Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu

Meer maatschappelijk betrokken

Dat we met Inproba maatschappelijk betrokken zijn, vinden we eigenlijk vanzelfsprekend. We willen als bedrijf en producent een positieve bijdrage leveren aan mens en maatschappij. Dat doen we dichtbij: door betrokken te zijn bij onze medewerkers en een bijdrage te leveren aan onze omgeving. Maar zeker ook verder weg. We spreken onze leveranciers aan op diverse zaken, voor betere leef- en werkomstandigheden in de landen waar we onze grondstoffen vandaan halen. En we participeren regelmatig in projecten die de productie van grondstoffen verbeteren.

Zo levert Inproba een positieve bijdrage aan mens en maatschappij: 

  • Inproba is een structurele samenwerking aangegaan met Icfon, een organisatie die zich inzet voor het verhogen van het welvaartsniveau in Nepal. Meer informatie over deze samenwerking. 
  • Al onze leveranciers hebben richtlijnen ontvangen met daarbij de vraag hoe zij met een aantal thema’s om gaan. Deze hebben betrekking op mensenrechten, (kinder)arbeid, discriminatie, corruptie, uitbuiting en milieu. De (schriftelijke) reacties hierop zijn geïnventariseerd en vormen de basis van onze keuzes voor leveranciers.
  • Inproba stimuleert gezonde voeding, zowel intern als extern. Zo letten wij bij de ontwikkeling van producten sterk op zoutreductie, gebruiken wij geen geharde vetten en gebruiken wij zo min mogelijk kunstmatige toevoegingen. Onze producten zijn zo puur mogelijk.
  • Wij zijn betrokken bij onze directe omgeving: in onze vestigingsplaats Baarn (waar ook veel van onze werknemers wonen) sponsoren wij vele sportclubs, verenigingen en projecten. 

Voor meer informatie over sponsoractiviteiten, mijlpalen voor de maatschappij in 2015 en onze doelstelingen voor 2016 verwijzen wij u naar onze MVO brochure.

Wij zoeken monteurs!

06-04-2017

Voor onze afdeling Technische Dienst zijn wij op zoek naar monteurs. Wat ga je doen in deze uitdagende functie? Je lost zelfstandig storingen op, je onderhoudt nieuwe machines en processen en je wordt...

Lees verder

Persoonlijk nieuws vanuit Nepal

16-03-2017

Even voorstellen: Dit is Devi Thami. Devi is één van de vrouwen die mee heeft gedaan aan de ‘moestuintraining’ van ICFON. Deze opleiding is opgezet om de Nepalese bevolking m...

Lees verder
Tahoe Sajoer
45 minuten, 4 personen
Oosterse stamppot andijvie
Ī 35 minuten, 4 personen
Gevulde Ananas
25 minuten, 4 personen
Gado Gado
60 minuten, 4 personen
Pittig Gepofte Aardappels
30 minuten, 4 personen
Rudjak
45 minuten, 4 personen
Sajoer Groente
15 minuten, 3 - 4 personen
Coli Aloo
35 minuten, 2 personen
Omelet Nasi Goreng
15 minuten, 3 personen
Licht Pikante Chili Salade
60 minuten, 4 personen
Kaasfondue
25 minuten, 4 personen
Prei met Romige Kokosmelk
25 minuten, 4 personen
Japanse dip
5 minuten, 4 personen
Thaise roerbaksaus
5 minuten, 4 personen
Oosterse Kokosmarinade
10 minuten + 2 uur marineertijd, 10 personen
Oosterse Barbecue Marinade
10 minuten , 10 personen
Gegrilde OriŽntaalse Zalm
20 minuten, 4 personen
Garnalen in Kokoscurry
10 minuten, 4 personen
Stoombroodjes uit Shanghai
60 minuten, 4 personen
Mihoen Hanoi met garnalen
20 minuten, 4 personen
Curry Tilapia
40 minuten, 4 personen
Groene Vis-Curry
20 minuten, 4 personen
Duivelse Garnalen
ca. 25 minuten, 4 personen
Thaise Tilapia
30 minuten (+ 30 minuten marinadetijd), 4 personen
OriŽntaalse Vis
35 minuten, 4 personen
Geroosterde Aardappels met Sardines
25 minuten, 4 personen
Pittige Oosterse Vissoep
20 minuten, 4 personen
Kokos Tilapia
20 minuten, 4 personen
Pittige kippendijen uit de oven
40 minuten (incl. 30 minuten oventijd), 4 personen
Roulleaux van kip ŗ la Bogor
120 minuten (incl. 60 minuten afkoelen), 4 personen
Tokio Style Teriyaki
Ī 40 minuten, 4 personen
Eendeborstfilet
25 minuten, 4 personen
Balinese Satť Wokschotel
30 minuten, 4 personen
Kantonese Wokschotel
Ī 20 minuten, 4 personen
Kip Siam
25 minuten, 3-4 personen
Rode Kip Curry
20 minuten, 4 personen
Roergebakken Thaise Kipfilet
20 minuten, 4 personen
Oriental Pilaf
20 minuten (+ 60 minuten kooktijd), 4 personen
Nasi Goreng
15 minuten, 3-4 personen
Satť Ajam
105 minuten (incl. 1 uur wachttijd), 4 personen
Rijsttafel
60 minuten, 4 personen
Islamitische Curry
15 minuten (+1,5 u kooktijd), 4 personen
Japanse Teriyaki
15 minuten, 2 - 3 personen
Bami Goreng (met boemboe)
15 minuten, 3 - 4 personen
Broodje OriŽntaals
10 minuten, 4 personen
OriŽntaalse Biefstukreepjes met Groente
30 minuten (+ 90 tot 120 minuten marineertijd), 4 personen
Ovenschotel zuurkool
65 minuten (incl. 30 minuten oven), 4 personen
Pikante Biefstuk (Nua Pad Prik)
20 minuten, 4 personen
Javaanse varkensreepjes
45 minuten, 4 personen
Bami Goreng
40 minuten, 4 personen
Babi Ketjap
30 minuten, 4 personen
Stamppot Snijbonen Java
40 minuten, 4 personen
Sabayon Frappť de Coco
30 minuten, 6 personen
Choco-kokos Fondue
15 minuten, 4 personen
Smoothie
10 minuten, 4 personen
Kokos - Limoenijsje
5 minuten (invriezen ca. 4 uur), 4 stuks
Aardbeien Smoothie
10 minuten, 4 personen
Oosterse Kokos Quiche
55 minuten, 6 personen
Oosterse eierbal
30 minuten, 10 personen
Pisang Goreng
15 minuten, 4 personen
Visspiesjes in Kokosmarinade
10 minuten + 3 uur marineertijd, 4 personen
Chili Garnalen Bitterbal
60 minuten (+ 1 dag opstijven in koeling) , 10 personen
OriŽntaalse Stoompasteitjes
1 uur en 15 minuten, 4 personen
Tosti Atjar Picante
10 minuten, 4 personen
Satť Gehakt Balletjes
40 minuten, 4 personen
Spekkoek
90 tot 120 minuten, 4 personen
Facebook YouTube