Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu

Sponsoring

De ingrediënten voor onze producten betrekken we uit verschillende landen. Veelal landen waar de bevolking het moeilijker heeft dan in Nederland. Met name in deze regio’s tonen wij graag onze maatschappelijke betrokkenheid. Daarnaast steunen wij regionale projecten en organisaties, zowel in de vorm van een financiële bijdrage als in de vorm van producten.

Onderstaand een greep uit de sponsoringen: 


Wij zijn een structurele samenwerking aangegaan met Icfon, een organisatie die zich inzet voor het verhogen van het welvaartsniveau in Nepal. Meer informatie over deze samenwerking. 


Wij zijn al jaren hoofdsponsor van de plaatselijke voetbalvereniging de 'Eemboys'. Als hoofdsponsor staan we prominent vermeld op de borst van het vlaggenschip van v.v. Eemboys en hangt er een groot spandoek achter het doel op het hoofdveld. Mede dankzij de sponsoren is het voor de leden mogelijk hun sport te blijven beoefenen.

Wij wensen hun voor dit seizoen ook weer veel succes in de competitie!

Zie ook www.eemboys.nl


Naast het voetbalveld zijn we ook te zien in de manege Het Adelaarsnest te Bunschoten.
Voor een jaarlijkse bijdrage hangt er een mooi reclamebord van Inproba in de rijhallen van de manege.


 

 

Ook sponsoren wij het dames 2 team van de lokale volleybalvereniging Touché 86.
De dames laten hier vol trots hun nieuwe shirts zien met Inproba als sponsor!   

 

 

 



 

Inproba sponsort twee Baarnse BMX fietscrossers, Sal en Lance Meijers. Mede dankzij de steun van Inproba kunnen zij hun jaarlijkse tenue samenstellen.

 

 

 


​Inproba sponsort wederom de Wintercup 2016/2017 van de Baarnse Atletiekvereniging.

 


Inproba was een van de sponsors van de Koningsdagevenementen in Baarn, georganiseerd door NoName-events. 


 

Inproba zet zich in voor Nepal

19-01-2017

Inproba betrekt de ingrediënten voor haar producten uit verschillende landen. Veelal landen waar de bevolking het moeilijker heeft dan in Nederland. Met name in deze regio’s toont Inproba g...

Lees verder

Kooktrends begin jaren '10

03-01-2017

In de Jaren ’10 van onze eeuw begint Nederland langzaam op te krabbelen uit de economische crisis. De maatschappij is veeleisend en snel. Werk, hobby’s en een sociaal leven dienen succesvo...

Lees verder
Oosterse spruitjes
Ī 25 minuten, 4 personen
Oosterse stamppot andijvie
Ī 35 minuten, 4 personen
Gado Gado
60 minuten, 4 personen
Prei met Romige Kokosmelk
25 minuten, 4 personen
Tahoe Sajoer
45 minuten, 4 personen
Coli Aloo
35 minuten, 2 personen
Kaasfondue
25 minuten, 4 personen
Gevulde Ananas
25 minuten, 4 personen
Pittig Gepofte Aardappels
30 minuten, 4 personen
Rudjak
45 minuten, 4 personen
Omelet Nasi Goreng
15 minuten, 3 personen
Sajoer Groente
15 minuten, 3 - 4 personen
Thaise roerbaksaus
5 minuten, 4 personen
Oosterse Barbecue Marinade
10 minuten , 10 personen
Oosterse Kokosmarinade
10 minuten + 2 uur marineertijd, 10 personen
Japanse dip
5 minuten, 4 personen
Curry Tilapia
40 minuten, 4 personen
Duivelse Garnalen
ca. 25 minuten, 4 personen
OriŽntaalse Vis
35 minuten, 4 personen
Geroosterde Aardappels met Sardines
25 minuten, 4 personen
Stoombroodjes uit Shanghai
60 minuten, 4 personen
Gegrilde OriŽntaalse Zalm
20 minuten, 4 personen
Thaise Tilapia
30 minuten (+ 30 minuten marinadetijd), 4 personen
Pittige Oosterse Vissoep
20 minuten, 4 personen
Mihoen Hanoi met garnalen
20 minuten, 4 personen
Groene Vis-Curry
20 minuten, 4 personen
Garnalen in Kokoscurry
10 minuten, 4 personen
Pittige Thaise Kippensoep
25 minuten, 4 personen
Satť Ajam
105 minuten (incl. 1 uur wachttijd), 4 personen
Kantonese Wokschotel
Ī 20 minuten, 4 personen
Oriental Pilaf
20 minuten (+ 60 minuten kooktijd), 4 personen
Rode Kip Curry
20 minuten, 4 personen
Nasi Goreng
15 minuten, 3-4 personen
Roergebakken Thaise Kipfilet
20 minuten, 4 personen
Eendeborstfilet
25 minuten, 4 personen
Pittige kippendijen uit de oven
40 minuten (incl. 30 minuten oventijd), 4 personen
Balinese Satť Wokschotel
30 minuten, 4 personen
Soto Ajam
60 minuten, 4 personen
Paksoi Thai Curry
15 minuten, 4 personen
Babi Ketjap
30 minuten, 4 personen
Gehaktrolletjes in pikante tomatensaus
60 minuten (incl. 30 minuten oventijd), 4 personen
Oosterse Quiche
20 minuten voorbereiding en 35 minuten baktijd, 4 personen
Rundvlees Stew
ca. 30 minuten, 3-4 personen
Chinese Sweet & Sour
15 minuten, 2 - 3 personen
Babi Pangang
45 minuten, 4 personen
Bami Goreng (met boemboe)
15 minuten, 3 - 4 personen
Rundvlees met Oestersaus
25 minuten, 4 personen
Indiase gehaktballetjes
40 minuten, 4 personen
Balinese Rundersmoor
1 uur en 15 minuten, 4 personen
Stamppot Snijbonen Java
40 minuten, 4 personen
Indische Nasi Burger
30 minuten, 4 personen
Sabayon Frappť de Coco
30 minuten, 6 personen
Smoothie
10 minuten, 4 personen
Choco-kokos Fondue
15 minuten, 4 personen
Kokos - Limoenijsje
5 minuten (invriezen ca. 4 uur), 4 stuks
Aardbeien Smoothie
10 minuten, 4 personen
Pisang Goreng
15 minuten, 4 personen
Chili Garnalen Bitterbal
60 minuten (+ 1 dag opstijven in koeling) , 10 personen
Oosterse Kokos Quiche
55 minuten, 6 personen
Spekkoek
90 tot 120 minuten, 4 personen
Visspiesjes in Kokosmarinade
10 minuten + 3 uur marineertijd, 4 personen
Oosterse eierbal
30 minuten, 10 personen
OriŽntaalse Stoompasteitjes
1 uur en 15 minuten, 4 personen
Tosti Atjar Picante
10 minuten, 4 personen
Satť Gehakt Balletjes
40 minuten, 4 personen
Facebook YouTube