Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu

Meer oog voor milieu

Bij Inproba gaan we bewust om met het milieu. We kijken continu kritisch naar ons eigen productieproces en maken afspraken met leveranciers. Voor onze gebouwen en productielijnen nemen we tal van maatregelen om energie te besparen. Door goede afvalscheiding en hergebruik (van bijvoorbeeld bakolie) produceren we zo min mogelijk restafval. En we zoeken voortdurend naar minder milieubelastende verpakkingen en verpakking besparende technieken.

Deze milieubesparende maatregelen neemt Inproba onder meer:

  • We besparen 7-10% karton door het zoveel mogelijk weglaten van trays. Kartonnen dozen worden - waar mogelijk - kleiner gemaakt, waardoor wij minder ‘lucht’ vervoeren.
  • Er lopen twee projecten die het ‘papieren kantoor’ moeten terugdringen, uiteindelijk moet dit 40% afdrukken besparen.
  • Gebruikte bakolie wordt aangeboden voor verwerking in biodiesel, zo wordt 5% van het organisch afval omgezet naar nieuwe energie.
  • Ons aircosysteem heeft een milieulabel.
  • Wij kijken heel goed naar een optimale belading van de pallets; hoe minder ‘lucht’ we vervoeren, hoe beter. Ook dit leidt tot minder uitstoot van CO2.
  • We zijn alert op milieuvriendelijke alternatieven voor binnenkomende verpakkingsmaterialen (alternatieven als bijvoorbeeld bulkleveringen worden gestimuleerd).
  • Bent u benieuwd naar alle milieubesparende maatregelen binnen ons bedrijf? Bekijk dan onze MVO brochure! 

Persoonlijk nieuws vanuit Nepal - deel 2

05-07-2017

Graag delen wij weer een persoonlijk verhaal met u vanuit Nepal. Deze keer het verhaal van Man Kumari Khadka. Zij is is midden veertig en moeder van drie zonen en een dochter. Man Kumari en haar...

Lees verder

Heel trots zijn wij op onze Satťsaus!

16-06-2017

Het AD organiseerde recent een smaaktest; 6 van de bekendste kant-en klare satésauzen werden getest door het AD panel. Die van Inproba kwam er als beste uit.  'de donkere kleur is m...

Lees verder
Rudjak
45 minuten, 4 personen
Oosterse stamppot andijvie
Ī 35 minuten, 4 personen
Coli Aloo
35 minuten, 2 personen
Gado Gado
60 minuten, 4 personen
Oosterse spruitjes
Ī 25 minuten, 4 personen
Kaasfondue
25 minuten, 4 personen
Pittig Gepofte Aardappels
30 minuten, 4 personen
Omelet Nasi Goreng
15 minuten, 3 personen
Prei met Romige Kokosmelk
25 minuten, 4 personen
Sajoer Groente
15 minuten, 3 - 4 personen
Licht Pikante Chili Salade
60 minuten, 4 personen
Gevulde Ananas
25 minuten, 4 personen
Japanse dip
5 minuten, 4 personen
Oosterse Kokosmarinade
10 minuten + 2 uur marineertijd, 10 personen
Oosterse Barbecue Marinade
10 minuten , 10 personen
Thaise roerbaksaus
5 minuten, 4 personen
OriŽntaalse Vis
35 minuten, 4 personen
Garnalen in Kokoscurry
10 minuten, 4 personen
Geroosterde Aardappels met Sardines
25 minuten, 4 personen
Kokos Tilapia
20 minuten, 4 personen
Pittige Oosterse Vissoep
20 minuten, 4 personen
Groene Vis-Curry
20 minuten, 4 personen
Gegrilde OriŽntaalse Zalm
20 minuten, 4 personen
Duivelse Garnalen
ca. 25 minuten, 4 personen
Thaise Tilapia
30 minuten (+ 30 minuten marinadetijd), 4 personen
Curry Tilapia
40 minuten, 4 personen
Mihoen Hanoi met garnalen
20 minuten, 4 personen
Stoombroodjes uit Shanghai
60 minuten, 4 personen
Soto Ajam
60 minuten, 4 personen
Paksoi Thai Curry
15 minuten, 4 personen
Pittige kippendijen uit de oven
40 minuten (incl. 30 minuten oventijd), 4 personen
Balinese Satť Wokschotel
30 minuten, 4 personen
Roulleaux van kip ŗ la Bogor
120 minuten (incl. 60 minuten afkoelen), 4 personen
Satť Ajam
105 minuten (incl. 1 uur wachttijd), 4 personen
Rode Kip Curry
20 minuten, 4 personen
Kip Semarang
30 minuten, 4 personen
Eendeborstfilet
25 minuten, 4 personen
Roergebakken Thaise Kipfilet
20 minuten, 4 personen
Kip Siam
25 minuten, 3-4 personen
Oriental Pilaf
20 minuten (+ 60 minuten kooktijd), 4 personen
Sweet Chili Spare Ribs
45 minuten, 4 personen
Rundvlees Stew
ca. 30 minuten, 3-4 personen
Javaanse varkensreepjes
45 minuten, 4 personen
Pikante Biefstuk (Nua Pad Prik)
20 minuten, 4 personen
Japanse Teriyaki
15 minuten, 2 - 3 personen
Stamppot Paksoi
35 minuten, 4 personen
Vietnamese spareribs
Ī 40 minuten, 4 personen
Rijsttafel
60 minuten, 4 personen
Babi Pangang
45 minuten, 4 personen
Broodje OriŽntaals
10 minuten, 4 personen
OriŽntaalse Biefstukreepjes met Groente
30 minuten (+ 90 tot 120 minuten marineertijd), 4 personen
Ovenschotel zuurkool
65 minuten (incl. 30 minuten oven), 4 personen
Choco-kokos Fondue
15 minuten, 4 personen
Kokos - Limoenijsje
5 minuten (invriezen ca. 4 uur), 4 stuks
Sabayon Frappť de Coco
30 minuten, 6 personen
Smoothie
10 minuten, 4 personen
Aardbeien Smoothie
10 minuten, 4 personen
Spekkoek
90 tot 120 minuten, 4 personen
OriŽntaalse Stoompasteitjes
1 uur en 15 minuten, 4 personen
Visspiesjes in Kokosmarinade
10 minuten + 3 uur marineertijd, 4 personen
Oosterse Kokos Quiche
55 minuten, 6 personen
Pisang Goreng
15 minuten, 4 personen
Chili Garnalen Bitterbal
60 minuten (+ 1 dag opstijven in koeling) , 10 personen
Oosterse eierbal
30 minuten, 10 personen
Satť Gehakt Balletjes
40 minuten, 4 personen
Tosti Atjar Picante
10 minuten, 4 personen
Facebook YouTube