Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu


Licht Pikante Chili Salade - Barbecue


Bereidingswijze

  1. Snijd eerst alle garnituren.
  2. Bak het uitje en de taugé licht aan.
  3. Kook de rijst ondertussen beetgaar (± 10 minuten: zie bereidingswijze rijst) en 10 minuten nastomen.
  4. Laat alle ingrediënten afkoelen en meng ze door elkaar (inclusief de chilli sauce).
  5. Serveer de salade in een uitgeholde ananas (over van de ananasstukjes).
  6. Serveer met Inproba Chilli Sauce Mild.

Tip

Uitstekend geschikt als salade bij de barbecue.

Print dit recept

Recepten overzicht

Aantal personen

4 personen

Bereidingstijd

60 minuten

Benodigdheden

halve ui gesnipperd
100 g taugť
1 el Inproba Wok Oil
1 mango in reepjes gesneden
80 g bleekselderij in reepjes gesneden
120 g verse ananas in plakjes
1 rode paprika in reepjes gesneden
2 bosuitjes in ringen gesneden
1 el bieslook, fijngesneden
100 g gekookte Basmati rijst
100 ml Inproba Chilli Sauce mild

Eet smakelijk namens Inproba!

Benodigde Inproba producten:

Onze nieuwsbrief

Inproba B.V. Consumentenservice
Postbus 38
3740 AA Baarn

consumentenservice@inproba.nl
T: 035 - 54 299 22
F: 035 - 54 216 91
Facebook YouTube