Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu


Garnalen in Kokoscurry


Bereidingswijze

  1. Roerbak de gamba's met de paprika in de hete olie gedurende 3 minuten.
  2. Voeg de Thaise rode curry, kokosmelk, water, limoensap, suiker en vissaus toe, laat dit geheel nog ca. 2 minuten sudderen.
  3. Voeg op het laatst, vlak voor het serveren de tomaat en bieslook toe.

Tip

Heerlijk bij rijst, mihoen of noodles in combinatie met een frisse salade of sugar snaps.

Print dit recept

Recepten overzicht

Aantal personen

4 personen

Bereidingstijd

10 minuten

Benodigdheden

400 g gamba's (gepeld)
Ĺ rode en Ĺ gele paprika (in reepjes)
5 el Inproba Wok Oil
100 g Thai Red Curry
250 ml Inproba Romige Kokosmelk
100 ml water
1Ĺ el limoensap
1Ĺ el suiker
3Ĺ el Inproba Vis Saus
50 g tomaat (in blokjes)
1 el bieslook (fijngesneden)

Eet smakelijk namens Inproba!

Benodigde Inproba producten:

Onze nieuwsbrief

Inproba B.V. Consumentenservice
Postbus 38
3740 AA Baarn

consumentenservice@inproba.nl
T: 035 - 54 299 22
F: 035 - 54 216 91
Facebook YouTube