Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu


Rundvlees met Oestersaus


Bereidingswijze

  1. Dep het vlees droog en snijd deze in reepjes van circa ½ cm dik en 3-4 cm lang.
  2. Meng het vlees met een derde van de aangemaakte maïzena.
  3. In een pan of wok 3 el olie verhitten. Vlees al omscheppend op een hoog vuur kort aanbraden, daarna uit de pan nemen.
  4. Nog eens 3 el olie in pan of wok schenken. Lente uitjes, knoflook en gember op een hoog vuur kort roerbakken tot het mengsel kruidig geurt.
  5. Cashewnoten toevoegen en circa 1 minuut mee bakken.
  6. Vlees, soja- en oestersaus aan de inhoud van de pan toevoegen en samen verhitten. De rest van het maïzenapapje toevoegen en het mengsel nog even aan de kook brengen.
  7. Schep het geheel op een serveerschaal en druppel de sesamolie eroverheen.

Tip

Lekker met bijv. mihoen en peultjes.

Print dit recept

Recepten overzicht

Aantal personen

4 personen

Bereidingstijd

25 minuten

Benodigdheden

500 g malse biefstuk
3 tl maÔzena (met 3 el koud water aangemaakt)
6 el Inproba Wok Oil
4 lente uitjes (in stukjes van 2-3 cm gesneden)
4 tl Inproba Gehakte Knoflook
2 dunne plakjes verse gemberwortel (geschild en fijngehakt)
50 g cashewnoten
2 el Inproba Soja Sauce
4 el Inproba Oester Saus
2 tl sesamolie

Eet smakelijk namens Inproba!

Benodigde Inproba producten:

Onze nieuwsbrief

Inproba B.V. Consumentenservice
Postbus 38
3740 AA Baarn

consumentenservice@inproba.nl
T: 035 - 54 299 22
F: 035 - 54 216 91
Facebook YouTube