Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu


Pittige Oosterse Vissoep


Bereidingswijze

  1. Doe de kokosmelk, kippenbouillon, vissaus, sereh en curry pasta in de pan en breng dit al roerend aan de kook.
  2. Voeg de vis en de gepelde gamba’s toe en laat dit ca. 5 min. zachtjes garen.
  3. Bereid ondertussen de mihoen volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
  4. Leg de mihoen in het midden van een diep soepbord of kom en giet de soep gelijkmatig hieromheen.
  5. Garneer met de koriander, de bosuitjes en de peperringetjes.

Tip

Heerlijk met een glas kruidige witte wijn

Print dit recept

Recepten overzicht

Aantal personen

4 personen

Bereidingstijd

20 minuten

Benodigdheden

250 ml Inproba Romige Kokosmelk
500 ml kippenbouillon
50 ml Vis Saus
Ĺ stengel verse sereh / citroengras (fijn gesneden)
3 tl Thai Red Curry
4 stukken zalmfilet ŗ 150 g (in stukken van Ī 2 cm)
100 g Tilapia filet (in 9 stukken van Ī 2 cm)
250 g gambaís (gepeld)
150 g mihoen
12 blaadjes koriander (vers)
1 bosuitje (in ringen)
1 rode peper (in ringen)

Eet smakelijk namens Inproba!

Benodigde Inproba producten:

Contact

Inproba B.V. Consumentenservice
Postbus 38
3740 AA Baarn

consumentenservice@inproba.nl
T: 035 - 54 299 22
F: 035 - 54 216 91
Facebook YouTube