Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu


Vietnamese spareribs


Bereidingswijze

  1. Snij de spareribs per rib af, marineer deze met de ketjap marinade, sambal, gembersiroop, kokosmelk, ui en koriander en laat deze minimaal 2 uur marineren.
  2. Bak de spareribs mooi goud bruin in de olie aan (eerst goed laten uitlekken). Gooi de marinade niet weg.
  3. In de oven ± 30 minuten nagaren op 140˚C.
  4. Maak ondertussen van de restererende marinade, het water en de Loempia Sauce , een saus door deze op te koken en eventueel licht af te binden met aardappel zetmeel.

Tip

Serveertip: Serveer dit gerecht met Pandan rijst, roergebakken Paksoi en gebakken uitjes. Ook heerlijk bij de oosterse stamppot andijvie!

Print dit recept

Recepten overzicht

Aantal personen

4 personen

Bereidingstijd

Ī 40 minuten

Benodigdheden

500 g spareribs
150 ml Inproba Ketjap Marinade
1 tl Inproba Sambal Oelek
50 ml gember siroop
50 ml Inproba Romige Kokosmelk
Ĺ ui (gesnipperd)
Ī 4g verse koriander (5 takjes gesneden)
1el Inproba Wok Oil
1 dl water
Ī100 ml Inproba Loempia Sauce

Eet smakelijk namens Inproba!

Onze nieuwsbrief

Inproba B.V. Consumentenservice
Postbus 38
3740 AA Baarn

consumentenservice@inproba.nl
T: 035 - 54 299 22
F: 035 - 54 216 91
Facebook YouTube