Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu

Inproba zet zich in voor Nepal

Nieuws overzicht

Publicatiedatum 19-01-2017

Inproba betrekt de ingrediënten voor haar producten uit verschillende landen. Veelal landen waar de bevolking het moeilijker heeft dan in Nederland. Met name in deze regio’s toont Inproba graag haar maatschappelijke betrokkenheid. Ondanks dat Inproba op dit moment nog geen grondstoffen uit Nepal betrekt is er wel een link met dit Aziatische land. Een van de medewerkers van Inproba werkt namelijk ook als vrijwilligster voor ICFON (International Council for Friends of Nepal). Zij deed in 2015 een oproep onder alle collega’s van Inproba een donatie te doen aan ICFON, waarmee acute noodhulp geboden kon worden aan de slachtoffers van de aardbeving waar Nepal op 25 april 2015 door getroffen werd. Ook deed Inproba als bedrijf een donatie. Dit was het begin van de samenwerking met ICFON.

In 2016 besloot Inproba om een project van ICFON te sponsoren in het Noorden van Nepal (in het district Sindhupalchowk). Dit project wordt uitgevoerd door de lokale organisatie ISARD (Integrated Self-help Association for Rural Development), die onder toezicht staat van ICFON. In dit project leert ISARD families uit vier verschillende dorpen een structureel inkomen te krijgen uit de landbouw en veeteelt.

Gezien de positieve resultaten die behaald zijn vorig jaar, hebben wij besloten de sponsoring van dit project voort te zetten in 2017.

Lees meer over dit project en onze samenwerking met ICFON.

Blijf op de hoogte, meld u aan voor onze nieuwsbrief.


Persoonlijk nieuws vanuit Nepal - deel 2

05-07-2017

Graag delen wij weer een persoonlijk verhaal met u vanuit Nepal. Deze keer het verhaal van Man Kumari Khadka. Zij is is midden veertig en moeder van drie zonen en een dochter. Man Kumari en haar...

Lees verder

Heel trots zijn wij op onze Satťsaus!

16-06-2017

Het AD organiseerde recent een smaaktest; 6 van de bekendste kant-en klare satésauzen werden getest door het AD panel. Die van Inproba kwam er als beste uit.  'de donkere kleur is m...

Lees verder
Omelet Nasi Goreng
15 minuten, 3 personen
Kaasfondue
25 minuten, 4 personen
Licht Pikante Chili Salade
60 minuten, 4 personen
Sajoer Groente
15 minuten, 3 - 4 personen
Prei met Romige Kokosmelk
25 minuten, 4 personen
Gado Gado
60 minuten, 4 personen
Coli Aloo
35 minuten, 2 personen
Oosterse spruitjes
Ī 25 minuten, 4 personen
Oosterse stamppot andijvie
Ī 35 minuten, 4 personen
Pittig Gepofte Aardappels
30 minuten, 4 personen
Gevulde Ananas
25 minuten, 4 personen
Tahoe Sajoer
45 minuten, 4 personen
Thaise roerbaksaus
5 minuten, 4 personen
Japanse dip
5 minuten, 4 personen
Oosterse Kokosmarinade
10 minuten + 2 uur marineertijd, 10 personen
Oosterse Barbecue Marinade
10 minuten , 10 personen
Garnalen in Kokoscurry
10 minuten, 4 personen
Duivelse Garnalen
ca. 25 minuten, 4 personen
OriŽntaalse Vis
35 minuten, 4 personen
Gegrilde OriŽntaalse Zalm
20 minuten, 4 personen
Mihoen Hanoi met garnalen
20 minuten, 4 personen
Geroosterde Aardappels met Sardines
25 minuten, 4 personen
Thaise Tilapia
30 minuten (+ 30 minuten marinadetijd), 4 personen
Kokos Tilapia
20 minuten, 4 personen
Groene Vis-Curry
20 minuten, 4 personen
Curry Tilapia
40 minuten, 4 personen
Stoombroodjes uit Shanghai
60 minuten, 4 personen
Pittige Oosterse Vissoep
20 minuten, 4 personen
Roergebakken Thaise Kipfilet
20 minuten, 4 personen
Kip Semarang
30 minuten, 4 personen
Eendeborstfilet
25 minuten, 4 personen
Paksoi Thai Curry
15 minuten, 4 personen
Balinese Satť Wokschotel
30 minuten, 4 personen
Rode Kip Curry
20 minuten, 4 personen
Satť Ajam
105 minuten (incl. 1 uur wachttijd), 4 personen
Oriental Pilaf
20 minuten (+ 60 minuten kooktijd), 4 personen
Nasi Goreng
15 minuten, 3-4 personen
Kip Siam
25 minuten, 3-4 personen
Roulleaux van kip ŗ la Bogor
120 minuten (incl. 60 minuten afkoelen), 4 personen
Tokio Style Teriyaki
Ī 40 minuten, 4 personen
Oosterse Quiche
20 minuten voorbereiding en 35 minuten baktijd, 4 personen
Bami Goreng (met boemboe)
15 minuten, 3 - 4 personen
Stamppot Snijbonen Java
40 minuten, 4 personen
Rijsttafel
60 minuten, 4 personen
Ovenschotel zuurkool
65 minuten (incl. 30 minuten oven), 4 personen
Varkenshaas in Sauce Aigre Doux
30 minuten, 4 personen
Rundvlees met Oestersaus
25 minuten, 4 personen
Gehaktrolletjes in pikante tomatensaus
60 minuten (incl. 30 minuten oventijd), 4 personen
Islamitische Curry
15 minuten (+1,5 u kooktijd), 4 personen
OriŽntaalse Biefstukreepjes met Groente
30 minuten (+ 90 tot 120 minuten marineertijd), 4 personen
Stamppot Paksoi
35 minuten, 4 personen
Balinese Rundersmoor
1 uur en 15 minuten, 4 personen
Sabayon Frappť de Coco
30 minuten, 6 personen
Smoothie
10 minuten, 4 personen
Choco-kokos Fondue
15 minuten, 4 personen
Kokos - Limoenijsje
5 minuten (invriezen ca. 4 uur), 4 stuks
Aardbeien Smoothie
10 minuten, 4 personen
Chili Garnalen Bitterbal
60 minuten (+ 1 dag opstijven in koeling) , 10 personen
Oosterse Kokos Quiche
55 minuten, 6 personen
Pisang Goreng
15 minuten, 4 personen
Satť Gehakt Balletjes
40 minuten, 4 personen
Oosterse eierbal
30 minuten, 10 personen
OriŽntaalse Stoompasteitjes
1 uur en 15 minuten, 4 personen
Visspiesjes in Kokosmarinade
10 minuten + 3 uur marineertijd, 4 personen
Spekkoek
90 tot 120 minuten, 4 personen
Tosti Atjar Picante
10 minuten, 4 personen

Onze nieuwsbrief

Inproba B.V. Consumentenservice
Postbus 38
3740 AA Baarn

consumentenservice@inproba.nl
T: 035 - 54 299 22
F: 035 - 54 216 91
Facebook YouTube