Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu

Over ons

Inproba is een zelfstandig familiebedrijf, opgericht in 1956. Wij zijn producent van een zeer breed pakket oriëntaalse ingrediënten en maaltijdcomponenten. Het Inproba merk vormde de basis van de oprichting van ons bedrijf. Inmiddels maken wij ook levensmiddelen in andere smaakrichtingen onder private en fancy labels. Daarnaast is de voedingsindustrie (ingrediënten voor de vis-, vlees-, en maaltijdverwerkende industrie) en de export hiervan, een belangrijke pijler binnen ons bedrijf.

Eind jaren negentig vestigden wij ons in onze huidige moderne productielocatie in Baarn. In 2015 hebben we het naastgelegen pand erbij in gebruik genomen. De extra ruimte en investeringen in nieuwe machines geven ons volop groeimogelijkheden. Inproba is BRC en IFS gecertificeerd (higher level); dit is de basis voor onze productie. Ons kwaliteitsbewustzijn, gekoppeld aan een concurrerende prijs, is de succesformule voor ons nog steeds snel groeiende bedrijf.

“Wij bieden concurrerende foodoplossingen in retail, industrie en horeca. Kwaliteit en voedselveiligheid staan daarbij voorop”.

Flexibiliteit en ‘meedenken’ met de klant zijn voor Inproba begrippen waaraan écht inhoud wordt gegeven. Onze afdeling R&D is in staat op maat gesneden oplossingen te ontwikkelen. Ook op het gebied van verpakkingen en transport hebben wij heel veel mogelijkheden. Ons team denkt altijd probleemoplossend, kostenbesparend en creatief met u mee.

Vragen?
Heeft u vragen, neem gerust contact met ons op. Onze accountmanager staat u graag te woord.

Wij zoeken monteurs!

06-04-2017

Voor onze afdeling Technische Dienst zijn wij op zoek naar monteurs. Wat ga je doen in deze uitdagende functie? Je lost zelfstandig storingen op, je onderhoudt nieuwe machines en processen en je wordt...

Lees verder

Persoonlijk nieuws vanuit Nepal

16-03-2017

Even voorstellen: Dit is Devi Thami. Devi is één van de vrouwen die mee heeft gedaan aan de ‘moestuintraining’ van ICFON. Deze opleiding is opgezet om de Nepalese bevolking m...

Lees verder
Facebook YouTube