Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu

Inproba introduceert de 'kliekjes nasi'

Nieuws overzicht

Publicatiedatum 05-10-2017

Inproba introduceert de 'kliekjes nasi'.

Op 10 oktober is het de dag van de Duurzaamheid. Als voedselproducent roepen wij iedereen op deze dag op geen voedsel meer te verspillen. Dit kan heel eenvoudig door bijvoorbeeld iedere vrijdag een ‘kliekjes nasi’ te bereiden. Ideaal om restjes uit de koelkast op te maken! Met onderstaande lijst geven we je een aantal suggesties van ingrediënten die je allemaal in je ‘kliekjes nasi’ kunt gebruiken:

- restanten vleeswaren, bijvoorbeeld ham, kipfilet, gerookt spek, ham- of spekblokjes
- allerlei soorten vlees en gevogelte, zoals hamlappen, speklappen, kip- of kalkoenfilet
- tofu (voor een vegetarische nasi)
- vele soorten groenten, zoals prei, wortel, ui, kool, sperziebonen, bleekselderij, taugé, paprika
- ei (kun je meebakken of apart een gebakken of gekookt ei erbij serveren)
- komkommer (om erbij te serveren, bijvoorbeeld komkommer op zuur)

Voeg daar een zakje Mix voor Nasi Goreng van Inproba aan toe en je bent klaar om je ‘kliekjes nasi’ te bereiden. Hier vind je een algemene bereidingswijze van een Nasi Goreng. 

Blijf op de hoogte, meld u aan voor onze nieuwsbrief.


Inproba introduceert de 'kliekjes nasi'

05-10-2017

Inproba introduceert de 'kliekjes nasi'. Op 10 oktober is het de dag van de Duurzaamheid. Als voedselproducent roepen wij iedereen op deze dag op geen voedsel meer te verspillen. Dit kan he...

Lees verder

Inproba Ketjap in welkomstpakket NCV

03-10-2017

Nieuwe leden van de Nederlandse Coeliakivereniging ontvangen een uitgebreid welkomstpakket met glutenvrije producten. Zo kan ieder nieuw lid op een leuke manier kennis maken met de diverse glutenvrije...

Lees verder
Gado Gado
60 minuten, 4 personen
Oosterse spruitjes
Ī 25 minuten, 4 personen
Tahoe Sajoer
45 minuten, 4 personen
Pittig Gepofte Aardappels
30 minuten, 4 personen
Licht Pikante Chili Salade
60 minuten, 4 personen
Oosterse stamppot andijvie
Ī 35 minuten, 4 personen
Coli Aloo
35 minuten, 2 personen
Prei met Romige Kokosmelk
25 minuten, 4 personen
Omelet Nasi Goreng
15 minuten, 3 personen
Rudjak
45 minuten, 4 personen
Kaasfondue
25 minuten, 4 personen
Sajoer Groente
15 minuten, 3 - 4 personen
Oosterse Kokosmarinade
10 minuten + 2 uur marineertijd, 10 personen
Thaise roerbaksaus
5 minuten, 4 personen
Oosterse Barbecue Marinade
10 minuten , 10 personen
Japanse dip
5 minuten, 4 personen
Garnalen in Kokoscurry
10 minuten, 4 personen
Geroosterde Aardappels met Sardines
25 minuten, 4 personen
Pittige Oosterse Vissoep
20 minuten, 4 personen
OriŽntaalse Vis
35 minuten, 4 personen
Stoombroodjes uit Shanghai
60 minuten, 4 personen
Duivelse Garnalen
ca. 25 minuten, 4 personen
Gegrilde OriŽntaalse Zalm
20 minuten, 4 personen
Mihoen Hanoi met garnalen
20 minuten, 4 personen
Kokos Tilapia
20 minuten, 4 personen
Curry Tilapia
40 minuten, 4 personen
Thaise Tilapia
30 minuten (+ 30 minuten marinadetijd), 4 personen
Groene Vis-Curry
20 minuten, 4 personen
Satť Ajam
105 minuten (incl. 1 uur wachttijd), 4 personen
Kip Bangkok
35 minuten, 4 personen
Soto Ajam
60 minuten, 4 personen
Kip Semarang
30 minuten, 4 personen
Balinese Satť Wokschotel
30 minuten, 4 personen
Roulleaux van kip ŗ la Bogor
120 minuten (incl. 60 minuten afkoelen), 4 personen
Nasi Goreng
15 minuten, 3-4 personen
Eendeborstfilet
25 minuten, 4 personen
Roergebakken Thaise Kipfilet
20 minuten, 4 personen
Kantonese Wokschotel
Ī 20 minuten, 4 personen
Pittige kippendijen uit de oven
40 minuten (incl. 30 minuten oventijd), 4 personen
Pittige Thaise Kippensoep
25 minuten, 4 personen
Oosterse Quiche
20 minuten voorbereiding en 35 minuten baktijd, 4 personen
Varkenshaas in Sauce Aigre Doux
30 minuten, 4 personen
Broodje OriŽntaals
10 minuten, 4 personen
Gehaktrolletjes in pikante tomatensaus
60 minuten (incl. 30 minuten oventijd), 4 personen
Indiase gehaktballetjes
40 minuten, 4 personen
Rundvlees met Oestersaus
25 minuten, 4 personen
Babi Pangang
45 minuten, 4 personen
Pikante Biefstuk (Nua Pad Prik)
20 minuten, 4 personen
Ovenschotel zuurkool
65 minuten (incl. 30 minuten oven), 4 personen
Bami Goreng
40 minuten, 4 personen
Javaanse varkensreepjes
45 minuten, 4 personen
Sweet Chili Spare Ribs
45 minuten, 4 personen
Smoothie
10 minuten, 4 personen
Aardbeien Smoothie
10 minuten, 4 personen
Sabayon Frappť de Coco
30 minuten, 6 personen
Kokos - Limoenijsje
5 minuten (invriezen ca. 4 uur), 4 stuks
Choco-kokos Fondue
15 minuten, 4 personen
Satť Gehakt Balletjes
40 minuten, 4 personen
Visspiesjes in Kokosmarinade
10 minuten + 3 uur marineertijd, 4 personen
Oosterse Kokos Quiche
55 minuten, 6 personen
Pisang Goreng
15 minuten, 4 personen
Oosterse eierbal
30 minuten, 10 personen
Spekkoek
90 tot 120 minuten, 4 personen
OriŽntaalse Stoompasteitjes
1 uur en 15 minuten, 4 personen
Tosti Atjar Picante
10 minuten, 4 personen
Chili Garnalen Bitterbal
60 minuten (+ 1 dag opstijven in koeling) , 10 personen

Contact

Inproba B.V. Consumentenservice
Postbus 38
3740 AA Baarn

consumentenservice@inproba.nl
T: 035 - 54 299 22
F: 035 - 54 216 91
Facebook YouTube