Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu


Thaise Tilapia


Bereidingswijze

  1. Snijd ⅓ van de djeroek poeroet bladeren in reepjes.
  2. Roer in een wijde schaal de Thaise curry, de kokosmelk en het water door elkaar.
  3. Roer de vissaus, de suiker en de reepjes djeroek poeroet (of ⅓ van de limoenschil) erdoor.
  4. Leg de vis in deze marinade gedurende 30 minuten.
  5. Verwarm de oven voor op 200°C.
  6. Spreid de bananenbladeren (of 4 stukken aluminiumfolie) uit, neem de vis uit de marinade en leg op elk blad een tilapiafilet.
  7. Verdeel de repen paprika en de rest van de djeroek poeroet bladeren (of limoenschil) over de pakketjes en besprenkel het geheel nog met een lepel van de marinade.
  8. Vouw de pakketjes dicht, en leg ze zo in een ovenschaal dat ze dicht blijven.
  9. Laat de vis in de oven in circa. 15-20 minuten gaar worden.

Print dit recept

Recepten overzicht

Aantal personen

4 personen

Bereidingstijd

30 minuten (+ 30 minuten marinadetijd)

Benodigdheden

12 djeroek poeroet bladeren (bij toko verkrijgbaar) of de geraspte schil van 1 limoen
250 ml Inproba Romige Kokosmelk
100 ml water
2 el Thai Red Curry
1 el Inproba Vis Saus
1 el suiker
4 Tilapiafilets
4 bananenbladeren of paksoiblad of aluminiumfolie
1 rode en 1 groene paprika (in repen gesneden)

Eet smakelijk namens Inproba!

Benodigde Inproba producten:

Onze nieuwsbrief

Inproba B.V. Consumentenservice
Postbus 38
3740 AA Baarn

consumentenservice@inproba.nl
T: 035 - 54 299 22
F: 035 - 54 216 91
Facebook YouTube