Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu


Roergebakken Thaise Kipfilet - met asperges


Bereidingswijze

  1. Snijd de onderste stukjes van de asperges, deze worden niet meer gebruikt. Verdeel de asperges vervolgens in grove stukken.
  2. Verhit de olie in een wok en roerbak de ui samen met de sweet chilli sauce, gehakte knoflook, sereh en sambal oelek.
  3. Voeg de kip toe en roerbak dit gedurende 2 minuten.
  4. Voeg de asperges toe en roerbak deze nog 5 minuten tot ze beetgaar zijn.
  5. Schenk de bouillon in de wok en breng dit aan de kook.
  6. Schep de bosui erdoor en breng het gerecht op smaak met de vissaus.
  7. Strooi vlak voor het serveren de koriander over de kipschotel.
  8. Bij gebruik van verse sereh, verwijder voor het serveren de sereh uit het gerecht.

Print dit recept

Recepten overzicht

Aantal personen

4 personen

Bereidingstijd

20 minuten

Benodigdheden

300 g groene asperges
5 el Inproba Wok Oil
150 g ui (in ringen, in vieren)
4 el Inproba Sweet Chilli Sauce
1 el Inproba Gehakte Knoflook
1 tl sereh pastha of 1/2 verse sereh
2 tl Inproba Sambal oelek
450 g kipfilet (in dunne reepjes)
150 ml kippenbouillon
2 bosuitjes (fijn gesneden)
2Ĺ el Inproba Vis Saus
1 el verse koriander (fijngehakt)

Eet smakelijk namens Inproba!

Onze nieuwsbrief

Inproba B.V. Consumentenservice
Postbus 38
3740 AA Baarn

consumentenservice@inproba.nl
T: 035 - 54 299 22
F: 035 - 54 216 91
Facebook YouTube