Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu

Eerlijke ingrediŽnten

Natuurlijk voldoet Inproba aan alle strenge wettelijke eisen die er zijn voor de ingrediënten van onze producten. Maar dat vinden we niet genoeg. We willen dat onze producten zo veel mogelijk ‘puur natuur’ zijn. Dus beperken we waar we kunnen kunstmatige toevoegingen. Voor veel producten onderscheiden wij ons daarmee van andere merken. Inproba verkoopt bijvoorbeeld kroepoek zonder smaakversterker en ketjap zonder conserveermiddel. En ook veel andere producten maken wij zonder kunstmatige toevoegingen.

We gebruiken geen genetisch gemanipuleerde grondstoffen. Onze afdeling productontwikkeling werkt elke dag aan het beperken van zout en geharde vetten in onze producten. En uiteraard gebruiken we alleen scharreleieren.
Eerlijk oosters betekent voor ons een zo puur mogelijke smaak.
 

Zo werkt Inproba aan eerlijke ingrediënten:

  • We onderscheiden ons door een aantal 100% natuurlijke producten: Nasi Goreng, Bami Goreng, Ketjap Manis ’100% natuurlijk’, Ketjap Asin, Sojasaus, Gebakken Uitjes, Mango Chutney, Cassave en Seroendeng.
  • We voegen geen kunstmatige kleur-, en smaakstoffen & conserveringsmiddelen toe aan: Ketjap Marinade, Gehakte Knoflook, Woksauzen, Oester Sauce, Teriyaki Sauce, Saté Marinade mix en Pinda Satésaus Mix.
  • ​We voegen geen kunstmatige geur-, kleur-, en smaakstoffen toe aan onze Romige Kokosmelk en de Boemboes (geconcentreerde kruidenmixen).
  • Binnen Inproba maken wij geen gebruik van genetisch gemodificeerde producten.
  • Wij gebruiken alleen duurzame palmolie of we kiezen voor een beter alternatief.
  • Bij Inproba serveren wij onze werknemers en gasten 100% biologische én Fair Trade koffie en thee. De cacao is UTZ gecertificeerd.
  • Binnen Inproba zijn alle kooi-eieren vervangen door scharreleieren.

Voor meer uitleg over eerlijke en duurzame ingrediënten verwijzen wij u naar onze MVO brochure.

Wij zoeken monteurs!

06-04-2017

Voor onze afdeling Technische Dienst zijn wij op zoek naar monteurs. Wat ga je doen in deze uitdagende functie? Je lost zelfstandig storingen op, je onderhoudt nieuwe machines en processen en je wordt...

Lees verder

Persoonlijk nieuws vanuit Nepal

16-03-2017

Even voorstellen: Dit is Devi Thami. Devi is één van de vrouwen die mee heeft gedaan aan de ‘moestuintraining’ van ICFON. Deze opleiding is opgezet om de Nepalese bevolking m...

Lees verder
Licht Pikante Chili Salade
60 minuten, 4 personen
Oosterse spruitjes
Ī 25 minuten, 4 personen
Pittig Gepofte Aardappels
30 minuten, 4 personen
Rudjak
45 minuten, 4 personen
Coli Aloo
35 minuten, 2 personen
Oosterse stamppot andijvie
Ī 35 minuten, 4 personen
Gevulde Ananas
25 minuten, 4 personen
Tahoe Sajoer
45 minuten, 4 personen
Sajoer Groente
15 minuten, 3 - 4 personen
Gado Gado
60 minuten, 4 personen
Kaasfondue
25 minuten, 4 personen
Prei met Romige Kokosmelk
25 minuten, 4 personen
Oosterse Kokosmarinade
10 minuten + 2 uur marineertijd, 10 personen
Oosterse Barbecue Marinade
10 minuten , 10 personen
Thaise roerbaksaus
5 minuten, 4 personen
Japanse dip
5 minuten, 4 personen
Curry Tilapia
40 minuten, 4 personen
Thaise Tilapia
30 minuten (+ 30 minuten marinadetijd), 4 personen
Mihoen Hanoi met garnalen
20 minuten, 4 personen
Pittige Oosterse Vissoep
20 minuten, 4 personen
Gegrilde OriŽntaalse Zalm
20 minuten, 4 personen
Geroosterde Aardappels met Sardines
25 minuten, 4 personen
Garnalen in Kokoscurry
10 minuten, 4 personen
OriŽntaalse Vis
35 minuten, 4 personen
Kokos Tilapia
20 minuten, 4 personen
Duivelse Garnalen
ca. 25 minuten, 4 personen
Stoombroodjes uit Shanghai
60 minuten, 4 personen
Groene Vis-Curry
20 minuten, 4 personen
Pittige kippendijen uit de oven
40 minuten (incl. 30 minuten oventijd), 4 personen
Kip Siam
25 minuten, 3-4 personen
Nasi Goreng
15 minuten, 3-4 personen
Rode Kip Curry
20 minuten, 4 personen
Paksoi Thai Curry
15 minuten, 4 personen
Eendeborstfilet
25 minuten, 4 personen
Tokio Style Teriyaki
Ī 40 minuten, 4 personen
Satť Ajam
105 minuten (incl. 1 uur wachttijd), 4 personen
Pittige Thaise Kippensoep
25 minuten, 4 personen
Soto Ajam
60 minuten, 4 personen
Kip Bangkok
35 minuten, 4 personen
Oriental Pilaf
20 minuten (+ 60 minuten kooktijd), 4 personen
Javaanse varkensreepjes
45 minuten, 4 personen
Babi Pangang
45 minuten, 4 personen
Indische Nasi Burger
30 minuten, 4 personen
Rundvlees Stew
ca. 30 minuten, 3-4 personen
OriŽntaalse Biefstukreepjes met Groente
30 minuten (+ 90 tot 120 minuten marineertijd), 4 personen
Sweet Chili Spare Ribs
45 minuten, 4 personen
Bami Goreng (met boemboe)
15 minuten, 3 - 4 personen
Stamppot Paksoi
35 minuten, 4 personen
Japanse Teriyaki
15 minuten, 2 - 3 personen
Rundvlees met Oestersaus
25 minuten, 4 personen
Islamitische Curry
15 minuten (+1,5 u kooktijd), 4 personen
Broodje OriŽntaals
10 minuten, 4 personen
Choco-kokos Fondue
15 minuten, 4 personen
Aardbeien Smoothie
10 minuten, 4 personen
Kokos - Limoenijsje
5 minuten (invriezen ca. 4 uur), 4 stuks
Smoothie
10 minuten, 4 personen
Sabayon Frappť de Coco
30 minuten, 6 personen
OriŽntaalse Stoompasteitjes
1 uur en 15 minuten, 4 personen
Chili Garnalen Bitterbal
60 minuten (+ 1 dag opstijven in koeling) , 10 personen
Satť Gehakt Balletjes
40 minuten, 4 personen
Visspiesjes in Kokosmarinade
10 minuten + 3 uur marineertijd, 4 personen
Oosterse Kokos Quiche
55 minuten, 6 personen
Tosti Atjar Picante
10 minuten, 4 personen
Oosterse eierbal
30 minuten, 10 personen
Pisang Goreng
15 minuten, 4 personen
Spekkoek
90 tot 120 minuten, 4 personen
Facebook YouTube