Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu

Meer oog voor milieu

Bij Inproba gaan we bewust om met het milieu. We kijken continu kritisch naar ons eigen productieproces en maken afspraken met leveranciers. Voor onze gebouwen en productielijnen nemen we tal van maatregelen om energie te besparen. Door goede afvalscheiding en hergebruik (van bijvoorbeeld bakolie) produceren we zo min mogelijk restafval. En we zoeken voortdurend naar minder milieubelastende verpakkingen en verpakking besparende technieken.

Deze milieubesparende maatregelen neemt Inproba onder meer:

  • We besparen 7-10% karton door het zoveel mogelijk weglaten van trays. Kartonnen dozen worden - waar mogelijk - kleiner gemaakt, waardoor wij minder ‘lucht’ vervoeren.
  • Er lopen twee projecten die het ‘papieren kantoor’ moeten terugdringen, uiteindelijk moet dit 40% afdrukken besparen.
  • Gebruikte bakolie wordt aangeboden voor verwerking in biodiesel, zo wordt 5% van het organisch afval omgezet naar nieuwe energie.
  • Ons aircosysteem heeft een milieulabel.
  • Wij kijken heel goed naar een optimale belading van de pallets; hoe minder ‘lucht’ we vervoeren, hoe beter. Ook dit leidt tot minder uitstoot van CO2.
  • We zijn alert op milieuvriendelijke alternatieven voor binnenkomende verpakkingsmaterialen (alternatieven als bijvoorbeeld bulkleveringen worden gestimuleerd).
  • Bent u benieuwd naar alle milieubesparende maatregelen binnen ons bedrijf? Bekijk dan onze MVO brochure! 

Inproba tekent Baarns Klimaat Akkoord

15-11-2017

Op 2 november j.l. ondertekenden wij, samen met 72 andere partijen, het Baarns Klimaat Akkoord 2030. Dit betreft een afspraak tussen zo’n zeventig (lokale) bedrijven, instellingen, inwoners,...

Lees verder

Inproba introduceert de 'kliekjes nasi'

05-10-2017

Inproba introduceert de 'kliekjes nasi'. Op 10 oktober is het de dag van de Duurzaamheid. Als voedselproducent roepen wij iedereen op deze dag op geen voedsel meer te verspillen. Dit kan he...

Lees verder
Licht Pikante Chili Salade
60 minuten, 4 personen
Sajoer Groente
15 minuten, 3 - 4 personen
Coli Aloo
35 minuten, 2 personen
Pittig Gepofte Aardappels
30 minuten, 4 personen
Oosterse stamppot andijvie
Ī 35 minuten, 4 personen
Omelet Nasi Goreng
15 minuten, 3 personen
Kaasfondue
25 minuten, 4 personen
Tahoe Sajoer
45 minuten, 4 personen
Gevulde Ananas
25 minuten, 4 personen
Oosterse spruitjes
Ī 25 minuten, 4 personen
Rudjak
45 minuten, 4 personen
Gado Gado
60 minuten, 4 personen
Oosterse Kokosmarinade
10 minuten + 2 uur marineertijd, 10 personen
Japanse dip
5 minuten, 4 personen
Oosterse Barbecue Marinade
10 minuten , 10 personen
Thaise roerbaksaus
5 minuten, 4 personen
Garnalen in Kokoscurry
10 minuten, 4 personen
Pittige Oosterse Vissoep
20 minuten, 4 personen
Thaise Tilapia
30 minuten (+ 30 minuten marinadetijd), 4 personen
OriŽntaalse Vis
35 minuten, 4 personen
Kokos Tilapia
20 minuten, 4 personen
Gegrilde OriŽntaalse Zalm
20 minuten, 4 personen
Stoombroodjes uit Shanghai
60 minuten, 4 personen
Duivelse Garnalen
ca. 25 minuten, 4 personen
Mihoen Hanoi met garnalen
20 minuten, 4 personen
Groene Vis-Curry
20 minuten, 4 personen
Geroosterde Aardappels met Sardines
25 minuten, 4 personen
Curry Tilapia
40 minuten, 4 personen
Roergebakken Thaise Kipfilet
20 minuten, 4 personen
Kip Bangkok
35 minuten, 4 personen
Paksoi Thai Curry
15 minuten, 4 personen
Rode Kip Curry
20 minuten, 4 personen
Roulleaux van kip ŗ la Bogor
120 minuten (incl. 60 minuten afkoelen), 4 personen
Kantonese Wokschotel
Ī 20 minuten, 4 personen
Pittige kippendijen uit de oven
40 minuten (incl. 30 minuten oventijd), 4 personen
Oriental Pilaf
20 minuten (+ 60 minuten kooktijd), 4 personen
Tokio Style Teriyaki
Ī 40 minuten, 4 personen
Kip Semarang
30 minuten, 4 personen
Pittige Thaise Kippensoep
25 minuten, 4 personen
Balinese Satť Wokschotel
30 minuten, 4 personen
Rundvlees Stew
ca. 30 minuten, 3-4 personen
Pikante Biefstuk (Nua Pad Prik)
20 minuten, 4 personen
Stamppot Snijbonen Java
40 minuten, 4 personen
Stamppot Paksoi
35 minuten, 4 personen
Babi Pangang
45 minuten, 4 personen
Gehaktrolletjes in pikante tomatensaus
60 minuten (incl. 30 minuten oventijd), 4 personen
Japanse Teriyaki
15 minuten, 2 - 3 personen
Bami Goreng
40 minuten, 4 personen
Vietnamese spareribs
Ī 40 minuten, 4 personen
Rundvlees met Oestersaus
25 minuten, 4 personen
Indiase gehaktballetjes
40 minuten, 4 personen
Ovenschotel zuurkool
65 minuten (incl. 30 minuten oven), 4 personen
Kokos - Limoenijsje
5 minuten (invriezen ca. 4 uur), 4 stuks
Sabayon Frappť de Coco
30 minuten, 6 personen
Smoothie
10 minuten, 4 personen
Choco-kokos Fondue
15 minuten, 4 personen
Aardbeien Smoothie
10 minuten, 4 personen
Satť Gehakt Balletjes
40 minuten, 4 personen
Visspiesjes in Kokosmarinade
10 minuten + 3 uur marineertijd, 4 personen
Oosterse Kokos Quiche
55 minuten, 6 personen
OriŽntaalse Stoompasteitjes
1 uur en 15 minuten, 4 personen
Oosterse eierbal
30 minuten, 10 personen
Pisang Goreng
15 minuten, 4 personen
Tosti Atjar Picante
10 minuten, 4 personen
Spekkoek
90 tot 120 minuten, 4 personen
Chili Garnalen Bitterbal
60 minuten (+ 1 dag opstijven in koeling) , 10 personen
Facebook YouTube