Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu

Contact

Heeft u vragen of suggesties? Of misschien wilt u wel een leuk recept met ons delen?

Reacties zijn altijd welkom!

Stuur een brief naar: Inproba B.V. Consumentenservice,
Postbus 38, 3740 AA Baarn.
Telefoonnummer: 035-5429922
Faxnummer: 035-5421691

Of email naar:

Voor algemene informatie of vragen: consumentenservice@inproba.nl
Voor leuke recepten: recepten@inproba.nl

Mocht u onverhoopt een klacht hebben over een van onze producten, dan vernemen wij dit graag van u. Op de pagina klachten kunt u gebruik maken van een formulier.

Contactformulier
Laat dit veld leeg

* Alle velden zijn verplicht.

Knijpfles blijkt gezonde keuze

21-09-2017

Uit onderzoek van Universiteit Gent blijkt dat consumenten bij gebruik van een knijpfles veel minder product gebruiken in vergelijking met consumenten die hetzelfde product in een andere verpakking, z...

Lees verder

Persoonlijk nieuws vanuit Nepal - deel 2

05-07-2017

Graag delen wij weer een persoonlijk verhaal met u vanuit Nepal. Deze keer het verhaal van Man Kumari Khadka. Zij is is midden veertig en moeder van drie zonen en een dochter. Man Kumari en haar...

Lees verder
Kaasfondue
25 minuten, 4 personen
Rudjak
45 minuten, 4 personen
Pittig Gepofte Aardappels
30 minuten, 4 personen
Oosterse spruitjes
Ī 25 minuten, 4 personen
Oosterse stamppot andijvie
Ī 35 minuten, 4 personen
Sajoer Groente
15 minuten, 3 - 4 personen
Licht Pikante Chili Salade
60 minuten, 4 personen
Omelet Nasi Goreng
15 minuten, 3 personen
Gevulde Ananas
25 minuten, 4 personen
Prei met Romige Kokosmelk
25 minuten, 4 personen
Gado Gado
60 minuten, 4 personen
Coli Aloo
35 minuten, 2 personen
Thaise roerbaksaus
5 minuten, 4 personen
Japanse dip
5 minuten, 4 personen
Oosterse Barbecue Marinade
10 minuten , 10 personen
Oosterse Kokosmarinade
10 minuten + 2 uur marineertijd, 10 personen
Thaise Tilapia
30 minuten (+ 30 minuten marinadetijd), 4 personen
Pittige Oosterse Vissoep
20 minuten, 4 personen
OriŽntaalse Vis
35 minuten, 4 personen
Geroosterde Aardappels met Sardines
25 minuten, 4 personen
Gegrilde OriŽntaalse Zalm
20 minuten, 4 personen
Garnalen in Kokoscurry
10 minuten, 4 personen
Stoombroodjes uit Shanghai
60 minuten, 4 personen
Curry Tilapia
40 minuten, 4 personen
Mihoen Hanoi met garnalen
20 minuten, 4 personen
Duivelse Garnalen
ca. 25 minuten, 4 personen
Groene Vis-Curry
20 minuten, 4 personen
Kokos Tilapia
20 minuten, 4 personen
Kip Bangkok
35 minuten, 4 personen
Roulleaux van kip ŗ la Bogor
120 minuten (incl. 60 minuten afkoelen), 4 personen
Satť Ajam
105 minuten (incl. 1 uur wachttijd), 4 personen
Oriental Pilaf
20 minuten (+ 60 minuten kooktijd), 4 personen
Kip Siam
25 minuten, 3-4 personen
Nasi Goreng
15 minuten, 3-4 personen
Rode Kip Curry
20 minuten, 4 personen
Eendeborstfilet
25 minuten, 4 personen
Kip Semarang
30 minuten, 4 personen
Kantonese Wokschotel
Ī 20 minuten, 4 personen
Balinese Satť Wokschotel
30 minuten, 4 personen
Pittige Thaise Kippensoep
25 minuten, 4 personen
Japanse Teriyaki
15 minuten, 2 - 3 personen
Babi Ketjap
30 minuten, 4 personen
Broodje OriŽntaals
10 minuten, 4 personen
Vietnamese spareribs
Ī 40 minuten, 4 personen
Oosterse Quiche
20 minuten voorbereiding en 35 minuten baktijd, 4 personen
Indiase gehaktballetjes
40 minuten, 4 personen
Indische Nasi Burger
30 minuten, 4 personen
Balinese Rundersmoor
1 uur en 15 minuten, 4 personen
Bami Goreng
40 minuten, 4 personen
Ovenschotel zuurkool
65 minuten (incl. 30 minuten oven), 4 personen
Stamppot Snijbonen Java
40 minuten, 4 personen
Gehaktrolletjes in pikante tomatensaus
60 minuten (incl. 30 minuten oventijd), 4 personen
Aardbeien Smoothie
10 minuten, 4 personen
Kokos - Limoenijsje
5 minuten (invriezen ca. 4 uur), 4 stuks
Choco-kokos Fondue
15 minuten, 4 personen
Sabayon Frappť de Coco
30 minuten, 6 personen
Smoothie
10 minuten, 4 personen
Oosterse Kokos Quiche
55 minuten, 6 personen
Satť Gehakt Balletjes
40 minuten, 4 personen
Visspiesjes in Kokosmarinade
10 minuten + 3 uur marineertijd, 4 personen
Oosterse eierbal
30 minuten, 10 personen
OriŽntaalse Stoompasteitjes
1 uur en 15 minuten, 4 personen
Chili Garnalen Bitterbal
60 minuten (+ 1 dag opstijven in koeling) , 10 personen
Tosti Atjar Picante
10 minuten, 4 personen
Spekkoek
90 tot 120 minuten, 4 personen
Pisang Goreng
15 minuten, 4 personen
Facebook YouTube