Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu

Eerlijke ingrediŽnten

Puur natuur
Natuurlijk voldoet Inproba aan alle strenge wettelijke eisen die er zijn voor de ingrediënten van onze producten. Maar dat vinden wij niet genoeg. We willen dat onze producten zo veel mogelijk ‘puur natuur’ zijn. Dus beperken we kunstmatige toevoegingen waar we kunnen. 

Daarnaast willen we als Nederlands bedrijf met Eerlijk Oosterse waarden duidelijk zijn over wat er in onze producten zit. Dit vinden we erg belangrijk. Tegenover de consument en tegenover onszelf.

Zo min mogelijk zout en suiker
Wij zijn een voedselproducent van kant en klare producten. Dit houdt in dat wij onze producten houdbaar moeten maken, anders bederven ze. Dit doen wij bijvoorbeeld door gebruik te maken van pasteurisatie en sterilisatie. Soms betekent het dat we, anders dan bij een vers product, nog “iets” moeten toevoegen om de houdbaarheid van een product te garanderen. Dit kan bijvoorbeeld zout, suiker of een voedingszuur zijn. Zout en suiker zijn tegenwoordig hete hangijzers in onze maatschappij. En terecht: overmatig gebruik van deze stoffen kan aantoonbare gezondheidsrisico’s opleveren. Wij zien er op toe dat hiervan altijd zo weinig mogelijk toegevoegd wordt en dat wij voor de meest bewuste opties kiezen, maar voor smaak en houdbaarheid kunnen wij (nog) niet helemaal zonder. Ook zijn wij voortdurend op zoek naar mogelijkheden om zout en suiker in onze recepten te beperken of te vervangen door andere natuurlijke alternatieven. Dat vinden wij zelf heel erg belangrijk.

Inspelen op ontwikkelingen voedselindustrie en gezondheidstrends
Eerlijk oosters betekent voor ons een zo puur mogelijke smaak.
Wij spelen daarbij zo goed en zo snel mogelijk in op de ontwikkelingen binnen de voedselindustrie en de wetenschap. Als voedselproducent buigen wij zo flexibel mogelijk mee met de nieuwste inzichten op gezondheidsgebied binnen de wettelijke en technische kaders die wij hebben.

Zo werkt Inproba aan eerlijke ingrediënten:

  • We onderscheiden ons door een aantal 100% natuurlijke producten: Nasi Goreng, Bami Goreng, Ketjap Manis, Ketjap Asin, Sojasaus, Thai Green Curry, Gebakken Uitjes, Mango Chutney, Cassave en Seroendeng.
  • We voegen geen kunstmatige kleur-, en smaakstoffen & conserveringsmiddelen toe aan: Ketjap Marinade, Gehakte Knoflook, Woksauzen, Oester Saus, Saté Marinade Mix en Pinda Satésaus Mix.
  • We voegen geen kunstmatige geur-, kleur-, en smaakstoffen toe aan onze Romige Kokosmelk.
 
  • Binnen Inproba maken wij geen gebruik van genetisch gemodificeerde producten.
 
  • Wij gebruiken alleen duurzame palmolie of we kiezen voor een beter alternatief.
 
  • Bij Inproba serveren wij onze werknemers en gasten 100% biologische én Fair Trade koffie en thee. De cacao is UTZ gecertificeerd.
 
  • Binnen Inproba zijn alle kooi-eieren vervangen door scharreleieren.

Wilt u meer weten? Klik op een van onderstaande onderwerpen voor meer info

 

Steun ICFON en win!

25-01-2018

Start duurzame consumentenactie Inproba en ICFON. Wat houdt de actie in? Bij aankoop van ieder actieproduct, voorzien van actie-etiket, doneren wij 0,10 cent aan ICFON. Hiermee ondersteunen w...

Lees verder

Inproba tekent Baarns Klimaat Akkoord

15-11-2017

Op 2 november j.l. ondertekenden wij, samen met 72 andere partijen, het Baarns Klimaat Akkoord 2030. Dit betreft een afspraak tussen zo’n zeventig (lokale) bedrijven, instellingen, inwoners,...

