Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu

Wie zijn wij?

Inproba is een zelfstandig familiebedrijf, opgericht in 1956*. Wij zijn producent, importeur en exporteur van oosterse producten en smaakmakers. Bekend van onze eigen ketjap- en sojasauzen, chilisauzen, sambal en nasi en bami kruidenmixen. Maar we produceren ook een groot aantal huismerken. Daarnaast is de voedingsindustrie (ingrediënten voor de vis-, vlees-, en maaltijdverwerkende industrie) en de export hiervan, een belangrijke pijler binnen ons bedrijf.

Wij zijn gevestigd in een moderne productielocatie in Baarn op bedrijventerrein Noordschil, naast de A1.

Inproba wil niet alleen maar de beste en voordeligste oosterse producten maken. We willen ook dat deze op een verantwoorde wijze worden geproduceerd. Met de beste grondstoffen en met hart voor het milieu. Op een veilige manier en duurzaam. Met aandacht voor mens en omgeving, hier én in de landen waar onze grondstoffen vandaan komen. Dat vinden wij Eerlijk Oosters. Eerlijk voor consument, milieu en maatschappij.

*Meer weten over de geschiedenis van Inproba? Lees hier het hele artikel over de geschiedenis van Inproba. Dit artikel is geschreven toen wij ons 60-jarig jubileum vierden in 2016.

Vragen?

Heeft u vragen, neem gerust contact met ons op. 

Steun ICFON en win!

25-01-2018

Start duurzame consumentenactie Inproba en ICFON. Wat houdt de actie in? Bij aankoop van ieder actieproduct, voorzien van actie-etiket, doneren wij 0,10 cent aan ICFON. Hiermee ondersteunen w...

Lees verder

Inproba tekent Baarns Klimaat Akkoord

15-11-2017

Op 2 november j.l. ondertekenden wij, samen met 72 andere partijen, het Baarns Klimaat Akkoord 2030. Dit betreft een afspraak tussen zo’n zeventig (lokale) bedrijven, instellingen, inwoners,...

Lees verder
Gevulde Ananas
25 minuten, 4 personen
Tahoe Sajoer
45 minuten, 4 personen
Omelet Nasi Goreng
15 minuten, 3 personen
Oosterse stamppot andijvie
Ī 35 minuten, 4 personen
Coli Aloo
35 minuten, 2 personen
Kaasfondue
25 minuten, 4 personen
Sajoer Groente
15 minuten, 3 - 4 personen
Oosterse spruitjes
Ī 25 minuten, 4 personen
Gado Gado
60 minuten, 4 personen
Rudjak
45 minuten, 4 personen
Prei met Romige Kokosmelk
25 minuten, 4 personen
Pittig Gepofte Aardappels
30 minuten, 4 personen
Thaise roerbaksaus
5 minuten, 4 personen
Japanse dip
5 minuten, 4 personen
Oosterse Barbecue Marinade
10 minuten , 10 personen
Oosterse Kokosmarinade
10 minuten + 2 uur marineertijd, 10 personen
Geroosterde Aardappels met Sardines
25 minuten, 4 personen
Gegrilde OriŽntaalse Zalm
20 minuten, 4 personen
Garnalen in Kokoscurry
10 minuten, 4 personen
Thaise Tilapia
30 minuten (+ 30 minuten marinadetijd), 4 personen
OriŽntaalse Vis
35 minuten, 4 personen
Duivelse Garnalen
ca. 25 minuten, 4 personen
Curry Tilapia
40 minuten, 4 personen
Pittige Oosterse Vissoep
20 minuten, 4 personen
Stoombroodjes uit Shanghai
60 minuten, 4 personen
Kokos Tilapia
20 minuten, 4 personen
Groene Vis-Curry
20 minuten, 4 personen
Mihoen Hanoi met garnalen
20 minuten, 4 personen
Eendeborstfilet
25 minuten, 4 personen
Pittige Thaise Kippensoep
25 minuten, 4 personen
Roergebakken Thaise Kipfilet
20 minuten, 4 personen
Rode Kip Curry
20 minuten, 4 personen
Oriental Pilaf
20 minuten (+ 60 minuten kooktijd), 4 personen
Kip Siam
25 minuten, 3-4 personen
Kantonese Wokschotel
Ī 20 minuten, 4 personen
Nasi Goreng
15 minuten, 3-4 personen
Pittige kippendijen uit de oven
40 minuten (incl. 30 minuten oventijd), 4 personen
Roulleaux van kip ŗ la Bogor
120 minuten (incl. 60 minuten afkoelen), 4 personen
Balinese Satť Wokschotel
30 minuten, 4 personen
Kip Bangkok
35 minuten, 4 personen
Rundvlees met Oestersaus
25 minuten, 4 personen
OriŽntaalse Biefstukreepjes met Groente
30 minuten (+ 90 tot 120 minuten marineertijd), 4 personen
Oosterse Quiche
20 minuten voorbereiding en 35 minuten baktijd, 4 personen
Bami Goreng (met boemboe)
15 minuten, 3 - 4 personen
Islamitische Curry
15 minuten (+1,5 u kooktijd), 4 personen
Balinese Rundersmoor
1 uur en 15 minuten, 4 personen
Babi Pangang
45 minuten, 4 personen
Japanse Teriyaki
15 minuten, 2 - 3 personen
Babi Ketjap
30 minuten, 4 personen
Vietnamese spareribs
Ī 40 minuten, 4 personen
Ovenschotel zuurkool
65 minuten (incl. 30 minuten oven), 4 personen
Indiase gehaktballetjes
40 minuten, 4 personen
Smoothie
10 minuten, 4 personen
Choco-kokos Fondue
15 minuten, 4 personen
Sabayon Frappť de Coco
30 minuten, 6 personen
Kokos - Limoenijsje
5 minuten (invriezen ca. 4 uur), 4 stuks
Aardbeien Smoothie
10 minuten, 4 personen
Tosti Atjar Picante
10 minuten, 4 personen
Pisang Goreng
15 minuten, 4 personen
Visspiesjes in Kokosmarinade
10 minuten + 3 uur marineertijd, 4 personen
Satť Gehakt Balletjes
40 minuten, 4 personen
Spekkoek
90 tot 120 minuten, 4 personen
Chili Garnalen Bitterbal
60 minuten (+ 1 dag opstijven in koeling) , 10 personen
Oosterse eierbal
30 minuten, 10 personen
OriŽntaalse Stoompasteitjes
1 uur en 15 minuten, 4 personen
Oosterse Kokos Quiche
55 minuten, 6 personen
Facebook YouTube