Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu
Dit menu item heeft geen voorpagina.

Wij zoeken monteurs!

06-04-2017

Voor onze afdeling Technische Dienst zijn wij op zoek naar monteurs. Wat ga je doen in deze uitdagende functie? Je lost zelfstandig storingen op, je onderhoudt nieuwe machines en processen en je wordt...

Lees verder

Persoonlijk nieuws vanuit Nepal

16-03-2017

Even voorstellen: Dit is Devi Thami. Devi is één van de vrouwen die mee heeft gedaan aan de ‘moestuintraining’ van ICFON. Deze opleiding is opgezet om de Nepalese bevolking m...

Lees verder
Tahoe Sajoer
45 minuten, 4 personen
Coli Aloo
35 minuten, 2 personen
Kaasfondue
25 minuten, 4 personen
Oosterse spruitjes
Ī 25 minuten, 4 personen
Pittig Gepofte Aardappels
30 minuten, 4 personen
Prei met Romige Kokosmelk
25 minuten, 4 personen
Gevulde Ananas
25 minuten, 4 personen
Sajoer Groente
15 minuten, 3 - 4 personen
Oosterse stamppot andijvie
Ī 35 minuten, 4 personen
Gado Gado
60 minuten, 4 personen
Licht Pikante Chili Salade
60 minuten, 4 personen
Rudjak
45 minuten, 4 personen
Oosterse Barbecue Marinade
10 minuten , 10 personen
Oosterse Kokosmarinade
10 minuten + 2 uur marineertijd, 10 personen
Japanse dip
5 minuten, 4 personen
Thaise roerbaksaus
5 minuten, 4 personen
Kokos Tilapia
20 minuten, 4 personen
Groene Vis-Curry
20 minuten, 4 personen
Garnalen in Kokoscurry
10 minuten, 4 personen
OriŽntaalse Vis
35 minuten, 4 personen
Mihoen Hanoi met garnalen
20 minuten, 4 personen
Duivelse Garnalen
ca. 25 minuten, 4 personen
Curry Tilapia
40 minuten, 4 personen
Pittige Oosterse Vissoep
20 minuten, 4 personen
Stoombroodjes uit Shanghai
60 minuten, 4 personen
Gegrilde OriŽntaalse Zalm
20 minuten, 4 personen
Thaise Tilapia
30 minuten (+ 30 minuten marinadetijd), 4 personen
Geroosterde Aardappels met Sardines
25 minuten, 4 personen
Pittige Thaise Kippensoep
25 minuten, 4 personen
Eendeborstfilet
25 minuten, 4 personen
Balinese Satť Wokschotel
30 minuten, 4 personen
Roergebakken Thaise Kipfilet
20 minuten, 4 personen
Kip Bangkok
35 minuten, 4 personen
Rode Kip Curry
20 minuten, 4 personen
Pittige kippendijen uit de oven
40 minuten (incl. 30 minuten oventijd), 4 personen
Tokio Style Teriyaki
Ī 40 minuten, 4 personen
Kip Semarang
30 minuten, 4 personen
Roulleaux van kip ŗ la Bogor
120 minuten (incl. 60 minuten afkoelen), 4 personen
Kantonese Wokschotel
Ī 20 minuten, 4 personen
Kip Siam
25 minuten, 3-4 personen
Gehaktrolletjes in pikante tomatensaus
60 minuten (incl. 30 minuten oventijd), 4 personen
Bami Goreng (met boemboe)
15 minuten, 3 - 4 personen
Pikante Biefstuk (Nua Pad Prik)
20 minuten, 4 personen
Rundvlees met Oestersaus
25 minuten, 4 personen
Vietnamese spareribs
Ī 40 minuten, 4 personen
Stamppot Paksoi
35 minuten, 4 personen
OriŽntaalse Biefstukreepjes met Groente
30 minuten (+ 90 tot 120 minuten marineertijd), 4 personen
Stamppot Snijbonen Java
40 minuten, 4 personen
Bami Goreng
40 minuten, 4 personen
Oosterse Quiche
20 minuten voorbereiding en 35 minuten baktijd, 4 personen
Balinese Rundersmoor
1 uur en 15 minuten, 4 personen
Javaanse varkensreepjes
45 minuten, 4 personen
Aardbeien Smoothie
10 minuten, 4 personen
Kokos - Limoenijsje
5 minuten (invriezen ca. 4 uur), 4 stuks
Sabayon Frappť de Coco
30 minuten, 6 personen
Choco-kokos Fondue
15 minuten, 4 personen
Smoothie
10 minuten, 4 personen
Visspiesjes in Kokosmarinade
10 minuten + 3 uur marineertijd, 4 personen
Oosterse eierbal
30 minuten, 10 personen
Spekkoek
90 tot 120 minuten, 4 personen
Oosterse Kokos Quiche
55 minuten, 6 personen
Chili Garnalen Bitterbal
60 minuten (+ 1 dag opstijven in koeling) , 10 personen
Tosti Atjar Picante
10 minuten, 4 personen
Satť Gehakt Balletjes
40 minuten, 4 personen
OriŽntaalse Stoompasteitjes
1 uur en 15 minuten, 4 personen
Pisang Goreng
15 minuten, 4 personen
Facebook YouTube