Lees verder
Rudjak
45 minuten, 4 personen
Prei met Romige Kokosmelk
25 minuten, 4 personen
Kaasfondue
25 minuten, 4 personen
Sajoer Groente
15 minuten, 3 - 4 personen
Gado Gado
60 minuten, 4 personen
Licht Pikante Chili Salade
60 minuten, 4 personen
Coli Aloo
35 minuten, 2 personen
Oosterse spruitjes
Ī 25 minuten, 4 personen
Omelet Nasi Goreng
15 minuten, 3 personen
Pittig Gepofte Aardappels
30 minuten, 4 personen
Gevulde Ananas
25 minuten, 4 personen
Oosterse stamppot andijvie
Ī 35 minuten, 4 personen
Oosterse Kokosmarinade
10 minuten + 2 uur marineertijd, 10 personen
Thaise roerbaksaus
5 minuten, 4 personen
Oosterse Barbecue Marinade
10 minuten , 10 personen
Japanse dip
5 minuten, 4 personen
Pittige Oosterse Vissoep
20 minuten, 4 personen
Garnalen in Kokoscurry
10 minuten, 4 personen
Curry Tilapia
40 minuten, 4 personen
Kokos Tilapia
20 minuten, 4 personen
Duivelse Garnalen
ca. 25 minuten, 4 personen
OriŽntaalse Vis
35 minuten, 4 personen
Groene Vis-Curry
20 minuten, 4 personen
Thaise Tilapia
30 minuten (+ 30 minuten marinadetijd), 4 personen
Stoombroodjes uit Shanghai
60 minuten, 4 personen
Mihoen Hanoi met garnalen
20 minuten, 4 personen
Geroosterde Aardappels met Sardines
25 minuten, 4 personen
Gegrilde OriŽntaalse Zalm
20 minuten, 4 personen
Soto Ajam
60 minuten, 4 personen
Paksoi Thai Curry
15 minuten, 4 personen
Roergebakken Thaise Kipfilet
20 minuten, 4 personen
Pittige Thaise Kippensoep
25 minuten, 4 personen
Roulleaux van kip ŗ la Bogor
120 minuten (incl. 60 minuten afkoelen), 4 personen
Rode Kip Curry
20 minuten, 4 personen
Balinese Satť Wokschotel
30 minuten, 4 personen
Eendeborstfilet
25 minuten, 4 personen
Satť Ajam
105 minuten (incl. 1 uur wachttijd), 4 personen
Kip Semarang
30 minuten, 4 personen
Nasi Goreng
15 minuten, 3-4 personen
Oriental Pilaf
20 minuten (+ 60 minuten kooktijd), 4 personen
Vietnamese spareribs
Ī 40 minuten, 4 personen
Indiase gehaktballetjes
40 minuten, 4 personen
Gehaktrolletjes in pikante tomatensaus
60 minuten (incl. 30 minuten oventijd), 4 personen
Ovenschotel zuurkool
65 minuten (incl. 30 minuten oven), 4 personen
Japanse Teriyaki
15 minuten, 2 - 3 personen
Broodje OriŽntaals
10 minuten, 4 personen
Rijsttafel
60 minuten, 4 personen
Babi Pangang
45 minuten, 4 personen
Indische Nasi Burger
30 minuten, 4 personen
Stamppot Snijbonen Java
40 minuten, 4 personen
Chinese Sweet & Sour
15 minuten, 2 - 3 personen
Javaanse varkensreepjes
45 minuten, 4 personen
Choco-kokos Fondue
15 minuten, 4 personen
Smoothie
10 minuten, 4 personen
Sabayon Frappť de Coco
30 minuten, 6 personen
Kokos - Limoenijsje
5 minuten (invriezen ca. 4 uur), 4 stuks
Aardbeien Smoothie
10 minuten, 4 personen
Satť Gehakt Balletjes
40 minuten, 4 personen
Tosti Atjar Picante
10 minuten, 4 personen
Visspiesjes in Kokosmarinade
10 minuten + 3 uur marineertijd, 4 personen
Oosterse Kokos Quiche
55 minuten, 6 personen
Spekkoek
90 tot 120 minuten, 4 personen
Pisang Goreng
15 minuten, 4 personen
Oosterse eierbal
30 minuten, 10 personen
OriŽntaalse Stoompasteitjes
1 uur en 15 minuten, 4 personen
Chili Garnalen Bitterbal
60 minuten (+ 1 dag opstijven in koeling) , 10 personen
Facebook YouTube