Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu

Inproba zet zich in voor Nepal

Nieuws overzicht

Publicatiedatum 19-01-2017

Inproba betrekt de ingrediënten voor haar producten uit verschillende landen. Veelal landen waar de bevolking het moeilijker heeft dan in Nederland. Met name in deze regio’s toont Inproba graag haar maatschappelijke betrokkenheid. Ondanks dat Inproba op dit moment nog geen grondstoffen uit Nepal betrekt is er wel een link met dit Aziatische land. Een van de medewerkers van Inproba werkt namelijk ook als vrijwilligster voor ICFON (International Council for Friends of Nepal). Zij deed in 2015 een oproep onder alle collega’s van Inproba een donatie te doen aan ICFON, waarmee acute noodhulp geboden kon worden aan de slachtoffers van de aardbeving waar Nepal op 25 april 2015 door getroffen werd. Ook deed Inproba als bedrijf een donatie. Dit was het begin van de samenwerking met ICFON.

In 2016 besloot Inproba om een project van ICFON te sponsoren in het Noorden van Nepal (in het district Sindhupalchowk). Dit project wordt uitgevoerd door de lokale organisatie ISARD (Integrated Self-help Association for Rural Development), die onder toezicht staat van ICFON. In dit project leert ISARD families uit vier verschillende dorpen een structureel inkomen te krijgen uit de landbouw en veeteelt.

Gezien de positieve resultaten die behaald zijn vorig jaar, hebben wij besloten de sponsoring van dit project voort te zetten in 2017.

Lees meer over dit project en onze samenwerking met ICFON.

Blijf op de hoogte, meld u aan voor onze nieuwsbrief.


Inproba introduceert de 'kliekjes nasi'

05-10-2017

Inproba introduceert de 'kliekjes nasi'. Op 10 oktober is het de dag van de Duurzaamheid. Als voedselproducent roepen wij iedereen op deze dag op geen voedsel meer te verspillen. Dit kan he...

Lees verder

Inproba Ketjap in welkomstpakket NCV

05-10-2017

Nieuwe leden van de Nederlandse Coeliakivereniging ontvangen een uitgebreid welkomstpakket met glutenvrije producten. Zo kan ieder nieuw lid op een leuke manier kennis maken met de diverse glutenvrije...

Lees verder
Gado Gado
60 minuten, 4 personen
Oosterse stamppot andijvie
Ī 35 minuten, 4 personen
Gevulde Ananas
25 minuten, 4 personen
Omelet Nasi Goreng
15 minuten, 3 personen
Oosterse spruitjes
Ī 25 minuten, 4 personen
Tahoe Sajoer
45 minuten, 4 personen
Sajoer Groente
15 minuten, 3 - 4 personen
Pittig Gepofte Aardappels
30 minuten, 4 personen
Rudjak
45 minuten, 4 personen
Licht Pikante Chili Salade
60 minuten, 4 personen
Kaasfondue
25 minuten, 4 personen
Prei met Romige Kokosmelk
25 minuten, 4 personen
Oosterse Barbecue Marinade
10 minuten , 10 personen
Japanse dip
5 minuten, 4 personen
Oosterse Kokosmarinade
10 minuten + 2 uur marineertijd, 10 personen
Thaise roerbaksaus
5 minuten, 4 personen
OriŽntaalse Vis
35 minuten, 4 personen
Groene Vis-Curry
20 minuten, 4 personen
Duivelse Garnalen
ca. 25 minuten, 4 personen
Thaise Tilapia
30 minuten (+ 30 minuten marinadetijd), 4 personen
Gegrilde OriŽntaalse Zalm
20 minuten, 4 personen
Garnalen in Kokoscurry
10 minuten, 4 personen
Geroosterde Aardappels met Sardines
25 minuten, 4 personen
Kokos Tilapia
20 minuten, 4 personen
Curry Tilapia
40 minuten, 4 personen
Stoombroodjes uit Shanghai
60 minuten, 4 personen
Mihoen Hanoi met garnalen
20 minuten, 4 personen
Pittige Oosterse Vissoep
20 minuten, 4 personen
Tokio Style Teriyaki
Ī 40 minuten, 4 personen
Soto Ajam
60 minuten, 4 personen
Balinese Satť Wokschotel
30 minuten, 4 personen
Kantonese Wokschotel
Ī 20 minuten, 4 personen
Kip Bangkok
35 minuten, 4 personen
Nasi Goreng
15 minuten, 3-4 personen
Eendeborstfilet
25 minuten, 4 personen
Oriental Pilaf
20 minuten (+ 60 minuten kooktijd), 4 personen
Paksoi Thai Curry
15 minuten, 4 personen
Kip Siam
25 minuten, 3-4 personen
Pittige kippendijen uit de oven
40 minuten (incl. 30 minuten oventijd), 4 personen
Kip Semarang
30 minuten, 4 personen
Pikante Biefstuk (Nua Pad Prik)
20 minuten, 4 personen
Japanse Teriyaki
15 minuten, 2 - 3 personen
Oosterse Quiche
20 minuten voorbereiding en 35 minuten baktijd, 4 personen
Rijsttafel
60 minuten, 4 personen
Indische Nasi Burger
30 minuten, 4 personen
Broodje OriŽntaals
10 minuten, 4 personen
Balinese Rundersmoor
1 uur en 15 minuten, 4 personen
Babi Ketjap
30 minuten, 4 personen
Stamppot Paksoi
35 minuten, 4 personen
Rundvlees met Oestersaus
25 minuten, 4 personen
Bami Goreng
40 minuten, 4 personen
Sweet Chili Spare Ribs
45 minuten, 4 personen
Smoothie
10 minuten, 4 personen
Aardbeien Smoothie
10 minuten, 4 personen
Kokos - Limoenijsje
5 minuten (invriezen ca. 4 uur), 4 stuks
Sabayon Frappť de Coco
30 minuten, 6 personen
Choco-kokos Fondue
15 minuten, 4 personen
Pisang Goreng
15 minuten, 4 personen
Tosti Atjar Picante
10 minuten, 4 personen
Spekkoek
90 tot 120 minuten, 4 personen
Satť Gehakt Balletjes
40 minuten, 4 personen
Oosterse Kokos Quiche
55 minuten, 6 personen
Chili Garnalen Bitterbal
60 minuten (+ 1 dag opstijven in koeling) , 10 personen
Visspiesjes in Kokosmarinade
10 minuten + 3 uur marineertijd, 4 personen
OriŽntaalse Stoompasteitjes
1 uur en 15 minuten, 4 personen
Oosterse eierbal
30 minuten, 10 personen

Contact

Inproba B.V. Consumentenservice
Postbus 38
3740 AA Baarn

consumentenservice@inproba.nl
T: 035 - 54 299 22
F: 035 - 54 216 91
Facebook YouTube