Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu

Wie zijn wij?

Inproba is een zelfstandig familiebedrijf, opgericht in 1956*. Wij zijn producent, importeur en exporteur van oosterse producten en smaakmakers. Bekend van onze eigen ketjap- en sojasauzen, chilisauzen, sambal en nasi en bami kruidenmixen. Maar we produceren ook een groot aantal huismerken. Daarnaast is de voedingsindustrie (ingrediënten voor de vis-, vlees-, en maaltijdverwerkende industrie) en de export hiervan, een belangrijke pijler binnen ons bedrijf.

Wij zijn gevestigd in een moderne productielocatie in Baarn op bedrijventerrein Noordschil, naast de A1.

Inproba wil niet alleen maar de beste en voordeligste oosterse producten maken. We willen ook dat deze op een verantwoorde wijze worden geproduceerd. Met de beste grondstoffen en met hart voor het milieu. Op een veilige manier en duurzaam. Met aandacht voor mens en omgeving, hier én in de landen waar onze grondstoffen vandaan komen. Dat vinden wij Eerlijk Oosters. Eerlijk voor consument, milieu en maatschappij.

*Meer weten over de geschiedenis van Inproba? Lees hier het hele artikel over de geschiedenis van Inproba. Dit artikel is geschreven toen wij ons 60-jarig jubileum vierden in 2016.

Vragen?

Heeft u vragen, neem gerust contact met ons op. 

Winnaars duurzame consumentenactie

13-04-2018

De consumentenactie in samenwerking met ICFON is ten einde gekomen. Hartelijk dank voor het delen van jullie duurzame tips met ons! Wij hebben alle tips beoordeeld en de meest originele tip ontving...

Lees verder

Nieuw: chilisaus 50% minder suiker!

29-03-2018

Met trots introduceren wij binnenkort een chilisaus die 50% minder suiker bevat dan vergelijkbare sweet chilisauzen! De helft van de suiker in deze saus hebben wij vervangen door Stevia-extract. Zo...

Lees verder
Tahoe Sajoer
45 minuten, 4 personen
Gevulde Ananas
25 minuten, 4 personen
Rudjak
45 minuten, 4 personen
Gado Gado
60 minuten, 4 personen
Oosterse stamppot andijvie
Ī 35 minuten, 4 personen
Prei met Romige Kokosmelk
25 minuten, 4 personen
Oosterse spruitjes
Ī 25 minuten, 4 personen
Kaasfondue
25 minuten, 4 personen
Licht Pikante Chili Salade
60 minuten, 4 personen
Coli Aloo
35 minuten, 2 personen
Sajoer Groente
15 minuten, 3 - 4 personen
Omelet Nasi Goreng
15 minuten, 3 personen
Oosterse Barbecue Marinade
10 minuten , 10 personen
Oosterse Kokosmarinade
10 minuten + 2 uur marineertijd, 10 personen
Japanse dip
5 minuten, 4 personen
Thaise roerbaksaus
5 minuten, 4 personen
Duivelse Garnalen
ca. 25 minuten, 4 personen
Mihoen Hanoi met garnalen
20 minuten, 4 personen
Stoombroodjes uit Shanghai
60 minuten, 4 personen
Groene Vis-Curry
20 minuten, 4 personen
Kokos Tilapia
20 minuten, 4 personen
Garnalen in Kokoscurry
10 minuten, 4 personen
OriŽntaalse Vis
35 minuten, 4 personen
Thaise Tilapia
30 minuten (+ 30 minuten marinadetijd), 4 personen
Curry Tilapia
40 minuten, 4 personen
Pittige Oosterse Vissoep
20 minuten, 4 personen
Gegrilde OriŽntaalse Zalm
20 minuten, 4 personen
Geroosterde Aardappels met Sardines
25 minuten, 4 personen
Roergebakken Thaise Kipfilet
20 minuten, 4 personen
Kantonese Wokschotel
Ī 20 minuten, 4 personen
Roulleaux van kip ŗ la Bogor
120 minuten (incl. 60 minuten afkoelen), 4 personen
Kip Siam
25 minuten, 3-4 personen
Paksoi Thai Curry
15 minuten, 4 personen
Tokio Style Teriyaki
Ī 40 minuten, 4 personen
Nasi Goreng
15 minuten, 3-4 personen
Satť Ajam
105 minuten (incl. 1 uur wachttijd), 4 personen
Rode Kip Curry
20 minuten, 4 personen
Kip Semarang
30 minuten, 4 personen
Balinese Satť Wokschotel
30 minuten, 4 personen
Kip Bangkok
35 minuten, 4 personen
OriŽntaalse Biefstukreepjes met Groente
30 minuten (+ 90 tot 120 minuten marineertijd), 4 personen
Rijsttafel
60 minuten, 4 personen
Bami Goreng (met boemboe)
15 minuten, 3 - 4 personen
Stamppot Paksoi
35 minuten, 4 personen
Rundvlees met Oestersaus
25 minuten, 4 personen
Chinese Sweet & Sour
15 minuten, 2 - 3 personen
Stamppot Snijbonen Java
40 minuten, 4 personen
Indiase gehaktballetjes
40 minuten, 4 personen
Pikante Biefstuk (Nua Pad Prik)
20 minuten, 4 personen
Groene asperges met rundvlees stew
ca. 30 minuten, 3-4 personen
Gehaktrolletjes in pikante tomatensaus
60 minuten (incl. 30 minuten oventijd), 4 personen
Javaanse varkensreepjes
45 minuten, 4 personen
Choco-kokos Fondue
15 minuten, 4 personen
Sabayon Frappť de Coco
30 minuten, 6 personen
Aardbeien Smoothie
10 minuten, 4 personen
Kokos - Limoenijsje
5 minuten (invriezen ca. 4 uur), 4 stuks
Smoothie
10 minuten, 4 personen
Pisang Goreng
15 minuten, 4 personen
Chili Garnalen Bitterbal
60 minuten (+ 1 dag opstijven in koeling) , 10 personen
Visspiesjes in Kokosmarinade
10 minuten + 3 uur marineertijd, 4 personen
Spekkoek
90 tot 120 minuten, 4 personen
Tosti Atjar Picante
10 minuten, 4 personen
Satť Gehakt Balletjes
40 minuten, 4 personen
OriŽntaalse Stoompasteitjes
1 uur en 15 minuten, 4 personen
Oosterse Kokos Quiche
55 minuten, 6 personen
Oosterse eierbal
30 minuten, 10 personen
Facebook YouTube