Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu


Sweet Chili Spare Ribs - Barbecue


Bereidingswijze

  1. Meng de ketjap met de sambal, knoflook, ui, water, gembersiroop en peper en zout in een pan goed door elkaar.
  2. Voeg de ribbetjes toe en verhit tot het kookpunt.
  3. Laat dit vervolgens ± 30 minuten op laag vuur sudderen.
  4. Laat het vlees in het vocht afkoelen, hierna uit de pan halen en droog deppen.
  5. Smeer de ribben in met de chilli sauce.
  6. Bak ze vervolgens op de barbecue mooi bruin en gaar.

Tip

Serveer ook wat Inproba Chilli Sauce als dipsaus erbij.

Print dit recept

Recepten overzicht

Aantal personen

4 personen

Bereidingstijd

45 minuten

Benodigdheden

250 ml Inproba Ketjap Manis
2 tl Inproba Sambal Oelek
2 tl Inproba Gehakte Knoflook
1 ui, gesnipperd
700 ml water
2 tl gembersiroop
peper en zout
12 spare ribs (per 2 ribben)
1 a 2 el Inproba Sweet Chilli Sauce

Eet smakelijk namens Inproba!

Onze nieuwsbrief

Inproba B.V. Consumentenservice
Postbus 38
3740 AA Baarn

consumentenservice@inproba.nl
T: 035 - 54 299 22
F: 035 - 54 216 91
Facebook YouTube