Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu

Recepten

Lekker en makkelijk met een Oriëntaals tintje!
Met onderstaande tips en recepten laten wij u een kijkje nemen in verschillende Oosterse keukens. De bekendste zijn de Chinese, Indonesische, Japanse, Thaise en Indiase keuken. De recepten zijn goed van smaak, vaak gezond en eenvoudig te bereiden en passen op deze manier helemaal bij onze Nederlandse wensen. Bij de recepten wordt er aangegeven welke Oosterse ingrediënten en Inproba producten u nodig heeft voor de bereiding ervan. Wij wensen u heel veel plezier met de bereiding van deze recepten en het proeven ervan!

Vis
Curry Tilapia
40 minuten, 4 personen
Duivelse Garnalen
ca. 25 minuten, 4 personen
Kokos Tilapia
20 minuten, 4 personen
Garnalen in Kokoscurry
10 minuten, 4 personen
Gegrilde OriŽntaalse Zalm
20 minuten, 4 personen
Geroosterde Aardappels met Sardines
25 minuten, 4 personen
Groene Vis-Curry
20 minuten, 4 personen
OriŽntaalse Vis
35 minuten, 4 personen
Mihoen Hanoi met garnalen
20 minuten, 4 personen
Pittige Oosterse Vissoep
20 minuten, 4 personen
Stoombroodjes uit Shanghai
60 minuten, 4 personen
Thaise Tilapia
30 minuten (+ 30 minuten marinadetijd), 4 personen
Gevogelte
Balinese Satť Wokschotel
30 minuten, 4 personen
Roulleaux van kip ŗ la Bogor
120 minuten (incl. 60 minuten afkoelen), 4 personen
Kip Siam
25 minuten, 3-4 personen
Pittige kippendijen uit de oven
40 minuten (incl. 30 minuten oventijd), 4 personen
Tokio Style Teriyaki
Ī 40 minuten, 4 personen
Nasi Goreng
15 minuten, 3-4 personen
Kip Bangkok
35 minuten, 4 personen
Eendeborstfilet
25 minuten, 4 personen
Kantonese Wokschotel
Ī 20 minuten, 4 personen
Kip Semarang
30 minuten, 4 personen
Paksoi Thai Curry
15 minuten, 4 personen
Oriental Pilaf
20 minuten (+ 60 minuten kooktijd), 4 personen
Pittige Thaise Kippensoep
25 minuten, 4 personen
Rode Kip Curry
20 minuten, 4 personen
Roergebakken Thaise Kipfilet
20 minuten, 4 personen
Satť Ajam
105 minuten (incl. 1 uur wachttijd), 4 personen
Soto Ajam
60 minuten, 4 personen
Vlees
Indische Nasi Burger
30 minuten, 4 personen
Oosterse Quiche
20 minuten voorbereiding en 35 minuten baktijd, 4 personen
Rundvlees Stew
ca. 30 minuten, 3-4 personen
Babi Ketjap
30 minuten, 4 personen
Babi Pangang
45 minuten, 4 personen
Balinese Rundersmoor
1 uur en 15 minuten, 4 personen
Bami Goreng
40 minuten, 4 personen
Bami Goreng (met boemboe)
15 minuten, 3 - 4 personen
Broodje OriŽntaals
10 minuten, 4 personen
Chinese Sweet & Sour
15 minuten, 2 - 3 personen
Gehaktrolletjes in pikante tomatensaus
60 minuten (incl. 30 minuten oventijd), 4 personen
Indiase gehaktballetjes
40 minuten, 4 personen
Islamitische Curry
15 minuten (+1,5 u kooktijd), 4 personen
Japanse Teriyaki
15 minuten, 2 - 3 personen
Javaanse varkensreepjes
45 minuten, 4 personen
OriŽntaalse Biefstukreepjes met Groente
30 minuten (+ 90 tot 120 minuten marineertijd), 4 personen
Ovenschotel zuurkool
65 minuten (incl. 30 minuten oven), 4 personen
Pikante Biefstuk (Nua Pad Prik)
20 minuten, 4 personen
Rijsttafel
60 minuten, 4 personen
Rundvlees met Oestersaus
25 minuten, 4 personen
Stamppot Paksoi
35 minuten, 4 personen
Stamppot Snijbonen Java
40 minuten, 4 personen
Sweet Chili Spare Ribs
45 minuten, 4 personen
Varkenshaas in Sauce Aigre Doux
30 minuten, 4 personen
Vietnamese spareribs
Ī 40 minuten, 4 personen
Bijgerechten/groente/overig
Coli Aloo
35 minuten, 2 personen
Sajoer Groente
15 minuten, 3 - 4 personen
Kaasfondue
25 minuten, 4 personen
Gado Gado
60 minuten, 4 personen
Gevulde Ananas
25 minuten, 4 personen
Licht Pikante Chili Salade
60 minuten, 4 personen
Omelet Nasi Goreng
15 minuten, 3 personen
Oosterse spruitjes
Ī 25 minuten, 4 personen
Oosterse stamppot andijvie
Ī 35 minuten, 4 personen
Pittig Gepofte Aardappels
30 minuten, 4 personen
Prei met Romige Kokosmelk
25 minuten, 4 personen
Rudjak
45 minuten, 4 personen
Tahoe Sajoer
45 minuten, 4 personen
Hartige en Zoete snacks
Chili Garnalen Bitterbal
60 minuten (+ 1 dag opstijven in koeling) , 10 personen
Oosterse eierbal
30 minuten, 10 personen
Tosti Atjar Picante
10 minuten, 4 personen
Oosterse Kokos Quiche
55 minuten, 6 personen
OriŽntaalse Stoompasteitjes
1 uur en 15 minuten, 4 personen
Pisang Goreng
15 minuten, 4 personen
Spekkoek
90 tot 120 minuten, 4 personen
Satť Gehakt Balletjes
40 minuten, 4 personen
Visspiesjes in Kokosmarinade
10 minuten + 3 uur marineertijd, 4 personen
Marinades/sauzen/dips
Oosterse Kokosmarinade
10 minuten + 2 uur marineertijd, 10 personen
Thaise roerbaksaus
5 minuten, 4 personen
Japanse dip
5 minuten, 4 personen
Oosterse Barbecue Marinade
10 minuten , 10 personen
Desserts
Choco-kokos Fondue
15 minuten, 4 personen
Aardbeien Smoothie
10 minuten, 4 personen
Kokos - Limoenijsje
5 minuten (invriezen ca. 4 uur), 4 stuks
Sabayon Frappť de Coco
30 minuten, 6 personen
Smoothie
10 minuten, 4 personen
  • In de oriëntaalse keukens wordt veel met olie gewerkt; gebruik bij voorkeur zonnebloemolie.
  • Met "EL" wordt de hoeveelheid van een afgestreken eetlepel bedoeld, een "TL" staat voor een afgestreken theelepel.

Met de gerechten op onze website leiden we U door de kleurrijke oriënt. We wensen U veel kookplezier toe!

Contact

Inproba B.V. Consumentenservice
Postbus 38
3740 AA Baarn

consumentenservice@inproba.nl
T: 035 - 54 299 22
F: 035 - 54 216 91
Facebook YouTube