Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu

Persoonlijk nieuws vanuit Nepal

Nieuws overzicht

Publicatiedatum 16-03-2017

Even voorstellen: Dit is Devi Thami. Devi is één van de vrouwen die mee heeft gedaan aan de ‘moestuintraining’ van ICFON. Deze opleiding is opgezet om de Nepalese bevolking meer te leren over landbouw en het kweken van groentegewassen, zodat de tuinen meer oogst opleveren, die kan worden verhandeld.
Devi: “We hebben er eigenlijk nooit bij stil gestaan dat de groenten die we verbouwen, ook een bron van inkomsten zouden kunnen zijn. Daarvoor hadden we gewoon niet genoeg opbrengst. Maar ik heb veel geleerd tijdens deze training. Ik weet nu hoe ik kleine plantjes kweek, hoe ik de zaailingen moet kiezen en verplanten en hoe ik deze goed kan opkweken met de juiste hoeveelheid water en schaduw.

Lees hier het hele artikel 

Lees hier meer informatie over onze samenwerking met ICFON en dit project

Blijf op de hoogte, meld u aan voor onze nieuwsbrief.


Inproba tekent Baarns Klimaat Akkoord

15-11-2017

Op 2 november j.l. ondertekenden wij, samen met 72 andere partijen, het Baarns Klimaat Akkoord 2030. Dit betreft een afspraak tussen zo’n zeventig (lokale) bedrijven, instellingen, inwoners,...

Lees verder

Update MVO brochure

31-10-2017

De update van onze MVO brochure is gereed! Lees hier de laatste ontwikkelingen, gerealiseerde doelen tot nu toe, doelstellingen voor 2017/2018 en alles over ons streven om in 2020 klimaatneutraal t...

Lees verder
Gevulde Ananas
25 minuten, 4 personen
Omelet Nasi Goreng
15 minuten, 3 personen
Coli Aloo
35 minuten, 2 personen
Sajoer Groente
15 minuten, 3 - 4 personen
Licht Pikante Chili Salade
60 minuten, 4 personen
Tahoe Sajoer
45 minuten, 4 personen
Rudjak
45 minuten, 4 personen
Pittig Gepofte Aardappels
30 minuten, 4 personen
Gado Gado
60 minuten, 4 personen
Oosterse spruitjes
Ī 25 minuten, 4 personen
Prei met Romige Kokosmelk
25 minuten, 4 personen
Kaasfondue
25 minuten, 4 personen
Oosterse Barbecue Marinade
10 minuten , 10 personen
Oosterse Kokosmarinade
10 minuten + 2 uur marineertijd, 10 personen
Thaise roerbaksaus
5 minuten, 4 personen
Japanse dip
5 minuten, 4 personen
Stoombroodjes uit Shanghai
60 minuten, 4 personen
Kokos Tilapia
20 minuten, 4 personen
Pittige Oosterse Vissoep
20 minuten, 4 personen
Geroosterde Aardappels met Sardines
25 minuten, 4 personen
Thaise Tilapia
30 minuten (+ 30 minuten marinadetijd), 4 personen
Mihoen Hanoi met garnalen
20 minuten, 4 personen
Groene Vis-Curry
20 minuten, 4 personen
OriŽntaalse Vis
35 minuten, 4 personen
Garnalen in Kokoscurry
10 minuten, 4 personen
Gegrilde OriŽntaalse Zalm
20 minuten, 4 personen
Duivelse Garnalen
ca. 25 minuten, 4 personen
Curry Tilapia
40 minuten, 4 personen
Roergebakken Thaise Kipfilet
20 minuten, 4 personen
Balinese Satť Wokschotel
30 minuten, 4 personen
Rode Kip Curry
20 minuten, 4 personen
Kantonese Wokschotel
Ī 20 minuten, 4 personen
Tokio Style Teriyaki
Ī 40 minuten, 4 personen
Paksoi Thai Curry
15 minuten, 4 personen
Nasi Goreng
15 minuten, 3-4 personen
Kip Semarang
30 minuten, 4 personen
Kip Siam
25 minuten, 3-4 personen
Roulleaux van kip ŗ la Bogor
120 minuten (incl. 60 minuten afkoelen), 4 personen
Kip Bangkok
35 minuten, 4 personen
Oriental Pilaf
20 minuten (+ 60 minuten kooktijd), 4 personen
Oosterse Quiche
20 minuten voorbereiding en 35 minuten baktijd, 4 personen
OriŽntaalse Biefstukreepjes met Groente
30 minuten (+ 90 tot 120 minuten marineertijd), 4 personen
Ovenschotel zuurkool
65 minuten (incl. 30 minuten oven), 4 personen
Japanse Teriyaki
15 minuten, 2 - 3 personen
Stamppot Snijbonen Java
40 minuten, 4 personen
Stamppot Paksoi
35 minuten, 4 personen
Bami Goreng
40 minuten, 4 personen
Varkenshaas in Sauce Aigre Doux
30 minuten, 4 personen
Rundvlees Stew
ca. 30 minuten, 3-4 personen
Babi Pangang
45 minuten, 4 personen
Chinese Sweet & Sour
15 minuten, 2 - 3 personen
Islamitische Curry
15 minuten (+1,5 u kooktijd), 4 personen
Smoothie
10 minuten, 4 personen
Kokos - Limoenijsje
5 minuten (invriezen ca. 4 uur), 4 stuks
Sabayon Frappť de Coco
30 minuten, 6 personen
Aardbeien Smoothie
10 minuten, 4 personen
Choco-kokos Fondue
15 minuten, 4 personen
Pisang Goreng
15 minuten, 4 personen
Chili Garnalen Bitterbal
60 minuten (+ 1 dag opstijven in koeling) , 10 personen
Tosti Atjar Picante
10 minuten, 4 personen
OriŽntaalse Stoompasteitjes
1 uur en 15 minuten, 4 personen
Visspiesjes in Kokosmarinade
10 minuten + 3 uur marineertijd, 4 personen
Satť Gehakt Balletjes
40 minuten, 4 personen
Oosterse Kokos Quiche
55 minuten, 6 personen
Oosterse eierbal
30 minuten, 10 personen
Spekkoek
90 tot 120 minuten, 4 personen

Contact

Inproba B.V. Consumentenservice
Postbus 38
3740 AA Baarn

consumentenservice@inproba.nl
T: 035 - 54 299 22
F: 035 - 54 216 91
Facebook YouTube