Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu

Inproba en duurzaamheid

Inproba BV wil niet alleen de beste en voordeligste oosterse producten maken. We willen ook dat deze op een verantwoorde wijze worden geproduceerd. Met natuurlijke, duurzame grondstoffen en op een veilige manier. Met aandacht voor mens en omgeving. Hier én in de landen waar onze grondstoffen vandaan komen. Dat vinden we Eerlijk Oosters: eerlijk voor de consument, vriendelijk voor het milieu en met zorg voor de maatschappij. 

Download hier onze MVO brochure

Winnaars duurzame consumentenactie

13-04-2018

De consumentenactie in samenwerking met ICFON is ten einde gekomen. Hartelijk dank voor het delen van jullie duurzame tips met ons! Wij hebben alle tips beoordeeld en de meest originele tip ontving...

Lees verder

Nieuw: chilisaus 50% minder suiker!

29-03-2018

Met trots introduceren wij binnenkort een chilisaus die 50% minder suiker bevat dan vergelijkbare sweet chilisauzen! De helft van de suiker in deze saus hebben wij vervangen door Stevia-extract. Zo...

Lees verder
Rudjak
45 minuten, 4 personen
Sajoer Groente
15 minuten, 3 - 4 personen
Licht Pikante Chili Salade
60 minuten, 4 personen
Gevulde Ananas
25 minuten, 4 personen
Gado Gado
60 minuten, 4 personen
Coli Aloo
35 minuten, 2 personen
Oosterse stamppot andijvie
Ī 35 minuten, 4 personen
Kaasfondue
25 minuten, 4 personen
Tahoe Sajoer
45 minuten, 4 personen
Omelet Nasi Goreng
15 minuten, 3 personen
Prei met Romige Kokosmelk
25 minuten, 4 personen
Pittig Gepofte Aardappels
30 minuten, 4 personen
Thaise roerbaksaus
5 minuten, 4 personen
Oosterse Barbecue Marinade
10 minuten , 10 personen
Oosterse Kokosmarinade
10 minuten + 2 uur marineertijd, 10 personen
Japanse dip
5 minuten, 4 personen
Garnalen in Kokoscurry
10 minuten, 4 personen
Gegrilde OriŽntaalse Zalm
20 minuten, 4 personen
Duivelse Garnalen
ca. 25 minuten, 4 personen
OriŽntaalse Vis
35 minuten, 4 personen
Mihoen Hanoi met garnalen
20 minuten, 4 personen
Kokos Tilapia
20 minuten, 4 personen
Thaise Tilapia
30 minuten (+ 30 minuten marinadetijd), 4 personen
Pittige Oosterse Vissoep
20 minuten, 4 personen
Geroosterde Aardappels met Sardines
25 minuten, 4 personen
Groene Vis-Curry
20 minuten, 4 personen
Stoombroodjes uit Shanghai
60 minuten, 4 personen
Curry Tilapia
40 minuten, 4 personen
Kantonese Wokschotel
Ī 20 minuten, 4 personen
Oriental Pilaf
20 minuten (+ 60 minuten kooktijd), 4 personen
Balinese Satť Wokschotel
30 minuten, 4 personen
Pittige Thaise Kippensoep
25 minuten, 4 personen
Rode Kip Curry
20 minuten, 4 personen
Paksoi Thai Curry
15 minuten, 4 personen
Pittige kippendijen uit de oven
40 minuten (incl. 30 minuten oventijd), 4 personen
Roergebakken Thaise Kipfilet
20 minuten, 4 personen
Eendeborstfilet
25 minuten, 4 personen
Nasi Goreng
15 minuten, 3-4 personen
Kip Bangkok
35 minuten, 4 personen
Satť Ajam
105 minuten (incl. 1 uur wachttijd), 4 personen
Islamitische Curry
15 minuten (+1,5 u kooktijd), 4 personen
Babi Pangang
45 minuten, 4 personen
Pikante Biefstuk (Nua Pad Prik)
20 minuten, 4 personen
Balinese Rundersmoor
1 uur en 15 minuten, 4 personen
Groene asperges met rundvlees stew
ca. 30 minuten, 3-4 personen
Sweet Chili Spare Ribs
45 minuten, 4 personen
Oosterse Quiche
20 minuten voorbereiding en 35 minuten baktijd, 4 personen
Gehaktrolletjes in pikante tomatensaus
60 minuten (incl. 30 minuten oventijd), 4 personen
Indiase gehaktballetjes
40 minuten, 4 personen
Vietnamese spareribs
Ī 40 minuten, 4 personen
Varkenshaas in Sauce Aigre Doux
30 minuten, 4 personen
Bami Goreng
40 minuten, 4 personen
Kokos - Limoenijsje
5 minuten (invriezen ca. 4 uur), 4 stuks
Aardbeien Smoothie
10 minuten, 4 personen
Choco-kokos Fondue
15 minuten, 4 personen
Smoothie
10 minuten, 4 personen
Sabayon Frappť de Coco
30 minuten, 6 personen
Spekkoek
90 tot 120 minuten, 4 personen
Pisang Goreng
15 minuten, 4 personen
Oosterse Kokos Quiche
55 minuten, 6 personen
Tosti Atjar Picante
10 minuten, 4 personen
Oosterse eierbal
30 minuten, 10 personen
Satť Gehakt Balletjes
40 minuten, 4 personen
OriŽntaalse Stoompasteitjes
1 uur en 15 minuten, 4 personen
Chili Garnalen Bitterbal
60 minuten (+ 1 dag opstijven in koeling) , 10 personen
Visspiesjes in Kokosmarinade
10 minuten + 3 uur marineertijd, 4 personen
Facebook YouTube