Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu

Werken bij Inproba

Werk jij graag bij een innovatief, ondernemend en snel groeiend levensmiddelenbedrijf in het midden van het land? Dan is een baan bij Inproba iets voor jou!

Wij zijn op zoek naar kandidaten voor de volgende functies:

Medewerker Specificatiebeheer

Binnen deze veelzijdige functie geef je, in nauw overleg met de QA manager, mede uitvoering aan het QA beleid van Inproba. Lees verder...

Medewerker QC

Ben jij die kwaliteitsbewuste, resultaatgerichte QC-er die pro-actief te werk gaat? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe medewerker QC (40 uur p.w.). Lees verder...

Monteur Technische Dienst

Je lokaliseert, analyseert en lost zelfstandig storingen op (ca. 70% WTB / 30% Electro-PLC). Je onderhoudt (preventief) ons machine park. Je installeert nieuwe machines en processen. Je bent mede betrokken bij het voortraject en de uitvoering van technische projecten. Lees verder...

Inproba tekent Baarns Klimaat Akkoord

15-11-2017

Op 2 november j.l. ondertekenden wij, samen met 72 andere partijen, het Baarns Klimaat Akkoord 2030. Dit betreft een afspraak tussen zo’n zeventig (lokale) bedrijven, instellingen, inwoners,...

Lees verder

Inproba introduceert de 'kliekjes nasi'

05-10-2017

Inproba introduceert de 'kliekjes nasi'. Op 10 oktober is het de dag van de Duurzaamheid. Als voedselproducent roepen wij iedereen op deze dag op geen voedsel meer te verspillen. Dit kan he...

Lees verder
Sajoer Groente
15 minuten, 3 - 4 personen
Kaasfondue
25 minuten, 4 personen
Omelet Nasi Goreng
15 minuten, 3 personen
Pittig Gepofte Aardappels
30 minuten, 4 personen
Licht Pikante Chili Salade
60 minuten, 4 personen
Tahoe Sajoer
45 minuten, 4 personen
Gado Gado
60 minuten, 4 personen
Coli Aloo
35 minuten, 2 personen
Prei met Romige Kokosmelk
25 minuten, 4 personen
Gevulde Ananas
25 minuten, 4 personen
Oosterse stamppot andijvie
Ī 35 minuten, 4 personen
Rudjak
45 minuten, 4 personen
Japanse dip
5 minuten, 4 personen
Oosterse Barbecue Marinade
10 minuten , 10 personen
Oosterse Kokosmarinade
10 minuten + 2 uur marineertijd, 10 personen
Thaise roerbaksaus
5 minuten, 4 personen
OriŽntaalse Vis
35 minuten, 4 personen
Groene Vis-Curry
20 minuten, 4 personen
Duivelse Garnalen
ca. 25 minuten, 4 personen
Geroosterde Aardappels met Sardines
25 minuten, 4 personen
Stoombroodjes uit Shanghai
60 minuten, 4 personen
Mihoen Hanoi met garnalen
20 minuten, 4 personen
Kokos Tilapia
20 minuten, 4 personen
Garnalen in Kokoscurry
10 minuten, 4 personen
Gegrilde OriŽntaalse Zalm
20 minuten, 4 personen
Curry Tilapia
40 minuten, 4 personen
Thaise Tilapia
30 minuten (+ 30 minuten marinadetijd), 4 personen
Pittige Oosterse Vissoep
20 minuten, 4 personen
Tokio Style Teriyaki
Ī 40 minuten, 4 personen
Eendeborstfilet
25 minuten, 4 personen
Rode Kip Curry
20 minuten, 4 personen
Kip Bangkok
35 minuten, 4 personen
Pittige kippendijen uit de oven
40 minuten (incl. 30 minuten oventijd), 4 personen
Satť Ajam
105 minuten (incl. 1 uur wachttijd), 4 personen
Kip Siam
25 minuten, 3-4 personen
Roergebakken Thaise Kipfilet
20 minuten, 4 personen
Paksoi Thai Curry
15 minuten, 4 personen
Nasi Goreng
15 minuten, 3-4 personen
Balinese Satť Wokschotel
30 minuten, 4 personen
Kantonese Wokschotel
Ī 20 minuten, 4 personen
Ovenschotel zuurkool
65 minuten (incl. 30 minuten oven), 4 personen
Islamitische Curry
15 minuten (+1,5 u kooktijd), 4 personen
Balinese Rundersmoor
1 uur en 15 minuten, 4 personen
Oosterse Quiche
20 minuten voorbereiding en 35 minuten baktijd, 4 personen
Indische Nasi Burger
30 minuten, 4 personen
OriŽntaalse Biefstukreepjes met Groente
30 minuten (+ 90 tot 120 minuten marineertijd), 4 personen
Rijsttafel
60 minuten, 4 personen
Bami Goreng
40 minuten, 4 personen
Stamppot Paksoi
35 minuten, 4 personen
Vietnamese spareribs
Ī 40 minuten, 4 personen
Rundvlees met Oestersaus
25 minuten, 4 personen
Broodje OriŽntaals
10 minuten, 4 personen
Aardbeien Smoothie
10 minuten, 4 personen
Smoothie
10 minuten, 4 personen
Kokos - Limoenijsje
5 minuten (invriezen ca. 4 uur), 4 stuks
Choco-kokos Fondue
15 minuten, 4 personen
Sabayon Frappť de Coco
30 minuten, 6 personen
Pisang Goreng
15 minuten, 4 personen
Spekkoek
90 tot 120 minuten, 4 personen
OriŽntaalse Stoompasteitjes
1 uur en 15 minuten, 4 personen
Visspiesjes in Kokosmarinade
10 minuten + 3 uur marineertijd, 4 personen
Satť Gehakt Balletjes
40 minuten, 4 personen
Oosterse eierbal
30 minuten, 10 personen
Chili Garnalen Bitterbal
60 minuten (+ 1 dag opstijven in koeling) , 10 personen
Oosterse Kokos Quiche
55 minuten, 6 personen
Tosti Atjar Picante
10 minuten, 4 personen
Facebook YouTube