Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu

Inproba en duurzaamheid

Inproba BV wil niet alleen de beste en voordeligste oosterse producten maken. We willen ook dat deze op een verantwoorde wijze worden geproduceerd. Met natuurlijke, duurzame grondstoffen en op een veilige manier. Met aandacht voor mens en omgeving. Hier én in de landen waar onze grondstoffen vandaan komen. Dat vinden we Eerlijk Oosters: eerlijk voor de consument, vriendelijk voor het milieu en met zorg voor de maatschappij. 

Download hier onze MVO brochure

Persoonlijk nieuws vanuit Nepal

16-03-2017

Even voorstellen: Dit is Devi Thami. Devi is één van de vrouwen die mee heeft gedaan aan de ‘moestuintraining’ van ICFON. Deze opleiding is opgezet om de Nepalese bevolking m...

Lees verder

Inproba zet zich in voor Nepal

19-01-2017

Inproba betrekt de ingrediënten voor haar producten uit verschillende landen. Veelal landen waar de bevolking het moeilijker heeft dan in Nederland. Met name in deze regio’s toont Inproba g...

Lees verder
Pittig Gepofte Aardappels
30 minuten, 4 personen
Coli Aloo
35 minuten, 2 personen
Gado Gado
60 minuten, 4 personen
Prei met Romige Kokosmelk
25 minuten, 4 personen
Kaasfondue
25 minuten, 4 personen
Sajoer Groente
15 minuten, 3 - 4 personen
Tahoe Sajoer
45 minuten, 4 personen
Licht Pikante Chili Salade
60 minuten, 4 personen
Oosterse stamppot andijvie
Ī 35 minuten, 4 personen
Oosterse spruitjes
Ī 25 minuten, 4 personen
Omelet Nasi Goreng
15 minuten, 3 personen
Rudjak
45 minuten, 4 personen
Oosterse Kokosmarinade
10 minuten + 2 uur marineertijd, 10 personen
Japanse dip
5 minuten, 4 personen
Oosterse Barbecue Marinade
10 minuten , 10 personen
Thaise roerbaksaus
5 minuten, 4 personen
Duivelse Garnalen
ca. 25 minuten, 4 personen
Gegrilde OriŽntaalse Zalm
20 minuten, 4 personen
OriŽntaalse Vis
35 minuten, 4 personen
Groene Vis-Curry
20 minuten, 4 personen
Curry Tilapia
40 minuten, 4 personen
Pittige Oosterse Vissoep
20 minuten, 4 personen
Mihoen Hanoi met garnalen
20 minuten, 4 personen
Thaise Tilapia
30 minuten (+ 30 minuten marinadetijd), 4 personen
Stoombroodjes uit Shanghai
60 minuten, 4 personen
Geroosterde Aardappels met Sardines
25 minuten, 4 personen
Garnalen in Kokoscurry
10 minuten, 4 personen
Kip Siam
25 minuten, 3-4 personen
Balinese Satť Wokschotel
30 minuten, 4 personen
Kip Bangkok
35 minuten, 4 personen
Kip Semarang
30 minuten, 4 personen
Roergebakken Thaise Kipfilet
20 minuten, 4 personen
Rode Kip Curry
20 minuten, 4 personen
Tokio Style Teriyaki
Ī 40 minuten, 4 personen
Eendeborstfilet
25 minuten, 4 personen
Oriental Pilaf
20 minuten (+ 60 minuten kooktijd), 4 personen
Kantonese Wokschotel
Ī 20 minuten, 4 personen
Soto Ajam
60 minuten, 4 personen
Nasi Goreng
15 minuten, 3-4 personen
Ovenschotel zuurkool
65 minuten (incl. 30 minuten oven), 4 personen
Stamppot Snijbonen Java
40 minuten, 4 personen
Chinese Sweet & Sour
15 minuten, 2 - 3 personen
Oosterse Quiche
20 minuten voorbereiding en 35 minuten baktijd, 4 personen
Bami Goreng
40 minuten, 4 personen
Japanse Teriyaki
15 minuten, 2 - 3 personen
Babi Ketjap
30 minuten, 4 personen
Varkenshaas in Sauce Aigre Doux
30 minuten, 4 personen
Rundvlees met Oestersaus
25 minuten, 4 personen
Pikante Biefstuk (Nua Pad Prik)
20 minuten, 4 personen
Indiase gehaktballetjes
40 minuten, 4 personen
Javaanse varkensreepjes
45 minuten, 4 personen
Smoothie
10 minuten, 4 personen
Kokos - Limoenijsje
5 minuten (invriezen ca. 4 uur), 4 stuks
Choco-kokos Fondue
15 minuten, 4 personen
Aardbeien Smoothie
10 minuten, 4 personen
Sabayon Frappť de Coco
30 minuten, 6 personen
Spekkoek
90 tot 120 minuten, 4 personen
Pisang Goreng
15 minuten, 4 personen
Chili Garnalen Bitterbal
60 minuten (+ 1 dag opstijven in koeling) , 10 personen
Oosterse Kokos Quiche
55 minuten, 6 personen
OriŽntaalse Stoompasteitjes
1 uur en 15 minuten, 4 personen
Satť Gehakt Balletjes
40 minuten, 4 personen
Tosti Atjar Picante
10 minuten, 4 personen
Visspiesjes in Kokosmarinade
10 minuten + 3 uur marineertijd, 4 personen
Oosterse eierbal
30 minuten, 10 personen
Facebook YouTube