Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu


Paksoi Thai Curry


Bereidingswijze

  1. Meng het citroensap met de ui, knoflook, sambal oelek en de kerriepoeder.
  2. Snijd de kipfilet in 3 stukken en wrijf deze in met het kruidenmengsel en laat dit ca. 5 minuten intrekken.
  3. Bak de kip vervolgens mooi bruin.
  4. Verhit de olie in een wok, roerbak de paksoi met de paprika gedurende 1 minuut en voeg de worcestersaus toe.
  5. Meng het water, de kokosmelk en de rode curry in een pan en breng dit aan de kook.
  6. Leg de stukken kip erin en verwarm het gerecht 3 minuten.
  7. Garneer het geheel met de koriander.

Tip

Dit gerecht is heerlijk samen met pandanrijst en een frisse salade.

Print dit recept

Recepten overzicht

Aantal personen

4 personen

Bereidingstijd

15 minuten

Benodigdheden

1 el citroensap
100 g ui (fijn gesnipperd)
1Ĺ el Inproba Gehakte Knoflook
3 tl Inproba Sambal Oelek
1Ĺ el kerriepoeder
500 g kipfilet
7 el Inproba Wok Oil
1 ŗ 2 paksoistruiken (ca. 800 g) (in grove repen)
Ĺ rode paprika (in stukjes)
1 el worcestersaus
100 ml water
150 ml Inproba Romige Kokosmelk
50 g Thai Red Curry
1 el koriander

Eet smakelijk namens Inproba!

Onze nieuwsbrief

Inproba B.V. Consumentenservice
Postbus 38
3740 AA Baarn

consumentenservice@inproba.nl
T: 035 - 54 299 22
F: 035 - 54 216 91
Facebook YouTube