Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu

Werken bij Inproba

Werk jij graag bij een innovatief, ondernemend en snel groeiend levensmiddelenbedrijf in het midden van het land? Dan is een baan bij Inproba iets voor jou!

Wij zijn op zoek naar kandidaten voor de volgende functies:

Medewerker Specificatiebeheer

Binnen deze veelzijdige functie geef je, in nauw overleg met de QA manager, mede uitvoering aan het QA beleid van Inproba. Lees verder...

Monteur Technische Dienst

Je lokaliseert, analyseert en lost zelfstandig storingen op (ca. 70% WTB / 30% Electro-PLC). Je onderhoudt (preventief) ons machine park. Je installeert nieuwe machines en processen. Je bent mede betrokken bij het voortraject en de uitvoering van technische projecten. Lees verder...

Inproba tekent Baarns Klimaat Akkoord

15-11-2017

Op 2 november j.l. ondertekenden wij, samen met 72 andere partijen, het Baarns Klimaat Akkoord 2030. Dit betreft een afspraak tussen zo’n zeventig (lokale) bedrijven, instellingen, inwoners,...

Lees verder

Update MVO brochure

31-10-2017

De update van onze MVO brochure is gereed! Lees hier de laatste ontwikkelingen, gerealiseerde doelen tot nu toe, doelstellingen voor 2017/2018 en alles over ons streven om in 2020 klimaatneutraal t...

Lees verder
Pittig Gepofte Aardappels
30 minuten, 4 personen
Licht Pikante Chili Salade
60 minuten, 4 personen
Gevulde Ananas
25 minuten, 4 personen
Rudjak
45 minuten, 4 personen
Kaasfondue
25 minuten, 4 personen
Coli Aloo
35 minuten, 2 personen
Gado Gado
60 minuten, 4 personen
Omelet Nasi Goreng
15 minuten, 3 personen
Oosterse stamppot andijvie
Ī 35 minuten, 4 personen
Prei met Romige Kokosmelk
25 minuten, 4 personen
Oosterse spruitjes
Ī 25 minuten, 4 personen
Sajoer Groente
15 minuten, 3 - 4 personen
Thaise roerbaksaus
5 minuten, 4 personen
Oosterse Kokosmarinade
10 minuten + 2 uur marineertijd, 10 personen
Oosterse Barbecue Marinade
10 minuten , 10 personen
Japanse dip
5 minuten, 4 personen
Thaise Tilapia
30 minuten (+ 30 minuten marinadetijd), 4 personen
Curry Tilapia
40 minuten, 4 personen
OriŽntaalse Vis
35 minuten, 4 personen
Kokos Tilapia
20 minuten, 4 personen
Garnalen in Kokoscurry
10 minuten, 4 personen
Pittige Oosterse Vissoep
20 minuten, 4 personen
Mihoen Hanoi met garnalen
20 minuten, 4 personen
Duivelse Garnalen
ca. 25 minuten, 4 personen
Groene Vis-Curry
20 minuten, 4 personen
Stoombroodjes uit Shanghai
60 minuten, 4 personen
Gegrilde OriŽntaalse Zalm
20 minuten, 4 personen
Geroosterde Aardappels met Sardines
25 minuten, 4 personen
Kantonese Wokschotel
Ī 20 minuten, 4 personen
Tokio Style Teriyaki
Ī 40 minuten, 4 personen
Roulleaux van kip ŗ la Bogor
120 minuten (incl. 60 minuten afkoelen), 4 personen
Nasi Goreng
15 minuten, 3-4 personen
Satť Ajam
105 minuten (incl. 1 uur wachttijd), 4 personen
Pittige kippendijen uit de oven
40 minuten (incl. 30 minuten oventijd), 4 personen
Rode Kip Curry
20 minuten, 4 personen
Roergebakken Thaise Kipfilet
20 minuten, 4 personen
Kip Semarang
30 minuten, 4 personen
Kip Bangkok
35 minuten, 4 personen
Soto Ajam
60 minuten, 4 personen
Oriental Pilaf
20 minuten (+ 60 minuten kooktijd), 4 personen
Ovenschotel zuurkool
65 minuten (incl. 30 minuten oven), 4 personen
Broodje OriŽntaals
10 minuten, 4 personen
Oosterse Quiche
20 minuten voorbereiding en 35 minuten baktijd, 4 personen
Sweet Chili Spare Ribs
45 minuten, 4 personen
Javaanse varkensreepjes
45 minuten, 4 personen
Japanse Teriyaki
15 minuten, 2 - 3 personen
Rijsttafel
60 minuten, 4 personen
Bami Goreng
40 minuten, 4 personen
Islamitische Curry
15 minuten (+1,5 u kooktijd), 4 personen
Stamppot Paksoi
35 minuten, 4 personen
Varkenshaas in Sauce Aigre Doux
30 minuten, 4 personen
Bami Goreng (met boemboe)
15 minuten, 3 - 4 personen
Sabayon Frappť de Coco
30 minuten, 6 personen
Choco-kokos Fondue
15 minuten, 4 personen
Smoothie
10 minuten, 4 personen
Aardbeien Smoothie
10 minuten, 4 personen
Kokos - Limoenijsje
5 minuten (invriezen ca. 4 uur), 4 stuks
Visspiesjes in Kokosmarinade
10 minuten + 3 uur marineertijd, 4 personen
Oosterse Kokos Quiche
55 minuten, 6 personen
Oosterse eierbal
30 minuten, 10 personen
Chili Garnalen Bitterbal
60 minuten (+ 1 dag opstijven in koeling) , 10 personen
OriŽntaalse Stoompasteitjes
1 uur en 15 minuten, 4 personen
Satť Gehakt Balletjes
40 minuten, 4 personen
Tosti Atjar Picante
10 minuten, 4 personen
Pisang Goreng
15 minuten, 4 personen
Spekkoek
90 tot 120 minuten, 4 personen
Facebook YouTube