Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu


Coli Aloo


Bereidingswijze

  1. Verhit de olie in een wok met de deksel erop.
  2. Voeg de ui en de knoflook toe en fruit deze ca. 2 á 3 minuten
  3. Kook in een aparte pan de bloemkool in weinig water in ca. 10 minuten halfgaar.
  4. Voeg de tomaten, pepers (of paprika), thai red curry en specerijen aan de ui en knoflook toe. Bedek de pan en laat het ca.5 min. bakken. Regelmatig blijven roeren.
  5. Voeg de aardappelen en het water aan dit mengsel toe en laat het geheel zachtjes koken met de deksel op de pan tot ze beetgaar zijn.
  6. Voeg vervolgens ook de bloemkool toe en laat dit nogmaals met deksel op de pan ca. 10 min. koken tot ook de bloemkool zacht is.
  7. Voeg als laatste de koriander toe en serveer direct.

Tip

Heerlijk als bijgerecht bij vis.
Neem als variatie bv. i.p.v. 150 ml water, 100 ml en voeg 50 ml Romige kokosmelk van Inproba toe.

Print dit recept

Recepten overzicht

Aantal personen

2 personen

Bereidingstijd

35 minuten

Benodigdheden

2 el Inproba Wok Oil
1 ui (fijngesneden)
2 tl Inproba Gehakte Knoflook
1 kleine bloemkool (in roosjes gesneden)
200 g tomaten uit blik (in blokjes)
1 (groene) peper (zonder pit) of Ĺ groene paprika
Ĺ tl kurkuma (gemalen)
1 el koriander (gemalen)
1 el komijn (gemalen)
2 tl Thai Red Curry
200 g jonge aardappel met schil (in kleine stukjes)
150 ml heet water
handje korianderblaadjes (vers)

Eet smakelijk namens Inproba!

Benodigde Inproba producten:

Onze nieuwsbrief

Inproba B.V. Consumentenservice
Postbus 38
3740 AA Baarn

consumentenservice@inproba.nl
T: 035 - 54 299 22
F: 035 - 54 216 91
Facebook YouTube