Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu


Geroosterde Aardappels met Sardines - met koriander salsa en sardines


Bereidingswijze

  1. Kook de aardappels in een pan met ruim water en zout in ca. 12 minuten gaar.
  2. Meng de Thaise groene curry en de olie door elkaar en voeg vervolgens ook de ui, koriander, citroensap en sambal badjak toe. Evt. nog zout naar smaak toevoegen.
  3. Grill- (of koekenpan) voorverwarmen tot deze gloeiend heet is.
  4. Aardappels afgieten en even laten uitdampen. Snijvlakken bestrijken met het currymengsel en de aardappels in ca. 5 minuten op de snijvlakken grillen.
  5. Bak ondertussen de sardines in een hete pan gedurende ca. 8 minuten.
  6. Verdeel de aardappels over 4 borden, verdeel het currymengsel over de aardappels en het bord en leg hierna de sardines op de aardappelen.

Print dit recept

Recepten overzicht

Aantal personen

4 personen

Bereidingstijd

25 minuten

Benodigdheden

6 aardappels (rode schil)
1 el Inproba Thai Green Curry
4 el Inproba Wok Oil
100 g rode ui (gesnipperd)
30 g koriander (fijn gesneden)
2 el citroensap
3 tl Inproba Sambal Badjak
4 verse sardines (filet)

Eet smakelijk namens Inproba!

Benodigde Inproba producten:

Onze nieuwsbrief

Inproba B.V. Consumentenservice
Postbus 38
3740 AA Baarn

consumentenservice@inproba.nl
T: 035 - 54 299 22
F: 035 - 54 216 91
Facebook YouTube