort mee.
  5. Garneer het gerecht met de koriander.

Print dit recept

Recepten overzicht

Aantal personen

4 personen

Bereidingstijd

45 minuten

Benodigdheden

400 gram varkenshaas (of kipfilet) in reepjes
1 tl Inproba Gehakte Knoflook
3 el Inproba Wok Oil
2 el Inproba Sambal Badjak 250 g
1 ui (gesnipperd)
1 rode paprika (in stukjes)
100 g champignons (in schijfjes)
2 stengels bleekselderij (in fi jne reepjes)
1 krop ijsbergsla (in reepjes)
Halve rode peper (in hele fijne reepjes)
4 el Inproba Ketjap Manis
2 takjes (verse) koriander (fijngehakt)

Eet smakelijk namens Inproba!

Benodigde Inproba producten:

Contact

Inproba B.V. Consumentenservice
Postbus 38
3740 AA Baarn

consumentenservice@inproba.nl
T: 035 - 54 299 22
F: 035 - 54 216 91
Facebook YouTube