Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu


Oriental Pilaf


Bereidingswijze

  1. De rozijnen in warm water laten wellen.
  2. Fruit de ui in de olie.
  3. Voeg vervolgens de kip toe en bak deze gaar
  4. Voeg vervolgens ook de overige ingrediënten toe, op de perziken na; voeg wel vast het vocht van de perziken toe.
  5. Laat het geheel ca. 1 uur, onder af en toe roeren, sudderen
  6. Voeg aan het einde van de kooktijd ook de in stukjes gesneden perzik toe, zodat deze ook warm worden.
  7. Serveer het gerecht met rijst.

Print dit recept

Recepten overzicht

Aantal personen

4 personen

Bereidingstijd

20 minuten (+ 60 minuten kooktijd)

Benodigdheden

125 g witte rozijnen
1 ui (gesnipperd)
2 el Inproba Wok Oil
300 g kipfilet (in stukjes)
Ĺ knolselderij (in kleine stukjes gesneden)
70 gram tomatenpuree
150 gram spekblokjes
1 tl Inproba Sambal Oelek
3 el Inproba Ketjap Asin
1 blik halve perziken op siroop

Eet smakelijk namens Inproba!

Benodigde Inproba producten:

Contact

Inproba B.V. Consumentenservice
Postbus 38
3740 AA Baarn

consumentenservice@inproba.nl
T: 035 - 54 299 22
F: 035 - 54 216 91
Facebook YouTube