Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu


Gado Gado - Indonesische Groenteschotel


Bereidingswijze

  1. Kook de sperziebonen, kool, aardappel en wortel, apart, in weinig water, beetgaar.
  2. Overgiet de taugé in een vergiet gedurende ca. ½ minuut met kokend water.
  3. Bak de tahoe-blokjes in de wokolie lichtbruin.
  4. Voeg de groente, de knoflook en sambal toe en laat deze nog heel even mee bakken.
  5. Schep het groentemengsel op een schaal.
  6. Bereid de Saté Saus volgens de gebruiksaanwijzing.
  7. Giet wat van de warme saus over de afgekoelde groenten; geef de rest er in een schaaltje bij.
  8. Garneer de schotel rondom met plakjes ei, komkommer, kroepoek en de uitjes; serveer met rijst.

Tip

Om de dorst te lessen tijdens een oriŽntaalse maaltijd adviseren wij bier, water of een rosť.

Print dit recept

Recepten overzicht

Aantal personen

4 personen

Bereidingstijd

60 minuten

Benodigdheden

200 g sperziebonen,vers of diepvries
200 g witte kool (grof gesneden)
1 grote aardappel (geschild en in dobbelsteentjes)
200 g wortel (in plakjes)
100 g tauge
300 g tahoe (in dobbelsteentjes)
2 el Inproba Wok Oil
1 kuipje Inproba Satť Saus (kant & klaar)
1 tl Inproba Gehakte Knoflook
2 tl Inproba Sambal Oelek
3 hardgekookte eieren (in plakjes)
Ĺ komkommer (in plakjes)
1 zak gebakken Inproba Kroepoek 50 g
75 g Inproba Gebakken Uitjes

Eet smakelijk namens Inproba!

Onze nieuwsbrief

Inproba B.V. Consumentenservice
Postbus 38
3740 AA Baarn

consumentenservice@inproba.nl
T: 035 - 54 299 22
F: 035 - 54 216 91
Facebook YouTube